Menu

statharas statharas Author
Title: bet assist: Το μεγάλο ενδιαφέρον σε ΣΕΦ και Βαρκελώνη
Author: statharas
Rating 5 of 5 Des:
Ζαλγκίρις Κάουνας (+8,5) - ΤΣΣΚΑ Μόσχας Η σοβαρή ΤΣΣΚΑ περνάει άνετα από τη Λιθουανία, αλλά ενώ το τελευταίο διάστημα εμφανιζόταν σ...

Ζαλγκίρις Κάουνας (+8,5) - ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Η σοβαρή ΤΣΣΚΑ περνάει άνετα από τη Λιθουανία, αλλά ενώ το τελευταίο διάστημα εμφανιζόταν σε καλή κατάσταση, την περασμένη αγωνιστική μας έδειξε ξανά την αστάθειά της χάνοντας εντός έδρας διαφορά 20 πόντων και κερδίζοντας στο τέλος με τη βοήθεια της διαιτησίας τη Λοκομοτίβ. Αδιάφορη η Ζαλγκίρις, θα παίξει για την τιμή όπως κάνουν πάντα οι λιθουανικές ομάδες. Απών ο Γιανκούνας, αρέσει το διπλό.

Εκτίμηση: Διπλό χάντικαπ με απόδοση 1,90 ή διπλό ημίχρονο τελικό με απόδοση 1,50.

Ολυμπιακός - Αρμάνι Μιλάνο (+7,5)

Σπουδαίο παιχνίδι στο ΣΕΦ με τον Σπανούλη να είναι εκτός λόγω τραυματισμού. Περιμένουμε αγώνα που θα κριθεί στις λεπτομέρειες, ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο έστω και χωρίς τον αρχηγό του, αλλά το πολύ ανεβασμένο Μιλάνο πιστεύουμε ότι θα μείνει κοντά μέχρι το τέλος. Κατάμεστο το ΣΕΦ. Πάμε με το διπλό στο χάντικαπ, ενώ εξαιρετική είναι η απόδοση της καθαρής νίκης για τους Ιταλούς για όσους θέλουν να ρισκάρουν πολύ.

Εκτίμηση: Διπλό χάντικαπ με απόδοση 1,90.

Μπαρτσελόνα - Φενέρμπαχτσε (+6,5)

Ακόμα ένα σπουδαίο παιχνίδι με την Φενέρ να αντιμετωπίζει την αδιάφορη Μπάρτσα στην Ισπανία. Η ομάδα του Ζοτς μπορεί να κοντράρει τους πρώτους Καταλανούς και δεν αποκλείεται να κάνει το μπαμ που θα την φέρει σε θέση ισχύος στον όμιλο. Καλύτερη ομάδα πάντως οι γηπεδούχοι αν εμφανιστούν με κίνητρο και σοβαροί θα το πάρουν το παιχνίδι. Αρέσει πάντως το διπλό χάντικαπ, αφού περιμένουμε κλειστό παιχνίδι.

Εκτίμηση: Διπλό χάντικαπ με απόδοση 1,90.

Παρτιζάν (+2,5) - Μπάγερν Μονάχου

Η Παρτιζάν έχει αποκλειστεί, αλλά δεν νομίζουμε στην κατάμεστη έδρα της να εμφανιστεί αδιάφορη. Καλύτερη ομάδα η Μπάγερν αλλά δεν εμπνέει σιγουριά εκτός έδρας. Έχει πάντως τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι λόγω κινήτρου, αφού ξέρει ότι αν γκελάρει στη Σερβία τότε τα πράγματα για την τέταρτη θέση του ομίλου θα γίνουν πολύ δύσκολα.

Εκτίμηση: Διπλό χάντικαπ με απόδοση 1,90.

Πρόταση: Αρμάνι Μιλάνο διπλό χάντικαπ με απόδοση 1,90, Φενέρμπαχτσε διπλό χάντικαπ με απόδοση 1 ,90, ΤΣΣΚΑ διπλό ημίχρονο τελικό με απόδοση 1,50.

*O bet assist γράφει επίσης στο Kouvadomania.net



Τελευταία άρθρα της στήλης bet assist...

Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top