Menu

statharas statharas Author
Title: bet assist: Οι έδρες είναι σημαντικές...
Author: statharas
Rating 5 of 5 Des:
Μπάγερν Μονάχου - Τριερ (+15,5) Η Μπάγερν Μονάχου μετά από ήττες στην Ευρωλίγκα ξεσπάει στο πρωτάθλημα πετυχαίνοντας μεγάλες –σε δι...

Μπάγερν Μονάχου - Τριερ (+15,5)

Η Μπάγερν Μονάχου μετά από ήττες στην Ευρωλίγκα ξεσπάει στο πρωτάθλημα πετυχαίνοντας μεγάλες –σε διαφορά –  νίκες. Πιθανό να το κάνει  και κόντρα στην Τριερ εντός έδρας, αφού είναι σαφώς ανώτερη ομάδα και αν πατήσει το γκάζι οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούν να ακολουθήσουν.

Εκτίμηση: Άσο χάντικαπ με απόδοση 1,90.

Ρέτζιο Εμίλια (+2,5) - Αρμάνι Μιλάνο

Η Αρμάνι Μιλάνο δοκιμάζεται σε μία πολύ σκληρή έδρα για κάθε αντίπαλο, εκεί όπου γκέλαρε και πριν δύο βδομάδες η Μπρίντιζι. Η Ρέτζιο Εμίλια έχει καλή ομάδα, της αρέσει το επιθετικό μπάσκετ, αλλά παρουσιάζει μεγάλη αστάθεια. Αρέσει το διπλό της Αρμάνι, αφού η ομάδα του Μπάνκι είναι σε πολύ καλή κατάσταση και πάει με φόρα από το διπλό στο ΣΕΦ.

Εκτίμηση: Διπλό χάντικαπ με απόδοση 1,90.

Σαραγόσα - Γκραν Κανάρια (+4,5)

Η Σαραγόσα προέρχεται από το διπλό μέσα στη Φουενλαμπράδα στο πρώτο παιχνίδι χωρίς τον βασικό της σέντερ, τον Σερμαντίνι που πήγε στον Ολυμπιακό. Η Γκραν Κανάρια από την άλλη ηττήθηκε εντός από την Ομπραντόιρο και θέλει νίκη για να κρατήσει την πέμπτη θέση στη βαθμολογία. Σε καλύτερο μομέντουμ οι γηπεδούχοι, συνεχίζουν τις πολύ καλές εμφανίσεις πάμε με τον άσο.

Εκτίμηση: Καθαρή νίκη για την Σαραγόσα με απόδοση 1,47.

Ομπραντόιρο (+14,5) - Ρεάλ Μαδρίτης

Σε πολύ καλή κατάσταση η Ομπραντόιρο με σερί θετικών αποτελεσμάτων τον τελευταίο μήνα και κάτι έχει σκαρφαλώσει στις θέσεις των πλέι οφ και θυμίζει αρκετά την περσινή ομάδα που αποτέλεσε την έκπληξη του πρωταθλήματος. Κόντρα στην κουρασμένη από τα ταξίδια Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να παλέψει το ματς και να κρατήσει το σκορ κάτω από το χάντικαπ  των 15 πόντων. Άλλωστε η ομάδα του Λάσο μπορεί να κάνει και συντήρηση ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Εκτίμηση: Άσο χάντικαπ με απόδοση 1,90.

Μπρεμερχάβεν - Μπραουνσβάινγκ (+3,5)

Η γηπεδούχοι βρίσκονται σε ανοδική πορεία έχοντας καλές εμφανίσεις τον τελευταίο μήνα. Εξακολουθούν πάντως να μην κερδίζουν εύκολα στην έδρα τους. Κόντρα στην Μπραουνσβάινγκ θέλουν τη νίκη που θα τους κάνει να μπορούν να κοιτάνε και προς τις θέσεις των πλέι οφ. Οι φιλοξενούμενοι έχουν στόχο την οκτάδα φέτος, αλλά έχουν πολύ μεγάλη αστάθεια και η δύναμή τους είναι κυρίως η έδρα, ενώ εκτός αποδυναμώνονται αρκετά.

Εκτίμηση: Άσο καθαρή νίκη με απόδοση 1,47.

Πρόταση 1: Μπάγερν Μονάχου άσο χάντικαπ με απόδοση 1,90, Αρμάνι διπλό χάντικαπ με απόδοση 1,90, Σαραγόσα άσο καθαρή νίκη με απόδοση 1,47.

Πρόταση 2: Ομπραντόιρο άσο χάντικαπ με απόδοση 1,90, Μπρεμερχάβεν άσο χάντικαπ με απόδοση 1,90.

bet assist γράφει επίσης στο Kouvadomania.net 


Τελευταία άρθρα της στήλης bet assist...

Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top