Menu

wonapartis wonapartis Author
Title: Κύκνειο άσμα για την τρoμπέτα
Author: wonapartis
Rating 5 of 5 Des:
Ήταν 2 Ιανουαρίου το 1971 στο γήπεδο της Τούμπας, όταν ο Π.Α.Ο.Κ αντιμέτωπιζε το Αιγάλεω. Στις κέρκιδες άκουστηκε για πρώτη φορά η τρομπέτα ...

Ήταν 2 Ιανουαρίου το 1971 στο γήπεδο της Τούμπας, όταν ο Π.Α.Ο.Κ αντιμέτωπιζε το Αιγάλεω. Στις κέρκιδες άκουστηκε για πρώτη φορά η τρομπέτα του Λαυρέντη Ζαφειριάδη, 1 μήνα μετά σε αγώνα Ολυμπιακού - Π.Α.Ο.Κ. την χρησιμοποίησε για αμυντικό όπλο και έσπασε. Αυτή η τρομπέτα, που είναι αγορασμένη με χρήματα του Π.Α.Ο.Κ. (4.500 δραχμές) θέλω να την τοποθετήσουμε εκεί που της αρμόζει να βρίσκεται. Δίπλα σε μια μεγάλη φωτογραφία με την ομάδα της δεκαετίας του '70. ''Θυμάμαι ότι ο Βασίλης Σεργιαννίδης είχε προνοήσει και είχε δώσει χρήματα για να πάρω την τρομπέτα, μετά από ενέργειες και πρωτοβουλία του Γιώργου Κούδα''. 40 χρόνια μετά και συγκεκριμένα στον αυριανό αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου θα παραδώσει την τρομπέτα στην Π.Α.Ε Π.Α.Ο.Κ.
Στην τελετή παράδοσης-παραλαβής της Τετάρτης, ο Λαυρέντης θα ήθελε να δει τις θρυλικές μορφές της ΠΑΟΚτσήδικης κερκίδας. ''Χθες επικοινώνησε μαζί μου ο Κώστας Ιωσηφίδης με τον Σταύρο Σαράφη και τους είπα ότι θα φέρω την τρομπέτα μαζί μου, για να την παραδώσω στη διοίκηση. Θα ήθελα ειλικρινά η παλιά φρουρά της κερκίδας, ο Μάκης ο Μανάβης, ο Νικόλας, ο Ιγνάτης, ο "Αυτιάς", ο Μακόζα να έρθουν στην Τούμπα την Τετάρτη, για να στηρίξουμε την προσπάθεια'' αναφέρει σε δηλώσεις του.

Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top