Menu

Unknown Unknown Author
Title: Serafeim: Κερδίζει η Βελέζ!
Author: Unknown
Rating 5 of 5 Des:
Αρχεντίνος Τζούνιορς-Λανούς: Την προηγούμενη αγωνιστική η Αρχεντίνος έφερε "λευκή" ισοπαλία (0-0) στην έδρα της Ολ Μπόις, σε μα...
Αρχεντίνος Τζούνιορς-Λανούς: Την προηγούμενη αγωνιστική η Αρχεντίνος έφερε "λευκή" ισοπαλία (0-0) στην έδρα της Ολ Μπόις, σε ματς το οποίο ήταν εξάποντο για την παραμονή στην κατηγορία. Η Αρχεντίνος βρίσκεται στην 10η θέση στο πρωτάθλημα (στην ειδική βαθμολογία βρίσκεται στην τελευταία θέση) με 8 βαθμούς, ενώ στην έδρα της σε 3 ματς μετράει 2ν-0ι-1η. Από την άλλη μεριά η Λανούς επέστρεψε στις νίκες κερδίζοντας εντός έδρας την Ρασίνγκ Κλουμπ με 1-0 χάρη σε γκολ του Μπαριέντος. Στην βαθμολογία βρίσκεται στην 15η θέση με 7 βαθμούς ενώ εκτός έδρας σε 3 ματς μετράει 0ν-1ι-2η. "Καίγεται" για βαθμούς η Αρχεντίνος καθώς θέλει να ξεφύγει από την τελευταία θέση της ειδικής βαθμολογίας, ενώ από την άλλη η Λανούς θα έχει το μυαλό της στο μεσοβδόμαδο ματς με την Ντεπορτίβο Κάλι για το «Κόπα Λιμπερταδόρες». Θα πάω με τον άσσο που πληρώνει 2,70 στον ΟΠΑΠ.

Κολόν Σάντα Φε-Χιμνάσια Λα Πλάτα: Την πρηγούμενη αγωνιστική η Κολόν αν και προηγήθηκε με καταπληκτικό γκολ του Μέλι στο 65΄, τελικά ισοφαρίστηκε από την Γοδόι Κρουζ στο 85΄ με αποτέλεσμα το ματς να λήξει ισόπαλο και οι δύο ομάδες να μοιραστούν από έναν βαθμό. Περίφημο ξεκίνημα για την Κολόν (κανείς δεν το περίμενε με τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν) καθώς βρίσκεται στην πρώτη θέση με 13 βαθμούς. Στην έδρα της σε 3 ματς μετράει 2ν-1ι-0η. Από την άλλη μεριά η Χιμνάσια προέρχεται και αυτή από εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 με αντίπαλο την Ατλέτικο Ραφαέλα. Στην βαθμολογία βρίσκεται στην 8η θέση με 8 βαθμούς έχοντας μακριά από την έδρα της σε 3 ματς 1ν-0ι-2η. Με την Χιμνάσια να έχει αρκετές απουσίες και την Κολόν να δείχνει ότι θα παλέψει μέχρι τέλους για την σωτηρία της, θα τιμήσω τον άσσο ο οποίος πληρώνει 2,05 στον ΟΠΑΠ.

Εσουδιάντες-Ατλέτικο Ραφαέλα: Την προηγούμενη αγωνιστική η Εστουδιάντες αν και προηγήθηκε στο σκορ με 0-1 στο 73΄ στην έδρα της Μπέλγρανο, τελικά δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα της καθώς ισοφαρίστηκε σε 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Στην βαθμολογία βρίσκεται στην 2η θέση με 11 βαθμούς ενώ στην έδρα της σε 3 ματς μετράει 2ν-1ι-0η. Από την άλλη μεριά η Ατλέτικο Ραφαέλα προέρχεται και αυτή από ισόπαλο αποτέλεσμα με 1-1, εκτός έδρας με την Χιμνάσια Λα Πλάτα. Στην βαθμολογία βρίσκεται στην 9η θέση με 8 βαθμούς, ενώ σε 3 ματς μακριά από την έδρα της μετράει 1ν-1ι-1η. Πιστεύω πως η Ατλέτικο Ραφαέλα μπορεί να αποδράσει από το «Θιουδάδ Ντε Λα Πλάτα» με θετικό αποτέλεσμα. Θα πάω με το Χ2 που πληρώνει 1,83 στον ΟΠΑΠ.

Βελέζ Σάρσφιλντ-Μπέλγρανο: Την προηγούμενη αγωνιστική η Βελέζ υπέστη βαριά ήττα από την Νιούελς Ολντ Μπόις στο «Μαρσέλο Μπιέλσα» με 4-1 στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Στην βαθμολογία βρίσκεται στην 5η θέση με 10 βαθμούς, ενώ στην έδρα της σε 3 ματς μετράει 2ν-1ι-0η. Από την άλλη μεριά η Μπέλγρανο προέρχεται από εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 με αντίπαλο την Εστουδιάντες. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην 4η θέση με 10 βαθμούς, ενώ μακριά από την έδρα της σε 3 ματς μετράει 2ν-1ι-0η. Πιστεύω πως η Βελέζ θα αντιδράσει μετά την βαριά ήττα από την Νιούελς και θα αναγκάσει την Μπέλγρανο να κάνει την πρώτη της ήττα στο «Φινάλ». Άσσος με απόδοση 1,90 στον ΟΠΑΠ.



Κρατάμε:

ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ-ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ 1 (2,05)
ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΑΦΑΕΛΑ Χ2 (1,83)
ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ-ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ 1 (1,90)


Καλή μας επιτυχία!






Τελευταία άρθρα του Serafeim...

Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top