Menu

statharas statharas Author
Title: bet assist: Τα διπλά των Βαλένθια και Σάσαρι (TAMEIO)
Author: statharas
Rating 5 of 5 Des:
Μούρθια (+7,5) – Βαλένθια Σε τρομερή κατάσταση η Βαλένθια συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις. Η ομάδα του Περάσοβιτς είναι καλύτε...

Μούρθια (+7,5) – Βαλένθια

Σε τρομερή κατάσταση η Βαλένθια συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις. Η ομάδα του Περάσοβιτς είναι καλύτερη ομάδα από την Μούρθια που παλεύει για την παραμονή και καίγεται για βαθμούς και αν είναι σοβαρή θα κερδίσει εύκολα. Άγνωστο αν οι φιλοξενούμενοι θα θελήσουν να κάνουν συντήρηση λόγω του κρίσιμου αγώνα που ακολουθεί την Τρίτη με αντίπαλο την Χίμκι για την πρόκριση στους 8 του Eurocup. Γι αυτό και αποφεύγουμε το χάντικαπ το οποίο είναι περίεργο.

Εκτίμηση: Διπλό ημίχρονο τελικό με απόδοση 1,58.

Αβελίνο (+1,5) – Σάσαρι

Φαβορί η Σάσαρι, η οποία όμως θα έχει στο μυαλό της και τον αγώνα με την Άλμπα στο Βερολίνο που ακολουθεί. Η Αβελίνο δεν είναι κακή ομάδα αλλά απογοητεύει φέτος με τις εμφανίσεις της. Καλή έδρα, αλλά σε καλύτερη κατάσταση οι φιλοξενούμενοι. Πάμε με το διπλό και την ομάδα του Σασέτι ελπίζοντας να εμφανίσει το καλό της πρόσωπο σε ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας.

Εκτίμηση: Διπλό χάντικαπ με απόδοση 1,90.

Βέκτα (+1,5) – Μιτελντόιτσερ

Συμπαθητική ομάδα η Μιτελντόιτσερ, αλλά τίποτα ιδιαίτερο σαν ρόστερ. Πολύ βελτιωμένη το τελευταίο διάστημα παίζει καλά. Κόντρα στην Βέκτα μπορεί να πάρει τη νίκη που θα της επιτρέψει να συνεχίσει να κυνηγάει την είσοδό της στην οκτάδα. Παραμονή θέλει η Βέκτα, η οποία είναι μαχητική ομάδα και πονηρή, αλλά δεν έχει κερδίσει τον τελευταίο μήνα και αυτό της φέρνει πίεση.

Εκτίμηση: Διπλό χάντικαπ με απόδοση 1,85.

Νανσί – Ορτέζ (+6,5)

Η Ορτέζ είναι εκπληκτική τον τελευταίο μήνα έχοντας πέντε σερί νίκες και σκαρφαλώνοντας αρκετές θέσεις στην βαθμολογία. Η Νανσί είναι καλή εντός έδρας, θέλει πλέι οφ και έχει υψηλές βλέψεις, αλλά παρουσιάζει πολλές διακυμάνσεις στην απόδοσή της. Ήρθε η ώρα ν σπάσει το σερί της Ορτέζ, πάμε με τον άσο.

Εκτίμηση: Άσο χάντικαπ με απόδοση 1,90.

Αντίμπ (+4,5) – Ντιζόν

Η Αντίμπ βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, είναι νεοφώτιστη, αλλά και ενισχυμένη με έμπειρους παίκτες. Μαχητική ομάδα παλεύει τα παιχνίδια και μπορεί θα διεκδικήσει μέχρι τέλους την παραμονή της στην κατηγορία. Η Ντιζόν είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος, κοιτάει τετράδα, αλλά μέτριο ρόστερ που στηρίζεται στην πολύ καλή της άμυνα που είναι από τις καλύτερες του πρωταθλήματος.

Εκτίμηση: Άσο χάντικαπ με απόδοση 1,90.

Σιένα - Καντού (+3,5)

Η Σιένα έχει καλή έδρα και βαριά φανέλα ενώ μέχρι να τελειώσει η χρονιά παραμένει η εφτά φορές πρωταθλήτρια Ιταλίας. Δεν έχει την ποιότητα των περασμένων χρόνων αλλά παίζει καλή άμυνα και έχει δυνατή έδρα. Σκληρή ομάδα η Καντού από τις καλές του ιταλικού πρωταθλήματος, παλεύει όλα τα παιχνίδια ανεξαρτήτου έδρας.

Εκτίμηση: Διπλό χάντικαπ με απόδοση 1,90.

Πρόταση 1: Βαλένθια διπλό ημίχρονο τελικό με απόδοση 1,58, διπλό Σάσαρι με απόδοση 1,90, άσο χάντικαπ Αντίμπ με απόδοση 1,90.

Πρόταση 2: Διπλό χάντικαπ Μιτελντόιτσερ με απόδοση 1,90, άσο Νανσί ημίχρονο τελικό με απόδοση 1,60.

bet assist γράφει επίσης στο Kouvadomania.net

Τελευταία άρθρα της στήλης bet assist...

Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top