Menu

statharas statharas Author
Title: bet assist:Στην Κωνσταντινούπολη θα παίξει η Χιμίκ (ΤΑΜΕΙΟ)
Author: statharas
Rating 5 of 5 Des:
Χιμίκ (+2,5) – Άνκαρα Άγνωστο το πώς θα εμφανιστεί η Χιμίκ μετά τα γεγονότα στην Ουκρανία. Μπορεί να συσπειρωθεί όπως η Μπουντιβέλν...

Χιμίκ (+2,5) – Άνκαρα

Άγνωστο το πώς θα εμφανιστεί η Χιμίκ μετά τα γεγονότα στην Ουκρανία. Μπορεί να συσπειρωθεί όπως η Μπουντιβέλνικ χθες που νίκησε, αλλά μπορεί κα να την επηρεάσει αρνητικά. Στην Κωνσταντινούπολη ο αγώνας κόντρα στην τούρκικη (!) Άνκαρα, επομένως χωρίς τον κόσμο τους οι Ουκρανοί και μάλλον με περισσότερο κόσμο οι Τούρκοι στο γήπεδο. Πάμε προς το διπλό.

Εκτίμηση: Διπλό χάντικαπ με απόδοση 1,90.

Νίμπουργκ (+5,5) – Ούνικς Καζάν

Καλύτερη ομάδα η Ούνικς, η οποία ήταν εντυπωσιακή μέχρι αυτό το σημείο στη διοργάνωση. Οι Ρώσοι θέλουν το τρόπαιο, είναι σε εξαιρετική κατάσταση και μένει να εμφανιστούν σοβαροί για να περάσουν… ξεκούραστα το εμπόδιο της Νίμπουργκ, καθώς υπάρχει διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Θεωρούμε ότι δεν θα εμφανιστεί χαλαρή η ομάδα του Τρινκιέρι και θα θελήσει να καθαρίσει την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι γι αυτό και πάμε με το διπλό χάντικαπ.

Εκτίμηση: Διπλό χάντικαπ με απόδοση 1,90.

Ουλμ – Χάποελ Ιερουσαλήμ (+3,5)

Ενδιαφέρον ζευγάρι με την Χάποελ να έχει ένα μικρό προβάδισμα για την πρόκριση, αλλά την Ουλμ να έχει σήμερα τον πρώτο λόγο στην έδρα της κόντρα στους Ισραηλινούς. Σε καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι, δυνατοί στην έδρα τους αν και με μεγάλη αστάθεια στην απόδοσή τους λόγω έλλειψης βάθους στον πάγκο. Ανερχόμενη δύναμη στο Ισραήλ η Χάποελ, που έχει στο ρόστερ έμπειρους παίκτες Ευρωλίγκα όπως οι Χαλμπερίν και Ελιγιάχου.

Εκτίμηση: Άσο χάντικαπ με απόδοση 1,90.

Ερυθρός Αστέρας – Λιέτουβος Ρίτας (+7,5)

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν από την Ευρωλίγκα, εκεί όπου βρέθηκαν κιόλας αντιμέτωπες. Η εικόνα του Ερυθρού Αστέρα είναι πολύ καλύτερη από την Λιέτουβος Ρίτας, η οποία όμως έχει επίσης πραγματοποιήσει μεγάλες νίκες φέτος, καθώς έχει ποιοτικούς παίκτες. Στη Σερβία όμως οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο μπροστά στο φανατισμένο κοινό τους και περιμένουμε να πάρουν μία ικανοποιητική διαφορά ενόψει του δεύτερου παιχνιδιού στη Λιθουανία.

Εκτίμηση: Άσο χάντικαπ με απόδοση 1,90 ή άσο ημίχρονο τελικό με απόδοση 1,55.

Ντιναμό Σάσαρι – Άλμπα Βερολίνου (+4,5)

Σπουδαία αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται σε καλή κατάσταση αυτό το διάστημα. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που το παιχνίδι γίνεται στην Ιταλία, εκεί όπου η γηπεδούχος Σάσαρι είναι ικανή αν βρει ρυθμό να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα. Δεν έχει πάντως μεγάλο βάθος στον πάγκο ούτε και την εμπειρία της Άλμπα και αναμένεται με ενδιαφέρον η εξέλιξη αυτής της σειράς. Η Άλμπα μπορεί να χτυπήσει το ματς, πάμε λίγο προς τον άσο.

Εκτίμηση: Διπλό χάντικαπ με απόδοση 1,90.

Βαλένθια – Χίμκι (+2,5)

Το παιχνίδι της ημέρας και το ζευγάρι των 16 του Eurocup, αφού μιλάμε για δύο πολύ δυνατές ομάδες που θα μπορούσαν άνετα να βρίσκονται στην Ευρωλίγκα. Στόχος και για τις δύο η επιστροφή στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης και θέλουν να το πετύχουν με την κατάκτηση του Eurocup. Η Βαλένθια μας αρέσει πολύ τη φετινή χρονιά και περιμένουμε στην Ισπανία να κάνει το πρώτο βήμα εύκολα ή δύσκολα για πρόκριση στην επόμενη φάση. Ακολουθεί το παιχνίδι στη Ρωσία επομένως η Χίμκι και με μία ήττα με 3-4 πόντους ευχαριστημένη θα είναι, επομένως πάμε με τον άσο της ομάδας του Περάσοβιτς.

Εκτίμηση: Άσο χάντικαπ με απόδοση 1,90.

Πρόταση 1: Βαλένθια άσο χάντικαπ με απόδοση 1,90, Ούνικς Καζάν διπλό χάντικαπ με απόδοση 1,90, Ερυθρός Αστέρας άσο ημίχρονο τελικό με απόδοση 1,55.

Πρόταση 2: Άλμπα Βερολίνου διπλό χάντικαπ με απόδοση 1,90, Άνκαρα διπλό χάντικαπ με απόδοση 1,90, Ουλμ άσο χάντικαπ με απόδοση 1,90.

*Ο bet assist γράφει επίσης στο Kouvadomania.net.


Τελευταία άρθρα της στήλης bet assist...

Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top