Menu

statharas statharas Author
Title: bet assist: Κερδίζουν Μάλαγα και Λοκομοτίβ
Author: statharas
Rating 5 of 5 Des:
Λοκομοτίβ Κούμπαν - Μακάμπι Τελ Αβίβ (+1,5) Παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον και από τις δύο ομάδες, αφού η μεν Λοκομοτίβ θέλει να πάρ...

Λοκομοτίβ Κούμπαν - Μακάμπι Τελ Αβίβ (+1,5)

Παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον και από τις δύο ομάδες, αφού η μεν Λοκομοτίβ θέλει να πάρει την τέταρτη θέση που οδηγεί στα πλέι οφ και κρυφοκοιτάει και την τρίτη θέση για την οποία η Μακάμπι είναι το μεγάλο φαβορί. Σε πολύ καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι, γύρισαν παιχνίδι 20 πόντων κόντρα στην ΤΣΣΚΑ και το έχασαν στο τέλος από τη διαιτησία. Στην πρώτη φάση η Μακάμπι πέρασε από τη Ρωσία, ήρθε η ώρα για τους παίκτες της Λοκομοτίβ να σημειώσουν την πρώτη τους νίκη στο τέταρτο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες τη φετινή χρονιά.

Εκτίμηση: Άσο χάντικαπ με απόδοση 1,85.

Γαλατάσαραϊ (+8,5) - Ρεάλ Μαδρίτης

Ξεκάθαρο φαβορί η Ρεάλ Μαδρίτης για τη νίκη, αλλά όχι και για το χάντικαπ. Η Γαλατασαράι έχει ποιότητα στο ρόστερ της και αν βάλει τα σουτ από την περιφέρεια μπορεί να διεκδικήσει τη νίκη μέχρι τέλους. Τελευταία η Ρεάλ δεν τα καθαρίζει άνετα τα παιχνίδια, αρέσει ο άσος στο χάντικαπ. Απουσιάζουν οι Κάρολ και Ντρέιπερ για την Ρεάλ, ενώ οι γηπεδούχοι έχουν τους γνωστούς απόντες που έχασαν όλη τη χρονιά.

Εκτίμηση: Άσο χάντικαπ με απόδοση 1,90.

Ουικάχα Μάλαγα - Εφές Αναντόλου (+7,5)

Η Ουνικάχα Μάλαγα έφτασε μέχρι εδώ και δεν θέλει να χύσει τώρα το γάλα από την καρδάρα. Παιχνίδι που πρέπει να πάρει αν θέλει να συνεχίσει να διεκδικεί με αξιώσεις την πρόκριση στα πλέι οφ. Αδιάφορη η Εφές, η οποία μόνο με θαύμα μπορεί να περάσει και ουσιαστικά δεν ελπίζει καν. Δε σημαίνει ότι θα το παρατήσει πάντως το παιχνίδι. Βιντάλ, Ουρτασούν εκτός για την Μάλαγα, αμφίβολος ο Χόπσον για την ομάδα του Αγγέλου.

Εκτίμηση: Άσο ημίχρονο τελικό με απόδοση 1,55.

Παναθηναϊκός - Λαμποράλ Κούτσα (+13,5)

Δεν κρατάμε κάτι από αυτή την αναμέτρηση, αφού ο Παναθηναϊκός μόνο αν έχει τάσεις... αυτοκτονίας μπορεί να απειληθεί από αυτή την Λαμποράλ που παραπαίει σε Ευρωλίγκα και ισπανικό πρωτάθλημα το τελευταίο δίμηνο. Δεν αξίζει η απόδοση για να ασχοληθούμε ενώ και το χάντικαπ είναι περίεργο, αφού μπορεί ο Παναθηναϊκός να το καλύψει αν θέλει, αλλά μπορεί να χαλαρώσει στο τέλος και να χαθεί καθώς είναι ιδιαίτερα υψηλό. Παίζει με πόνους ο Διαμαντίδης, εκτός ο Κάρι, στην Ισπανία έμεινε ο Όντομ.

Εκτίμηση: No bet.

Πρόταση: Ουνικάχα Μάλαγα άσο ημίχρονο τελικό με απόδοση 1,55, Γαλατάσαραϊ άσο χάντικαπ με απόδοση 1,90, Λοκομοτίβ άσο χάντικαπ με απόδοση 1,85.

*Ο bet assist γράφει επίσης στο Kouvadomania.net


Τελευταία άρθρα της στήλης bet assist...

Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top