Menu

statharas statharas Author
Title: bet assist: Σε ουδέτερο γήπεδο το παιχνίδι της Μπουντιβέλνικ
Author: statharas
Rating 5 of 5 Des:
Με δύο παιχνίδια ξεκινάει το Top -16  του Eurocup . Οι παίκτες του στοιχήματος θα πρέπει να προσέξουν το γεγονός ότι οι αγώνες είναι δι...

Με δύο παιχνίδια ξεκινάει το Top-16  του Eurocup. Οι παίκτες του στοιχήματος θα πρέπει να προσέξουν το γεγονός ότι οι αγώνες είναι διπλοί (εντός – εκτός) με τη διαφορά των πόντων να είναι και αυτή που δίνει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Αυτό σημαίνει ότι οι ομάδες είτε κερδίζουν είτε χάνουν θα προσέξουν τις διαφορές των πόντων, αφού υπάρχει ακόμα ένα παιχνίδι.

Επίσης πολύ σημαντικό στοιχείο που πρέπει να προσεχθεί είναι το γεγονός ότι οι δύο ουκρανικές ομάδες που συμμετέχουν στην διοργάνωση δεν θα δώσουν στην έδρα τους τους αγώνες λόγω των γεγονότων που συμβαίνουν στη χώρα τους. Αυτό μπορεί να τους επηρεάσει αρνητικά, αλλά από την άλλη μπορεί και να τους συσπειρώσει, ενώ είναι άγνωστο και το κατά πόσο επηρεασμένες θα εμφανιστούν και οι ρώσικες ομάδες.

Μπουντιβέλνικ – Ναντέρ (+2,5)

Στη Λιθουανία ο αγώνας λόγω των γεγονότων της Ουκρανίας. Αμφότερες οι ομάδες ήρθαν στη διοργάνωση από την Ευρωλίγκα. Δεν υπάρχει φαβορί, αλλά είναι άγνωστο το πώς θα αντιδράσει η Μπουντιβέλνικ με όλα αυτά που γίνονται στην Ουκρανία, αφού είναι λογικό το μυαλό των παικτών να είναι εκεί. Τις περισσότερες ασσίστ στην διοργάνωση οι γηπεδούχοι, με 42% στα τρίποντα σουτάρουν οι φιλοξενούμενοι.

Εκτίμηση: Άσο χάντικαπ με απόδοση 1,90.

Μπεσίκτας – Νίζνι (+2,5)

Η Μπεσίκτας διαθέτει καλή έδρα, αλλά όχι την ομάδα των περασμένων χρόνων. Θα είναι ικανοποιημένη με απλή νίκη κόντρα στη Νίζνι που είναι το φαβορί στο ζευγάρι. Πονηρή ομάδα οι φιλοξενούμενοι, χωρίς μεγάλο μπάτζετ, αλλά δουλεμένη και στην μέρα της μπορεί να πετύχει σπουδαίες νίκες απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο στη διοργάνωση. Μπορεί τη νίκη η Νίζνι, αλλά προσοχή γιατί και με μία ήττα πχ με 3-4 πόντους είναι ευχαριστημένη.

Εκτίμηση: Διπλό χάντικαπ με απόδοση 1,90.

Πρόταση: Άσο χάντικαπ την Μπουντιβέλνικ με απόδοση 1,90, διπλό χάντικαπ Νίζνι με απόδοση 1,90.

*Ο bet assist γράφει επίσης στο Kouvadomania.net

Τελευταία άρθρα της στήλης bet assist...

Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top