Menu

fergas fergas Author
Title: Πανό της Γιουνάιτεντ μέσα στο...Άνφιλντ !
Author: fergas
Rating 5 of 5 Des:
Κι όμως είναι αλήθεια! Η χαρά των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την κατάκτηση του 19ου πρωταθλήματος, είναι τόσο μεγάλη που ανέβασαν...

Κι όμως είναι αλήθεια! Η χαρά των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την κατάκτηση του 19ου πρωταθλήματος, είναι τόσο μεγάλη που ανέβασαν πανό της ομάδος τους μέσα στο Άνφιλντ.
Για την ακρίβεια, πριν ξεκινήσει ο αγώνας της Λίβερπουλ απέναντυ στην Τότεναμ, κάποιοι οπαδοί προφανώς των μπέμπηδων, μπήκαν στις κερκίδες του Άνφιλντ που βρίσκονται ακριβώς απέναντι από το ΚΟΡ και ανέρτησαν πανό της Γιουνάιτεντ που έγραφε "M.U.F.C. 19 TIMES", την ώρα μάλιστα που οι οπαδοί της Λίβερπουλ τραγουδούσαν το "You'll Never Walk Alone". Οι οπαδοί των κόκκινων διαβόλων ήθελαν να πικάρουν με αυτό τον τρόπο τους αντιπάλους τους, υπενθυμίζοντάς τους πως έχουν πλέον 19 πρωταθλήματα, έναντι 18 της Λίβερπουλ.
Να προσθέσουμε εδώ ότι αυτή η πράξη ήρθε ως απάντηση στους οπαδούς της Λίβερπουλ, οι οποίοι το 1994, είχαν αναρτήσει πανό που έγραφε "Come back when you have won 18" θέλοντας να αποδείξουν την ανωτερότητά τους απέναντυ στην ομάδα της Γιουνάιτεντ, η οποία τότε μετρούσε μόλις 9 κατακτήσεις.

Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

  1. Akoma na dialythei auto to sixama h united? Me tosa xrei tha eprepe na paizei derby paramonis stin conference north me tin forest green. OUST apo dw sixamata tis koinwnias.

    tsitou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. eisai theosssssssssssssssssss.....glory man united!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    pontiaras..pou re liokooooooooooooooooooooooo?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Top