Menu

Solo Solo Author
Title: Ο Ολυμπιακός των μεγάλων παιχνιδιών...
Author: Solo
Rating 5 of 5 Des:
Απόψε στις 21.45 οι πρωτάθλητες Ελλάδος αντιμετωπίζουν την ,αδιάφορη και πρώτη στον όμιλο ,Άρσεναλ.Οι ερυθρόλευκοι παίζουν ένα ματς ζωής και...
Απόψε στις 21.45 οι πρωτάθλητες Ελλάδος αντιμετωπίζουν την ,αδιάφορη και πρώτη στον όμιλο ,Άρσεναλ.Οι ερυθρόλευκοι παίζουν ένα ματς ζωής και θανάτου με τα σενάρια πρόκρισης να είναι πολλά αφού δεν κρατάει την πρόκριση στα χέρια του.

Ταυτόχρονα με νίκη του Ολυμπιακού πρέπει να μη κερδίσει η δεύτερη Μαρσέιγ μέσα στο Βεστφάλεν της Ντόρτμουντ.

Μεγάλο όπλο για τους ερυθρόλευκους θα αποτελέσει το κατάμεστο , όπως αναμένεται , Καραισκάκης.Αντίθετα ο Βαλβέρδε έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν αρκετοί παίκτες του κέντρου.Μακούν , Ορμπάιθ , Ιμπαγάσα , Φέισα θα είναι απόντες, ενώ ο Φουστέρ συμπεριλήφθηκε τελευταία στιγμή στην αποστολή.

Ο Ολυμπιακός σε τέτοια παιχνίδια και ειδικά στο παρελθόν δείχνει να παρουσιάζεται σοβαρός και πειθαρχημένος και συνήθως να φεύγει απο το γήπεδο νικητής.

Ανάλογη περίπτωση ήταν πρίν απο δύο χρόνια όταν και πάλι στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων είχε να αντιμετωπίσει την Άρσεναλ με τους άγγλους να είναι και πάλι αδιάφοροι.Σε κείνο το ματς ο Λεονάρντο με ένα ωραίο πλασέ έδωσε τη νίκη-πρόκριση στους Πειραιώτες.

Ενω και 4 χρόνια πριν όταν ο "θρύλος" χριαζόταν νίκη μέσα στη Ρώμη επί της Λάτσιο για να προκριθέι τα κατάφερε θαυμάσια φεύγωντας νικητής με 1-2 κοντρά μαλιστα σε μία παράδοση όπου οι ερυθρόλευκοι έχουν απειροελάχιστες νίκες εκτός έδρας.

Να ευχηθούμε στον Ολυμπιακό καλή επιτυχία και καλή συνέχεια στην ευρωπαική του πορεία.Μία πορεία που δίνει οφέλη και στη συνολική βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ στην Ελλάδα.

Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top