Menu

Solo Solo Author
Title: Under/Over: Προβλέψεις διημέρου (1/3-2/3)
Author: Solo
Rating 5 of 5 Des:
Σάββατο 1/2 ΚΠΡ-Λιντς Καλύτερη ομάδα οι γηπεδούχοι με πολλά under στα στατιστικά τους(20/31 Under) σε αντίθεση με τη Λιντς που είναι ο...

Σάββατο 1/2

ΚΠΡ-Λιντς Καλύτερη ομάδα οι γηπεδούχοι με πολλά under στα στατιστικά τους(20/31 Under) σε αντίθεση με τη Λιντς που είναι ομάδα του over2.5(16/31). H παράδοση δείχνει under2.5 και θα την ακολουθήσουμε!

Βέρντερ Βρέμης-Αμβούργο Ένα ματς , μια κατηγορία για δύο ομάδες ιστορικές. Αμφότερες βγάζουν πολλά over2.5 με 17 και 12 αντίστοιχα σε 22 αγώνες. Θα πάω με το over2.5.

 Έβερτον-Γουεστ Χαμ Τα 15 από τα 26 τελευταία ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες βγήκαν over2.5 , σημαντικό στοιχείο που μας οδηγεί στο over2.5 αφοβα.

Φούλαμ-Τσέλσι Μαγκατ εναντίον Μουρίνιο . Η παράδοση είναι κλαι ασε αυτό το παιχνίδι οδηγός μας με το over να εμφανίζεται μόλις μία φορά στα τελευταία 5 παιχνίδια των δύο ομάδων.Είναι χαρακτηριστικό πως και οι δύο ομάδες φέτος έχουν περισσότερα οver από under 17/27 και 14/27 αντίστοιχα. Παρ'όλα αυτά εγώ θα πάω στο under2.5.

Χαλ-Νιουκάσλ Από τη μία η Χαλ με τα πολλά under(20/27) από την άλλη η Νιουκάσλ με τα πολλά over(16/27) , θα επιλέξω τους γηπεδούχους και το under2.5.

Μάλαγα-Βαγιαδολίδ Ματς εξάποντο για την παραμονή στην κατηγορία με τους γηπεδούχους να έχουν στην έδρα τους 7/12 under2.5 και τους φιλοξενούμενους να έχουν συνολικά 15/25 over2.5.Δε βλέπω να μπαίνουν πολλά γκολ πάω με το under2.5.

Σεντ Ετιέν-Μονακό Ομάδες του under αμφότερες με 14 και 16 αντίστοιχα σε 26 ματς . Παρόλα αυτά θα πάω κόντρα και θα παίξω Over2.5.

Άρης-ΟΦΗ Ματς ιστορικό για την ομάδα της Θεσσαλονίκης καθώς αν δε νικήσει σήμερα μάλλον αποχαιρετάει τη μεγάλη κατηγορία . Δύσκολο ματς , 0 έως 1 γκολ προβλέπω με το under2.5 και το Under1.5(για τους ιντερνετικούς να είναι μια καλή επιλογή) να είναι ξεκάθαρα οι επιλογές μου.

Νις-Τουλούζ Ο ορισμός του under2.5 με τις δύο ομάδες να μετρούν 16 και 14 under2.5 αντίστοιχα ενώ και η παράδοση δείχνει μόλις ένα over2.5 στα τελευταία 4 παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες. Under2.5.

Ρόμα-Ίντερ Η παράδοση στη συγκεκριμένη αναμέτρηση δείχνει over αφού οι 4 από τις 5 τελευταίες αναμετρήσεις των δύο ομάδων είχαν πάνω από δύο ακόμα και από τρία γκολ.Ντερμπυ αλλά εγώ θα ακολουθήσω την παράδοση.Over2.5.


Κυριακή 2/2

Βιγιαρεάλ-Μπέτις Παράδοση και στατιστική αλλά και φόρμα ομάδων , όλα συνηγορούν στο over2.5 και θα το τιμήσουμε.

Κάλιαρι-Ουντινέζε Η παράδοση δείχνει 4/5 τελευταία παιχνίδια under2.5 , αναμένω σφιχτό ματς και θα εμπιστευτώ την παράδοση. under2.5

Βερόνα-Μπολόνια Επιθετική ομάδα οι γηπεδούχοι , όσα πάνε κι όσα έρθουν η Μπολόνια . Πιστεύω θα σκοράρουν και η δύο ομάδες και θα έχουμε νικητή...άρα πάμε με το over2.5.

Τορίνο-Σαμπντόρια Περισσότερα under παρά over βγάζουν οι δύο ομάδες μιας κι έχουν 13 και 15 αντίστοιχα σε 25 αγώνες.Σημαντική η απουσία του Μαξι Λόπες για την επιθεση της "Σαμπ"...Θα επιλέξω το under2.5.

Eργοτέλης-ΠΑΟΚ Είμαι πεπεισμένος οτι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες και θα έχουμε σίγουρα νικητή , λίγο η αστάθεια του δικεφάλου στα εκτός έδρας ματς , λίγο η κακή αμυντική λειτουργία των Κρητικών με οδηγούν στο over2.5.

Ατλ.Μαδρίτης-Ρεάλ Μαδρίτης Ματσάρα στη Μαδρίτη με το βλέμμα στην κορυφή. Πιστεύω η ομάδα του Σιμεόνε θα παίξει πρώτα για το 0 και μπροστά ο,τι βγει. Πάμε με το under2.5 αν και αναμετρώνται δύο εξαιρετικά επιθετικές ομάδες.



Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top