Menu

chatzi chatzi Author
Title: Τριάδα με ρίσκο
Author: chatzi
Rating 5 of 5 Des:
΄Οπως φαίνεται και απο τον τίτλο μας θα ασχοληθούμε λίγο με το στοίχημα σήμερα ετσι χαλαρά για να κάνουμε και ενα ζέσταμα για το κουπόνι το...

΄Οπως φαίνεται και απο τον τίτλο μας θα ασχοληθούμε λίγο με το στοίχημα σήμερα ετσι χαλαρά για να κάνουμε και ενα ζέσταμα για το κουπόνι του σ/κ...


Πρώτο παιχνίδι που θα ασχοληθούμε είναι το Wrexham-luton για τα play off της conference. Οι 2 ομάδες αναμετρήθηκαν και την τελευταία αγωνιστική στην έδρα της Luton με το αποτέλεσμα να είναι ισόπαλο 1-1. Η Wrexham στην έδρα της δείχνει αρκετά δυνατή καθώς τελείωσε το πρωτάθλημα με μόλις 3 ήττες, 7 ισοπαλίες και 13 νίκες. Ενώ και η Luton εκτός έδρας έχει λίγες ήττες 6, 8 ισοπαλίες και 9 νίκες. Πιστέυω πως θα γίνει ενα δυνατό παιχνίδι με λίγα γκολ(under) αλλα εγώ θα παω με την έδρα!

Το επόμενο παιχνίδι είναι το Braga-Benfica επαναληπτηκός του 2-1 για τα ημιτελικά του Europa league. Και εδω βλέπω ενα σφιχτό παιχνίδι σκοπιμότητας με το 0 εως 1 γκολ να μοιάζει καλή επιλογή.

Τρίτο και τελευταίο παιχνίδι για σήμερα ειναι το Villareal-Porto. Εδώ μάλλον όλα έχουν τελειώσει μετά το 5-1 της Porto στο Dragao αλλά εγώ πιστεύω πως η Villareal θα κυνηγήσει το γρήγορο γκολ με αποτέλεσμα να παίξει ανοιχτά πίσω κάτι που θα το πληρώσει καθώς η Porto είναι εξαιρετική ομάδα. Μου αρέσει το διπλό της Porto αλλά θα πάω στο 4 εως 6 γκολ που το θεωρώ και πιο πιθανό.



117 Ρέξαμ - Λούτον    1  (2,20)

118 Βιγιαρεάλ - Πόρτο  4-6 γκολ  (2,20)

119 Μπράγκα - Μπενφίκα  0-1 γκολ  (3,10)



Καλή μας τύχη!!!!

Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

  1. TRIADA STI SEIRA BLEPO...SOSIVIAKI THA XREIASTOYME!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 0-3 I LOUTON STO 40'!!!
    XAXAXAXAXAXAXAXAXAXA
    CHATZI EISAI THEOS REEEEEE!!
    YG KAIO DOCTOR HOUSE ASSO TO BALE PANTOS!!!
    PAREA STO SOSIVIAKI!!

    BATIGOL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. CHATZI 2 STA 3 TELIKA...AN KAI KOIMITHIKE O THEOS STI MPRAGKA!! PAIXNIDI 4-6 GKOL KAI AYTO!!
    YG KALA I REXAM ITAN STOIXIMATISMOS AYTOKTONIAS!!
    YG2 O ELGAITAN POIO SIGKROTIMENA DINEI PROGNOSTIKA!!
    YG3 TELOS PANTON SE DINO AKOMA 1-2 EYKAIRIES GIA NA BGALEIS KALI TRIADOYLA KAI BLEPOYME....
    BATIGOL

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Top