Menu

statharas statharas Author
Title: jump ball: Κερδίζουν οι ελληνικές ομάδες
Author: statharas
Rating 5 of 5 Des:
Πλούσιο το μπασκετικό τριήμερο αφού ξεκινάει η φάση των 16 στο Eurocup , ενώ μας περιμένει ακόμα μία… συναρπαστική αγωνιστική στην Ευρωλί...

Πλούσιο το μπασκετικό τριήμερο αφού ξεκινάει η φάση των 16 στο Eurocup, ενώ μας περιμένει ακόμα μία… συναρπαστική αγωνιστική στην Ευρωλίγκα με πολύ κρίσιμα και ενδιαφέροντα παιχνίδια. Προσοχή στο Eurocup, καθώς οι αναμετρήσεις είναι διπλές κι επομένως αρκετές ομάδες μπορεί να βολεύονται με μία ήττα με μικρή διαφορά πόντων που να μπορεί να καλυφτεί στη δεύτερη αναμέτρηση.

Αρέσουν οι νίκες των Βαλένθια και Ούνικς που έχουν την ποιότητα να πετύχουν τις νίκες που χρειάζονται για να αποκτήσουν προβάδισμα στο θέμα της πρόκρισης. Ουλμ και Ερυθρός Αστέρας έχουν τον πρώτο λόγο στην έδρα τους, ενώ η φορμαρισμένη Άλμπα μπορεί να μείνει κοντά στο σκορ στην Ιταλία κόντρα στην επίσης καλή εντός Σάσαρι.

Στην Ευρωλίγκα το χάντικαπ της Φενέρ φαίνεται αρκετά μεγάλο κόντρα στην αδιάφορη Μπαρτσελόνα, το Μιλάνο μπορεί να σταθεί στο ΣΕΦ ειδικά αν δεν αγωνιστεί ο αμφίβολος Σπανούλης, ενώ η Μάλαγα εντός έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στην αποκλεισμένη Εφές. Συν τοις άλλοις ΤΣΣΚΑ, Ρεάλ Μαδρίτης και Παναθηναϊκός δύσκολα θα στραβοπατήσουν κόντρα σε κατώτερους αντιπάλους.

Τέλος, η Μπάγερν είναι ανώτερη από την Παρτιζάν αλλά δεν εμπνέει εμπιστοσύνη εκτός έδρας, ενώ η Κούμπαν παίζει τα… ρέστα της κόντρα στην Μακάμπι, είναι σε καλή κατάσταση και ο άσος στα ίσα αρέσει, αφού έχει την ποιότητα να πάρει το παιχνίδι.


Τελευταία άρθρα της στήλης jump ball...

Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top