Menu

Solo Solo Author
Title: Under/Over: Προβλέψεις διημέρου (8/3-9/3)
Author: Solo
Rating 5 of 5 Des:
Σάββατο 8/3 Γουεστ Μπρομ-Μαν.Γιουνάιτεντ Οι σφαλιάρες στη Γιουνάιτεντ είναι απανωτές , η Μπρομ από τότε που ανέλαβε νέος τεχνικός , ...



Σάββατο 8/3

Γουεστ Μπρομ-Μαν.Γιουνάιτεντ Οι σφαλιάρες στη Γιουνάιτεντ είναι απανωτές , η Μπρομ από τότε που ανέλαβε νέος τεχνικός , δείχνει ανεβασμένη...Δύσκολο ματς θα παίξω under2.5 καθώς περιμένω τους γηπεδούχζους σφιτους και τους φιλοξενούμενους...άσφαιρους.

ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα Κλασσική ομάδα του under2.5 ο ΟΦΗ και ειδικά στην έδρα του , αλλοπρόσαλοι οι Γιαννιώτες , ικανοί για το καλύτερο και το χειρότερο! Θα εμπιστευτώ την έδρα των Κρητικών και θα παίξω under2.5.

Αμβούργο-Αιντραχτ Φρανκφούρτης  Όλα τα ματς για τους γηπεδούχους από εδώ και στο εξής θα είναι ματς "ζωής και θανάτου" στο τελευτάιο έχασε 1-0 απο τη Βέρντερ . Τη βλέπω νικήτρια στο συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά χωρίς πολλά γκολ.Under2.5

Σάλκε-Χόφενχάιμ Ακόμα ζαλίζεται από το...τάλιρο η Σάλκε αό την Μπάγερν αλλά και από τα 6 από τη Ρεάλ...Λέτε να σφίξει την άμυνά της απέναντι στην πάντα επιθετική Χόφενχάιμ...; Εγώ δε νομίζω...Over2.5

Κρίσταλ Πάλας-Σαουθάμπτον Από περίεργη ήττα με 0-3 από τη Λίβερπουλ προέρχονται οι "Άγιοι" που δεν μας ειχαν συνηθίσει σε τέτοιο παθητικό γκολ σε ένα αγώνα φέτος.Νομίζω έυκολα η δύσκολα θα βγάλουν διπλό μέσα στην Πάλας αλλά με κλειστό σκορ αφου και η Πάλας στην έδρα της αποδεικνύεται σκληρό καρύδι.Under2.5

Μπαστιά-Π.Σ.Ζ Άλλη Μπαστιά εντός , άλλη εκτός...αφού όπλο της είναι η έδρα . Γενικά τα περισσότερα της παιχνίδια είναι goal-goal. Απέναντι στην...σοβαρή Παρί νομίζω πως τα πράματα θα είναι δύσκολα ακόμα κι αν σκοράρει.Over2.5

Μπέτις-Χετάφε Αν χάσει χάθηκε η Μπέτις , αν και με νίκη τα πράματα είναι δύσκολα αλλά όχι ακατόρθωτα. Απλά πλέον το θέμα παραμονή δεν είναι στα..πόδια της. Κλειστό σκορ βλέπω με τους Σεβιγιάνους να τα παίζουν όλα για όλα σε ένα ματς χωρίς αυριο...Under2.5

Τσέλσι-Τότεναμ Από τη μία η σφιχτή Τσέλσι του Μουρίνιο που εκτός από την καλη αμυντική της λειτουργία έχει και πρόβλημα στο γκολ και από την άλλη η Τότεναμ του όσα πάνε κι όσα έρθουν. Θα εμπιστευτώ Μουρίνιο και θα πάω στο under2.5.

Γκινκάμπ-Εβιάν Ομάδα εγγύηση η Γκινκάμπ στα under2.5 της Γαλλίας απέναντι στην κάκιστη φέτος Εβιάν.Θα πάω κόντρα και θα το παίξω over2.5.

Κατάνια-Κάλιαρι Για ολική επαναφορά πάει η Κατάνια η οποία στον πρώτο γύρο ήταν τελευταία και μάλλον καταδικασμένη σε υποβιβασμό ενώ τώρα με νίκη ανεβαίνει πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.7 under2.5 μετράει στην έδρα της ενώ η Κάλιαρι εκτός έχει 10(!!). Πάμε με το under2.5.


Κυριακή 9/3

Εσπανιόλ-Έλτσε 13-13 τα u/o για τις δύο ομάδες , ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η Έλτσε μετράει εκτός έδρας 10 Over2.5 σε 12 ματς. Ενδιαφέρον στατιστικό το οποίο κρατάω και θα ποντάρω στο over2.5.

Γιουβέντους-Φιορεντίνα Ματσάρα στο Τορίνο ανάμεσα σε δύο ομάδες που σκοράρουν κατα ρυπάς , παρότι οι "Βιόλα" έχουν εκτός τους Ρόσι , Μάριο Γκόμες.Τα 3 από τα 5 τελευταία 5 παιχνίδια που γίναν ανάμεσα στις δύο ομάδες λήξαν στο over2.5. Θα ακολουθήσουμε την παράδοση και θα πάμε με το over2.5.

Ατρόμητος-Πανιώνιος Σε 3 από τα 5 τελευταία ματς αναμεσα στις δύο ομάδες παρουσιάστηκε το σκορ 2-1 ή 1-2 . Καλό το ακριβές σκορ 2-1, ακόμα καλύτερο και πιο ασφαλές το over2.5

Ίντερ-Τορίνο Σε ανοδική πορεία οι "Νερατζούρι" σε αντίθεσι με τους Τορινέζους που έχουν μόλις μία νίκη στα τελευταία 5 παιχνίδια. Μια Τορία η οποία σκοράρει σχεδόν σε όλα τα ματς είτε χάσει είτε κερδίσει.Η παράδοση είναι κι εδώ καλός μας οδηγός και θα πάμε με το over2.5.

Πάρμα-Βερόνα Ομάδες στην ίδια βαθμολογική θέση με στόχο την έξοδο στην Ευρώπη . Βγάζουν πολλά over2.5(13 και 19 αντίστοιχα) ενώ και η παράδοση πάει με το over2.5.

Απ.Σμύρνης-Πλατανιάς Ματς όλα τα λεφτά και για τις δύο ομάδες , πιστεύω ότι θα σκοράρουν και οι δύο και οτι θα έχουμε σίγουρα νικητή. Θα πάω με το οver2.5 παρότι είναι ματς...παραμονής.

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός Ομάδες του over2.5 ξεκάθαρα, και οι δύο προέρχονται από...σφλιάρες(2-2 με Εργοτέλη ο δικέφαλος , 0-3 από ΠΑΟ ο ΟΣΦΠ). Ηλεκτροσοκ στους Θεσσαλονικείς με την απομάκρυνση του Χουμπ Στέφενς από τον πάγκο. Ντέρμπυ που παραδοσιακά βγάζει πολλά over2.5.


Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top