Menu

DARIO DARIO Author
Title: ΜADE IN UK!
Author: DARIO
Rating 5 of 5 Des:
K αλησπέρα αναγνώστες του Gipedo 365!Την Κυριακή σαρώσαμε αφού το παρολί μας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και τα καλύτερα ήρθαν να κλείσουν...

Kαλησπέρα αναγνώστες του Gipedo365!Την Κυριακή σαρώσαμε αφού το παρολί μας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και τα καλύτερα ήρθαν να κλείσουν την βραδιά μας με 4 από τα 6 ζητούμενα που είχα δώσει.Θα μπορούσς να ήταν 5/6 αν η Παρί δεν άνοιγε το σκόρ στο 43’ !Προχωράμε με θετική αύρα και πειθαρχημένο ποντάρισμα στους αγώνες μας.Με κύπελα δεν ασχολούμαι διότι είναι όλα τριπλέτα πλήν από ένα μάτς αποψινό.Όταν θα μ’αρέσει κάτι θα σας το καταθέτω.Πάμε να δούμε το σημερινό μενού..
Με τις μικρές μας αγγλιδούλες θα κινηθούμε στο παιχνίδι μας,αφού κυριαρχεί στο κουπόνι.
LEAGUE 1-ENGLAND
Η Carlisle United αντιμετωπίζει στην έδρα της την Sheffield Wednesday και πάμε στα πολλά γκόλ.Η Notts County φιλοξενείται από την Bury FC που δίνετε ελαφρώς φαβορί αλλά μπορούμε να το καλύψουμε και στην ισοπαλία.Η Rochdale AFC αγωνίζεται με την Chesterfield FC και το over με καλύπτει.Τέλος η Huddersfield Town πάει να πάρει το 2πλό στην έδρα της Scunthorpe United και πιστεύω πώς εύκολα ή δύσκολα θα νικήσει.
LEAGUE 2- ENGLAND
Πρώτο παιχνίδι Crawley Town- Dagenham & Redbridge.Πρωτοπόρος η Crawley και πάμε στα πολλά γκόλ που έχει αξία από τον 1.Η Southend United έχει πιθανότητες για το 2πλό.
Στην υπόλοιπη ευρώπη θα κινηθούμε χαμηλά με το over της Manchester United και το Ν/G της FC Barcelona.Αυτά για σήμερα με χαλαρά bet.Μείνετε συντονισμένοι..καλό σας βράδυ!
104. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-Ν/G
112. ΚΑΡΛΑΙΛ-ΟVER
114. ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ-2 (Χ2)
117. ΡΟΤΣΝΤΕΙΛ-OVER
119. XANTEΡΣΦΙΛΝΤ-2
121. ΚΡΟΟΥΛΙ-ΟVER
124. ΣΑΟΥΘΕΝΤ-2
135. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-OVER
ΠΑΡΟΛΙ 2ΑΔΑ
ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ-2
ΣΑΟΥΘΕΝΤ-2

Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top