Menu

Solo Solo Author
Title: solo: Το κίνητρο της ανόδου
Author: Solo
Rating 5 of 5 Des:
Μέρες είχαμε να τα πούμε , λίγο η δουλειά , λίγο αυτά τα αδιάφορα φιλικά μεσοβδόμαδα και τσουπ ήρθε η παρασκευή , όπου θα ασχοληθώ και πάλι...
Μέρες είχαμε να τα πούμε , λίγο η δουλειά , λίγο αυτά τα αδιάφορα φιλικά μεσοβδόμαδα και τσουπ ήρθε η παρασκευή , όπου θα ασχοληθώ και πάλι με την αγαπημένη μου Γαλλία 2.

Για να δούμε τι έχουμε για σήμερα...

Ξεκινάμε με το Κρετέιγ-Μπρεστ εκεί όπου οι γηπεδούχοι με ήττα μπλέκουν για τα καλά στην υπόθεση υποβιβασμός. Δε μας εγγυάται κανείς ότι η Μπρεστ μπορεί να βγάλει διπλό μέσα στην έδρα της Κρετέιγ αλλά δεν είναι δα και κανα θαύμα. Η αλήθεια είναι πως πιο πολύ γέρνω προς το Χ αφού και οι δύο ομάδες θα παλέψουν για τη νίκη ενώ μη ξεχνάμε ότι η μεν Κρετέιγ μετράει 10 σε 26 ματς η δε Μπρεστ 8 . Πολύ πιθανό το Χ , εναλλακτική το over2.5.

Περνάμε στο Αρλ-Νανσί εκεί όπου η Νανσί με νίκη έχει ελπίδες , βάσιμες, να πιάσει την τρίτη θέση που οδηγεί στην άνοδο στη Ligue 1. Ψιλοαδιάφορη η Αρλ στη μέση της βαθμολογίας , χωρίς κάποιο ιδιαίτερο κίνητρο.Χαρακτηριστικό ότι η Αρλ είναι η ομάδα με τα περισσότερα under2.5 στην κατηγορία , αφού μετρά ήδη 23 σε 26 ματς.Πάω με την ασφάλεια του under2.5 , ενώ αν διάλεγα σημείο αυτό θα ήταν το διπλό.

Στο Νιορ-Σατορού η Νιορ σε περίπτωση νίκης μπαίνει κι αυτή στο κυνήγι της 3ης θέσης που οδηγεί στην άνοδο. Διαφορά ποιότητας υπάρχει ενώ και η Σατορού δεν έχει εξασφαλίσει 100% την παραμονή της στην κατηγορία. Θα πάω με τον άσσο καθώς η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι εμφανής.Άσσος.

Τέλος στο Οσέρ-Ντιζόν αναμετρόνται δύο ομάδες με αντίθετες πορείες στο πρωτάθλημα αλλά και και δύο ομάδες με μεγάλη διαφορά ποιότητας ρόστερ. Η Οσέρ δε κατάφερε να κερδίσει ούτε τη Σερκλ Μπαστιά και έχει μπει σε περιπέτειες όσον αφορά την παραμονή της στην κατηγορία. Είναι πολύ δύσκολη στο γκολ και απέναντι σε μία Ντιζόν η οποία έχει κίνητρο στην συγκεκριμένη αναμέτρηση(με νίκη ηυνηγάει την τρίτη θέση) θα έχει πρόβλημα. Θα πάμε με το under2.5 , ενώ και το διπλό θα ήταν μία εξαιρετική επιλογή.




Τελευταία άρθρα του Solo...

Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top