Menu

fergas fergas Author
Title: Ντιν ντον ο...Σεβαντόν ! (video)
Author: fergas
Rating 5 of 5 Des:
Η έχθρα ανάμεσα στους οπαδούς της Τζένοα και της Σαμπντόρια είναι γνωστή, για το ποιος είναι το αφεντικό της Γένοβας. Είναι σα να λέμε Π.Α.Ο...

Η έχθρα ανάμεσα στους οπαδούς της Τζένοα και της Σαμπντόρια είναι γνωστή, για το ποιος είναι το αφεντικό της Γένοβας. Είναι σα να λέμε Π.Α.Ο.Κ. - Άρης ή Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός. Φέτος η Σαμπντόρια βρίσκεται ένα βήμα από τον υποβιβασμό, καθώς 2 αγωνιστικές πριν το φινάλε του καμπιονάτο, είναι μέσα στην επικίνδυνη ζώνη και πρέπει να γίνουν πράγματα και θαύματα, για να καταφέρει να σωθεί.
Την Κυριακή, λοιπόν, Τζένοα και Σαμπντόρια, κοντράρονταν στο "ντέρμπυ του φάρου" , όπως ονομάζονται τα μεταξύ τους παιχνίδια. Όπως είναι φυσικό, οι οπαδοί της Τζένοα ήθελαν πάση θυσία τη νίκη για να σπρώξουν ακόμη πιο κάτω τη μισητή τους αντίπαλο. Οι παίκτες τους έκαναν το χατίρι κερδίζοντας 2-1. Την ίδια ώρα όμως, η Λέτσε που μάχεται με τη Σαμπντόρια για το ποιος θα αποφύγει τον υποβιβασμό, έκανε το 2-1 με αντίπαλο τη Νάπολι, κάνoντας πιο εύκολο το έργο της παραμονής. Σκόρερ ο Ουρουγουανός Χαβιέ Σεβαντόν. Δεν ήθελε και πολύ ώστε οι ευρηματικοί οπαδοί των γηπεδούχων, να βγάλουν ένα τεράστιο σύνθημα, θυμίζοντας στους αντιπάλους ότι βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού. Το συνθημα πήγαινε κάπως έτσι "Ντιν ντον Ντιν ντον Ντιν ντον διακόπτω από το Λέτσε..σκόραρε ο Σεβαντόν" κάνοντας απίστευτη ομοιοκαταληξία. Ντιν ντον είναι φυσικά ο ήχος που ακούγεται από τα μεγάφωνα του σταδίου, όταν ανακοινώνεται κάποιο τέρμα.

Απολαύστε το, αν μη τί άλλο, ευρηματικό σύνθημα.

Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top