Menu

Solo Solo Author
Title: Για ταμείο και τη Δευτέρα!
Author: Solo
Rating 5 of 5 Des:
Μετά το άκρως επιτυχημένο σαββατοκύριακο που πέρασε, αφού οι προβλέψεις του Dario δεν άφησαν κανέναν παραπονεμένο κι αφού τα κέρδη μου ανεβά...
Μετά το άκρως επιτυχημένο σαββατοκύριακο που πέρασε, αφού οι προβλέψεις του Dario δεν άφησαν κανέναν παραπονεμένο κι αφού τα κέρδη μου ανεβάσαν την ψυχολογία , κάθισα σήμερα και μελέτησα το φτωχό κουπόνι της δευτέρας.Παρακάτω θα αναλύσω την τριαδούλα μου χωρίς να δώσουμε μεγάλη βάση στο σημερινό κουπόνι αφού δε πρέπει να ξεχνάμε οτι αύριο έχει Τσάμπιονς Λιγκ.





Λάτσιο - Νοβάρα
Με τον Σισσε στον πάγκο, που είχε υβριστικό διάλογο με τους οπαδούς των Λατσιάλι στο Twitter και με δίδυμο Ροκι - Κλόζε στην επίθεση πάμε να δούμε ένα ανοιχτό ματς στη Ρώμη. Η Νοβάρα παρότι βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία αρέσκεται να παίζει ανοιχτό επιθετικό ποδόσφαιρο χωρίς να την ενδιαφέρουν έδρες και δυναμικότητα αντιπάλου.
Σημείο: Θα προτιμήσω το OVER σε ένα ανοιχτό παιχνίδι στο διαδίκτυο το βρίσκω σε απόδοση 1,90


Ρεμς - Ναντ
Με έδρα καμίνι και το κυνήγι της πρώτης θέσης η Ρεμς υποδέχεται απόψε την μέτρια φέτος Ναντ.Θα έχουν ελλειψεις οι γηπεδούχοι αλλά η αστάθια των "καναρινιών" θα μας οδηγήσουν εύκολα ή δύσκολα στον άσσο.Βασικός θα ξεκινήσει ο υψηλόσωμος φορ Φορέ για τη Ρεμς,παίκτης που αποτελεί βαρόμετρο!
Σημείο: όταν βλέπεις σερί έδρας 6-1-0 δε μπορείς παρά να παίξεις τον άσσο και μάλιστα σε απόδοση λουκούμι 1,90


Σεβίλλη - Χετάφε
Στο κυνήγι της πρώτης τετράδας οι Σεβιγιάνοι χωρίς απουσίες αλλά και χωρίς να παίζουν εντυπωσιακό ποδόσφαιρο.Αν εκμεταλλευτούν την απρόσμενη ήττα της Μάλαγα θα περάσουν στην πέμπτη θέση.Η Χετάφε απο την άλλη ερχόμενη απο την μεγάλη νίκη απέναντι στην Μπαρτσελόνα δε την βλέπω να κάνει δεύτερο σερί θαύμα...Πολύ μέτρια ομάδα θα κινδυνεύσει άμεσα με υποβιβασμό!Πλήρης η Σεβίλλη , με αρκετές ελλείψεις οι Χετάφε!!
Σημείο: Θα πάω με το UNDER με απόδοση 1,85 αφού οι Σεβιγιάνοι στα τελευταία 11 ματς δεν έχουν σκοράρει πάνω απο 1 γκολ...Για τους πολύ τολμηρούς μαρέσει και το ακριβες σκορ 1-0

Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top