Menu

Solo Solo Author
Title: Σαχταρ,Ντορτμουντ,Τσελσι και αιντε να δούμε!
Author: Solo
Rating 5 of 5 Des:
Σήμερα θα ασχοληθούμε και πάλι με το Τσάμπιονς Λιγκ.Χτες μας πρόδωσε το παιχνίδι της Μπάγερν και έτσι δε βγήκε η τριαδούλα.Πάμε να δούμε λοι...
Σήμερα θα ασχοληθούμε και πάλι με το Τσάμπιονς Λιγκ.Χτες μας πρόδωσε το παιχνίδι της Μπάγερν και έτσι δε βγήκε η τριαδούλα.Πάμε να δούμε λοιπόν για σήμερα....




Στο μακρυνο και κρύο για την εποχή Ντόνετσκ η Σαχταρ υποδέχεται το σκληροτράχηλο ΑΠΟΕΛ.Οι κύπριοι στο πρώτο ματς κατάφεραν και νίκησαν με ανατροπή(2-1) τους Ρώσους της Ζενίτ και είναι πρώτοι στον όμιλο.Θα κάνουν ένα παιχνίδι χωρίς αγχος αφού δεν έχουν τίποτα να χάσουν...βέβαια αυτό δε σημαίνει οτι δεν πάνε για τη νίκη.Οι γηπεδούχοι απο την άλλη χάσανε στο πρώτο ματς απο την Πόρτο και σήμερα θα τα δώσουν όλα για τη νίκη που είναι επιτακτική ανάγκη όσον αφορά το στόχo τους που είναι η πρόκριση στους 16 του θεσμού.
Εκτίμηση: Νομίζω οτι θα βγεί εύκολα ή δύσκολα ο άσσος και γιατί όχι με OVER

Στην Ισπανία η Βαλένθια θα υποδεχτεί την Τσέλσι.Η Βαλένθια πρέπει να τα δώσει όλα για τη νίκη αφού στην πρώτη αγωνιστική δε κατάφερε να κερδίσει την αδύναμη του ομίλου Γκενκ(0-0).Η Τσέλσι νίκησε εύκολα την Λεβερκούζεν με 2-0 και απέδειξε οτι είναι το απόλυτο φαβορί για την πρωτιά του ομίλου.Δύσκολη βραδιά για το Χουάν Μάτα που θα παίξει απέναντι στην παλιά του ομάδα, Βαλένθια.
Εκτίμηση:Θα επιλέξω τον καλύτερο που στην προκειμένη περίπτωση είναι η Τσέλσι,καλή επιλογή και το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες(G-G)


Στη Μασσαλία η Μαρσέιγ υποδέχεται την Ντόρτμουν που εμφανίζεται και πάλι στην κορυφαία διασυλλογικη διοργάνωση μετά απο 9 χρόνια.Βέβαια ακόμα είναι χωρίς νίκη αφού στο πρώτο ματς με αντίπαλο την Άρσεναλ ήρθε ισοπαλία 1-1.Οι Γάλλοι πήραν εύκολα το διπλό στο Καραισκάκη απέναντι σε έναν ανέτοιμο Ολυμπιακό.Αυτό δε σημαίνει οτι θα κερδίσουν και σήμερα τους Γερμανούς.Οι Γερμανοί αποδίδουν θεαματικό ποδόσφαιρο αλλά δε μπορούν να πάρουν τα αποτελέσματα.
Εκτίμηση:Θα ρισκάρω ποντάροντας στους Γερμανούς και στον προπονητή τους κ.Κλοπ μία κάλυψη στο Χ θα ήταν ότι καλύτερο..Δε πιστεύω οτι μπορεί η μέτρια Μαρσέιγ να πάρει και δεύτερο σερί παιχνίδι κι ας είναι στην έδρα της.


Οι επιλογές δικές σας...καλή μας επιτυχία!

Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

  1. γεια σου Γιώργο..κι εγώ Σαχτάρ και Τσέλσυ έπαιξα..συμφωνούμε...έπαιξα και Άρσεναλ άσσο ημ΄χρονο, άσσο τελικό...και Μπαρτσελόνα...θα δούμε...η ΠΑΟΚΑΡΑ αύριο μα απασχολεί..ήμουν Τούμπα κυριακή...μ α γ ε ί α !!να τα πουμε από κοντά..καλός είσα στο στοίχημα..
    Φρίντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Top