Menu

Solo Solo Author
Title: Η Εθνική των "μικρών"
Author: Solo
Rating 5 of 5 Des:
Το Σάββατο που μας πέρασε είδαμε την εθνική μας να κερδίζει σχετικά άνετα την αδύναμη Μάλτα με σκορ 3-1.Αυτό που κέρδισε πραγματικά η ομάδα ...
Το Σάββατο που μας πέρασε είδαμε την εθνική μας να κερδίζει σχετικά άνετα την αδύναμη Μάλτα με σκορ 3-1.Αυτό που κέρδισε πραγματικά η ομάδα ήταν η αυτοπεποίθηση των νεαρών ποδοσφαιριστών που έδωσαν το παρόν στην αρχική ενδεκάδα..Φετφατζίδης , Νίνης και Παπαδόπουλος αγωνίστηκαν για πρώτη φορά και οι τρεις μαζί στην ενδεκάδα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.Μάλιστα για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο ήταν η παρθενική του συμμετοχή με τα χρώματα της γαλανόλευκης , σε επίπεδο ανδρών(έχει περάσει από παίδων ,νέων και ελπίδων).


Σκόρερ για την ομάδα  μας ήταν ο "Φέτφα" με τον Παπαδόπουλο που σκόραραν δύο και ένα γκολ ο καθένας,αντίστοιχα.
Οι "πιτσιρικάδες" εκμεταλλεύτηκαν τις πολλές απουσίες που είχε η ομάδα του Σάντος και ταυτόχρονα με την μικρή δυναμικότητα του αντιπάλου "άρπαξαν" την ευκαιρία από τα μαλλιά και έδειξαν ότι μπορούν κάποια στιγμή να πάρουν αυτή την ομάδα από το χέρι και να τη φτάσουν ψηλά.
Ο Σάντος έτριβε τα χέρια του από ικανοποίηση αφού είδε τρεις λύσεις ανάγκης να γίνονται πρωταγωνιστές, και σε συνδυασμό με την ηλικία τους αλλά και το αδιαμφισβήτητο ταλέντο τους να αποτελούν  παρακαταθήκες για το μέλλον της Εθνικής.

Απ'ότι φαίνεται υπάρχουν πολλά ταλέντα στα μικρότερα κλιμάκια των Εθνικών μας ομάδων τα οποία με την κατάλληλη δουλειά και προσοχή μπορούν να εξελιχθούν σε παίκτες ορόσημα.
Είδαμε τον Κυριάκο Παπαδόπουλο μετά το ματς να δηλώνει οτι την κατάκτηση του κυπελλου Γερμανίας που είχε με τη Σάλκε ή ακόμα και την πορεία της στο Τσάμπιονς Λιγκ θα τις αντάλλαζε με μεγάλη ευκολία με μία κλίση του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.Ευτυχώς για κείνον αλλα και γα την Εθνική  αυτό δεν άργησε.
Η συγκεκριμένη δήλωση δείχνει την λαχτάρα που έχουν οι νέοι ποδοσφαιριστές να διακριθούν μέσα από την Εθνική.Κάτι που προσφέρει οφέλη και στις δύο μεριές, απο τη μία ανάδειξη για τους παίκτες και απο την άλλη επιτυχίες σε παγκόσμιο ή ευρωπαικό επίπεδο για την ομάδα.

Η τύχη χαμογέλασε στην Εθνική μας αφού ο Φερνάντο Σάντος έχει καταφέρει να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις του πάνω στο ποδόσφαιρο και γενικά την νοοτροπία που θα έπρεπε να έχει κάθε επαγγελματίας ποδοφαιριστής.Με την ευκαιρία αυτή μπορεί να δημιουργήσει μεγάλους παίκτες και προσωπικότητες για το μέλλον της Εθνικης.

Με βάση όλα αυτά το μέλλον στην Εθνική μας φαίνεται ευοίωνο, αφού βλέπουμε σιγά σιγά όλοι οι νέοι παίκτες να παίρνουν τις ευκαιρίες τους με αρκετούς απ'αυτούς να τις εκμεταλλεύονται στο έπακρο.
Το μόνο που ελπίζουμε εμείς είναι οτι η εμφάνιση των νέων στο τελευταίο ματς δεν ήταν μία φοτοβολίδα αλλά υπόσχεση για περισσότερες ευκαιρίες στο μέλλον.

Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top