Menu

Solo Solo Author
Title: Η παραγγελιά του Φερνάντο
Author: Solo
Rating 5 of 5 Des:
Ούτε παραγγελιά να είχαμε τον όμιλο της εθνικής...Κάποτε μιλούσαμε για την απίστευτη τύχη του Ρεχάγκελ στις κληρώσεις, τώρα πάει να συμβεί, ...
Ούτε παραγγελιά να είχαμε τον όμιλο της εθνικής...Κάποτε μιλούσαμε για την απίστευτη τύχη του Ρεχάγκελ στις κληρώσεις, τώρα πάει να συμβεί, ή μάλλον συμβαίνει το ίδιο , με τον Φερνάντο Σάντος.
Κάνανε τα μαγικά τους Ζιζού και ΒανΜπάστεν και βγάλανε ένα όμιλο "λουκούμι" για την εθνική μας.
Πολωνία , Τσεχία , Ρωσία μαζί με την Ελλάδα αποτελούν το πρώτο γκρουπ στην τελική φάση του Euro 2012.

Ομάδες στα μέτρα μας, καμία απο αυτές δεν αποτελεί φόβητρο, σε σημείο που η Εθνική μας μπορεί και να θεωρείται το φαβορί της πρώτης θέσης.Η Πολωνία στην σύγχρονη ιστορία του ποδοσφαίρου δεν έχει παραστάσεις απο μεγάλες διοργανώσεις ενω η παραδοσιακή Τσεχία έχει ξεμείνει απο αστέρες και σίγουρα δε θα θυμίζει τίποτα τις ομάδες των Τσεχ , Ροζίτσκι ή ακόμα των Νέντβεντ και Κόλερ.Η Ρωσία απο την άλλη μετά την σπουδαία εμφάνιση που έκανε στο EURO 2008 δείχνει να έχει "ξεφουσκώσει" και δεν παίζει πλέον εκείνο το εκπληκτικά γρήγορο ποδόσφαιρο του Χίντινγκ.
Βέβαια σε καμία περίπτωση δεν είμαστε εμείς το μεγαθήριο που θα κατασπαράξει αυτές τις ομάδες,απλά οι εμπειρίες των παικτών μας αλλά ακόμα και η ποιότητά τους μας δίνουν το διακαίωμα να ελπίζουμε σε κάτι παραπάνω απο μία απλή συμμετοχή, γιατί όχι στην πρόκριση στην φάση των "8".Απο κει και πέρα όλα μπορούν να συμβούν αφού οι αγώνες είναι νοκ-άουτ.
Οι συμπτώσεις με τη διοργάνωση της Πορτογαλίας είναι πολλές για την Εθνική μας.Πρεμιέρα με τους διοργανωτές ,όπως τότε.Τελευταία αγωνιστική με Ρωσία όπως τότε...
Μωρε λέτε να το ξαναπάρουμε όπως τότε...?
Πότε δε ξέρεις όλα είναι πιθανά, μπάλα είναι...Κι εκτός αυτού έχουμε και Σάντος στον πάγκο που αυτός την ξέρει καλά τη μπάλα.

Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top