Menu

statharas statharas Author
Title: jump ball: Σαββατοκύριακο χωρίς ελληνικό πρωτάθλημα
Author: statharas
Rating 5 of 5 Des:
Χωρίς ελληνικό πρωτάθλημα αυτό το σαββατοκύριακο το κουπόνι αφού στα Χανιά διεξάγεται το A ll Star Game .  Επομένως, εστιάζουμε την π...

Χωρίς ελληνικό πρωτάθλημα αυτό το σαββατοκύριακο το κουπόνι αφού στα Χανιά διεξάγεται το All Star Game.  Επομένως, εστιάζουμε την προσοχή μας στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, εκεί όπου υπάρχουν ενδιαφέροντα σημεία, αλλά και πολλές παγίδες.

Στην Γαλλία η δυνατή εντός έδρα Νανσί μπορεί να κόψει το απίστευτο σερί της Ορτέζ τον τελευταίο μήνα. Η Αντίμπς παλεύει εντός τα παιχνίδια της καθώς αν και νεοφώτιστη ομάδα έχει έμπειρους παίκτες. Αρέσει επίσης ο άσος της Λιμόζ στο μεγάλο ντέρμπι της Δευτέρας με το Στρασβούργο, αφού οι γηπεδούχοι είναι πολύ δυνατοί εντός με τον κόσμο και την εξαιρετική άμυνά τους.

Στην Γερμανία αρέσει το διπλό της Μιτελντόιτσερ κόντρα στην Βέκτα, η οποία προέρχεται από σερί άσχημα αποτελέσματα και δείχνει σε κακή κατάσταση και στην προτελευταία θέση πλέον. Η Μπάγερν λογικά θα ξεσπάσει πάνω στην Τριερ εντός έδρας, ενώ η Μπρεμερχάβεν φαίνεται να έχει το… μομέντουμ κόντρα στην Μπραουνσβάινγκ εντός.

Στο ισπανικό πρωτάθλημα η Ομπραντόιρο έχει βελτιωθεί αισθητά το τελευταίο δίμηνο, προέρχεται από σερί νίκες και μπήκε πλέον στις θέσεις των πλέι οφ θυμίζοντας πολύ την περσινή έκπληξη του πρωταθλήματος. Κόντρα στην κουρασμένη Ρεάλ μπορεί να το παλέψει το παιχνίδι. Η Σαραγόσα είναι ακόμα μία πολύ φορμαρισμένη ομάδα και έδειξε να μην επηρεάζεται από την αποχώρηση του Σερμαντίνι. Έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στην Γκραν Κανάρια στο ντέρμπι της εβδομάδας στην ACB.

Στην Ιταλία η Σάσαρι έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στην Αβελίνο εκτός έδρας, αλλά προσέχουμε την συντήρηση που μπορεί να κάνει καθώς ακολουθεί ο τελικός κόντρα στην Άλμπα στη Γερμανία. Στην έδρα της Ρέτζιο Εμίλια δοκιμάζεται η Αρμάνι Μιλάνο, εκεί όπου η ηττήθηκε η μέχρι πριν από λίγες αγωνιστικές συγκάτοικός της στο ρετιρέ της βαθμολογίας, Μπρίντιζι. Πάμε με τη νίκη της φορμαρισμένης ομάδας του Μπάνκι σε ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι όμως, αφού οι γηπεδούχοι είναι εξαιρετικοί στην έδρα τους.

Τέλος στην Τουρκία η πρώτη στη βαθμολογία Μπάνβιτ του Δημήτρη Ιτούδη μπορεί να κερδίσει την Γαλατά στο ντέρμπι της Δευτέρας στη γειτονική χώρα, αφού είναι πολύ δυνατή στην έδρα της και θα είναι και πιο ξεκούραστη αφού δεν έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις πλέον.

Τελευταία άρθρα της στήλης jump ball...

Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top