Menu

chatzi chatzi Author
Title: vrettas: Το συστηματάκι της Παρασκευής
Author: chatzi
Rating 5 of 5 Des:
Καλησπέρα καλησπέρα!! Μετά από πέντε μέρες χωρίς να έχω δώσει κάποια πρόταση, καθώς δεν είχε και κάτι να αξίζει, είπα σήμερα να ασχοληθώ...
Καλησπέρα καλησπέρα!! Μετά από πέντε μέρες χωρίς να έχω δώσει κάποια πρόταση, καθώς δεν είχε και κάτι να αξίζει, είπα σήμερα να ασχοληθώ με μία τριάδα όπου οι αποδόσεις είναι λίγο υπερβολικές και πιστεύω ότι αξίζει να ρισκάρουμε.

Ξεκινάω με την αναμέτρηση της Έμπολι με την Αβελίνο. Πέντε βαθμοί χωρίζουν τις δύο ομάδες, που έχουν σαν στόχο την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. Τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα έχει στα πέντε τελευταία εντός η Έμπολι, ενώ τρεις και δύο ήττες η Αβελίνο. Θα ρισκάρω στο Χ όπου είναι το αγαπημένο των δύο ομάδων.

Συνεχίζω με τον αγώνα της Μπέρι με την Ροντσντέιλ. Αρκετά δύσκολα χάνει η Μπέρι στην έδρα της αλλά δεν κερδίζει κιόλας, από την άλλη η Ροντσντέιλ τα πάει αρκετά καλά και είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας, που δεν δείχνει να έχει πρόβλημα και με τις έδρες. Κρατάω το διπλό με απόδοση 2,70.

Και κλείνω με τον αγώνα της Ρίο Άβε με την Ακαδέμικα. Η χειρότερη ομάδα εντός έδρας είναι η Ρίο Άβε καθώς έχει μόλις δύο νίκες και δύο ισοπαλίες σε έντεκα παιχνίδια. Από την άλλη η Ακαδέμικα είχε κάνει μία κοιλιά καθώς είχε τέσσερα ματς χωρίς νίκη, αλλά κέρδισε την προηγούμενη αγωνιστική εκτός έδρας την επίσης χάλια εντός Αρούκα. Θεωρώ υπερβολικό το 4,20 στο διπλό και θα το κρατήσω.


ΣΥΣΤΗΜΑ 2/3

ΕΜΠΟΛΙ - ΑΒΕΛΙΝΟ    Χ     3,20
ΜΠΕΡΙ - ΡΟΝΤΣΝΤΕΙΛ   2    2,70
ΡΙΟ ΑΒΕ - ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ   2   4,20

Καλή τύχη!!



Τελευταία άρθρα του Vretta...

Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top