Menu

statharas statharas Author
Title: bet assist: Ώρα να μιλήσει η ποιότητα κάποιων ομάδων
Author: statharas
Rating 5 of 5 Des:
Ηλυσιακός (+3,5) – Πανιώνιος Χωρίς τον Λάνγκφορντ ο Πανιώνιος, που θέλει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και τις νίκες μετά τα ...

Ηλυσιακός (+3,5) – Πανιώνιος

Χωρίς τον Λάνγκφορντ ο Πανιώνιος, που θέλει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και τις νίκες μετά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα. Καίγεται για νίκη ο Ηλυσιακός που έχει αλλάξει και προπονητή για να πάει στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος με ώθηση και ψυχολογία. Δεν ξέρουμε όμως αν αυτό είναι αρκετό. Αν εμφανιστεί σοβαρός ο Πανιώνιος θα περάσει από τα Ιλίσια, αφού είναι πολύ πιο ποιοτική ομάδα και με εντελώς διαφορετικούς στόχους, ενώ νιώθει και την πίεση του ΠΑΟΚ πλέον στη βαθμολογία που τον καταδιώκει όντας ένα βαθμό πίσω.

Εκτίμηση: Διπλό χάντικαπ με απόδοση 1,90 ή καθαρή νίκη με απόδοση 1,40

ΠΑΟΚ – Τρίκαλα (+9,5)

Στον ΠΑΟΚ κάνουν ότι μπορούν για να έχει όσο περισσότερο κόσμο γίνεται το παλατάκι ο κόσμος όμως δεν ανταποκρίνεται. Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη σήμερα για να μείνουν σε απόσταση… βολής από τον Πανιώνιο, είναι σε καλή κατάσταση και πολύ καλύτερη ομάδα από τα Τρίκαλα, τα οποία παλεύουν για την παραμονή τους και εκτός έδρας αποδυναμώνονται αρκετά. Ο σοβαρός και καλός ΠΑΟΚ καλύπτει άνετα το χάντικαπ και εμείς α τον ακολουθήσουμε.

Εκτίμηση: Άσο χάντικαπ με απόδοση 1,90.

Ίκαρος - Κηφισιά (+1,5)

Σε τρομερή φόρμα η Κηφισιά, η οποία στα τελευταία 11 παιχνίδια έχει χάσει μόνο από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, φλερτάρει με τετράδα στο πρωτάθλημα. Σοβαρός προπονητής, καλή άμυνα και έμπειροι παίκτες με προσωπικότητα. Ο Ίκαρος από την άλλη καίγεται για νίκη σε ακόμα ένα παιχνίδι, είναι βελτιωμένος τις τελευταίες αγωνιστικές ειδικά εντός, αλλά αυτό δεν φτάνει. Περίεργο παιχνίδι σήμερα, αξίζει πάντως το διπλό της Κηφισιάς στα ίσα λόγω απόδοσης. 

Εκτίμηση: Λίγο προς το διπλό στα ίσα με απόδοση 2,10.

Ρέθυμνο - Πανελευσινιακός (+8,5)

Το Ρέθυμνο θέλει πλέι οφ, αγωνίζεται εντός έδρας που είναι σαφώς καλύτερο απ ότι εκτός έδρας. Δεν είναι το Ρέθυμνο άλλων χρόνων, αλλά παραμένει μία καλή και  επιθετική ομάδα που μπορεί να κάνει πολλές ζημιές στην έδρα της. Ο Πανελευσινιακός με την έδρα κρατιέται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά νιώθει καυτή την ανάσα των άλλων δύο από κάτω. Θα το παλέψει το παιχνίδι, αλλά δεν εξαρτάται από αυτόν. Περίεργο το χάντικαπ καλύτερα να μην μπλέξουμε, το Ρέθυμνο πάντως εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τη νίκη.

Εκτίμηση: No bet

Τούμπιγκεν (+7,5) – Ουλμ

Η μαχητική Τούμπιγκεν θα το παλέψει το ματς με το πάθος που έχει και την έδρα. Μπορεί να βρίσκεται στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος, αλλά χάνει παιχνίδια στις λεπτομέρειες, ενώ τελευταία είναι σε καλή κατάσταση και κοντράρει ακόμα και πολύ καλύτερους αντιπάλους. Η Ουλμ είναι σαφέστατα πιο ποιοτική ομάδα και θέλει τετράδα στο πρωτάθλημα, αλλά σήμερα περιμένουμε ακόμα και να κερδίσει να ζοριστεί αρκετά. Πάμε με τον άσο χάντικαπ.

Εκτίμηση: Άσο χάντικαπ με απόδοση 1,90.

Στρασβούργο – Βιλερμπάν (+4,5)

Πρώτο το Στρασβούργο μαζί με την Λιμόζ θέλει να επιστρέψει στις νίκες που θα το κρατήσουν εκεί. Από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος θέλει τίτλο φέτος και μπορεί. Πολύ καλή έδρα, έχει τον πρώτο λόγο κόντρα σε κάθε αντίπαλο. Η Βιλερμπάν ιστορική ομάδα, θέλει πλέι οφ και είναι σε καλή κατάσταση.

Εκτίμηση: Άσο χάντικαπ με απόδοση 1,90.

Ναντέρ – Νανσί (+5,5)

Η Ναντέρ δεν έχει πλέον άλλα περιθώρια αν θέλει να προλάβει τα πλέι οφ. Εντός είναι καλή και γενικότερα είναι σε καλύτερη κατάσταση απ ότι τον προηγούμενο μήνα παρά την ήττα σοκ της περασμένης εβδομάδας. Είχε τν κούραση αφού είχε παίξει 4 παιχνίδια σε 6 ημέρες, αλλά τώρα την περιμένουμε να κάνει τη δική της αντεπίθεση στο πρωτάθλημα, αφού μπορεί να μην έχει μεγάλο βάθος, αλλά έχει από τα καλύτερα ρόστερ στο πρωτάθλημα.

Εκτίμηση: Άσο καθαρή νίκη με απόδοση 1,50.

Πρόταση 1: Πανιώνιος άσο καθαρή νίκη με απόδοση 1,40, Ναντέρ άσο καθαρή νίκη με απόδοση 1,50, Στρασβούργο άσο χάντικαπ με απόδοση 1,90.

Πρόταση 2: Διπλό Κηφισιά στα ίσα με απόδοση 2,10, άσο χάντικαπ Τούμπιγκεν με απόδοση 1,90, άσο χάντικαπ ΠΑΟΚ με απόδοση 1,90.

bet assist δίνει προτάσεις και στο Kouvadomania.net


Τελευταία άρθρα της στήλης bet assist...

Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top