Menu

Unknown Unknown Author
Title: Serafeim: Κερδίζουν Μπόκα και Λανούς! (ΤΑΜΕΙΟ)
Author: Unknown
Rating 5 of 5 Des:
Λανούς-Ρασίνγκ Κλουμπ: Την προηγούμενη αγωνιστική η Λανούς πραγματοποίησε άλλη μία κακή εμφάνιση, χάνοντας στην έδρα της Ολίμπο με 2-0,...
Λανούς-Ρασίνγκ Κλουμπ: Την προηγούμενη αγωνιστική η Λανούς πραγματοποίησε άλλη μία κακή εμφάνιση, χάνοντας στην έδρα της Ολίμπο με 2-0, παρόλο που έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 15΄. Φωνάζει για δύο γκολ που τις ακυρώθηκαν ως οφσάιντ. Στην βαθμολογία βρίσκεται στην 19η θέση με 4 βαθμούς, ενώ στην έδρα της σε 2 ματς μετράει μία νίκη και μία ήττα. Από την άλλη η Ρασίνγκ προέρχεται από εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 με αντίπαλο την Ολ Μπόις. Στην βαθμολογία βρίσκεται στην 17η θέση με 4 βαθμούς, ενώ σε 2 εκτός έδρας ματς μετράει ισάριθμες ήττες. Με αλλαγές θα παίξει η Λανούς από το κέντρο και μπροστά, ενώ για τη Ρασίνγκ υπάρχουν επιστροφές παικτών. Θα πάω με τον άσσο σε αυτό το ματς καθώς περιμένω από τη Λανούς να αντιδράσει , ενώ και η Ρασίνγκ στα εκτός έδρας ματς μέχρι στιγμής δείχνει να μην ανταποκρίνεται. Άσσος λοιπόν με απόδοση 1,70 στον ΟΠΑΠ.

Μπέλγρανο-Εστουδιάντες: Την προηγούμενη αγωνιστική η Μπέλγρανο αν και βρέθηκε νωρίς  πίσω στο σκορ (2΄) στην έδρα της Ατλέτικο Ραφαέλα με 1-0, κατάφερε ισοφάρισε στο ημίχρονο και με γκολ στο 60΄ πήρε τη νίκη με 1-2. Στην βαθμολογία βρίσκεται στην 5η θέση με 9 βαθμούς, ενώ στην έδρα της σε 2 αναμετρήσεις μετρά ισάριθμες ισοπαλίες. Από την άλλη μεριά η Εστουδιάντες αν και ήταν καλύτερη στο εντός έδρας ματς με την Νιούελς Ολντ Μπόις, δεν κατάφερε να σκοράρει και αρκέστηκε στο βαθμό της ισοπαλίας (0-0). Στην βαθμολογία βρίσκεται στην 4η θέση με 10 βαθμούς, ενώ σε 2 εκτός έδρας ματς μετράει μία νίκη και μία ήττα. Δύσκολο ματς για σημείο καθώς και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε άνοδο, γι αυτό θα πάω με το αγαπημένο G/G της Μπέλγρανο (5/5 G/G). G/G με απόδοση 1,90 στον ΟΠΑΠ.

Μπόκα Τζούνιορς-Ολίμπο: Την προηγούμενη αγωνιστική η Μπόκα έχασε από την Βελέζ με 1-0 στο «Χοσέ Αμαλφιτάνι» χάρη σε γκολ του Ζάρατε στο 29΄. Στην βαθμολογία βρίσκεται στην 18η θέση με 4 βαθμούς, ενώ στην έδρα της σε 2 ματς μετράει μία νίκη και μία ήττα. Από την άλλη μεριά η Ολίμπο προέρχεται από σπουδαία εντός έδρας νίκη απέναντι στην Λανούς με 2-0 (αν και έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 15΄), στην προσπάθεια που κάνει για να κρατηθεί στην κατηγορία. Βρίσκεται στην 10η θέση με 7 βαθμούς, ενώ μακριά από την έδρα της σε 2 ματς μετράει μία ισοπαλία και μία ήττα. Πιστεύω η Μπόκα με τον Ρικέλμε στην βασική εντεκάδα θα πάρει τους 3 βαθμούς. Άσσος με απόδοση 1,65 στον ΟΠΑΠ.

Νιούελς Ολντ Μπόις-Βελέζ Σάρσφιλντ: Κατότερη σε όλο το ματς την προηγούμενη αγωνιστική η Νιούελς (Χωρίς Μπανέγα, Μάξι Ροντρίγκες και Τρεζεγκέ, με τους δύο πρώτους να μην παίζουν και σήμερα) εκτός έδρας απέναντι στην  Εστουδιάντες, κατάφερε και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας 0-0. Στην βαθμολογία βρίσκεται στην 13η θέση με 6 βαθμούς, ενώ στην έδρα της σε 2 ματς μετράει μία νίκη και μία ισοπαλία. Από την άλλη μεριά η Βελέζ προέρχεται από εντός έδρας νίκη στο ντέρμπι με την Μπόκα με 1-0. Στην βαθμολογία βρίσκεται στην 2η θέση με 10 βαθμούς, ενώ σε 2 εκτός έδρας μετράει μία νίκη και μία ήττα. Με Πράτο και Ζάρατε σε καλή μέρα η Βελέζ μπορεί να "αποδράσει" από το «Μαρσέλο Μπιέλσα» με τους 3 βαθμούς. Διπλό με απόδοση 2,60 στον ΟΠΑΠ.



Κρατάμε:

ΛΑΝΟΥΣ-ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ 1 (1,70)
ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ-ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ G/G (1.90)
ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ-ΟΛΙΜΠΟ 1 (1,65)


Καλή μας επιτυχία!



Τελευταία άρθρα του Serafeim...

Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top