Menu

Unknown Unknown Author
Title: Serafeim: Παίρνει το ντέρμπι η Τορίνο!
Author: Unknown
Rating 5 of 5 Des:
Βερόνα-Μπολόνια: Την προηγούμενη αγωνιστική η Βερόνα πήρε νικηφόρο αποτέλεσμα στην έδρα της Λιβόρνο με 2-3, μετά από δύο σερί ανεπιτυχή α...
Βερόνα-Μπολόνια: Την προηγούμενη αγωνιστική η Βερόνα πήρε νικηφόρο αποτέλεσμα στην έδρα της Λιβόρνο με 2-3, μετά από δύο σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα που είχε με Γιουβέντους και Τορίνο. Στην βαθμολογία βρίσκεται στην 6η θέση με 39 βαθμούς, ενώ στην έδρα της σε 13 αναμετρήσεις μετράει 8ν-1ι-4η. Από την άλλη μεριά η Μπολόνια έκανε την δεύτερη συνεχόμενη ήττα της, εντός έδρας αυτή τη φορά με αντίπαλο την Ρόμα με 0-1. Στην βαθμολογία βρίσκεται στην 17η θέση με 21 βαθμούς με μόλις 1 βαθμό να την χωρίζει από την ζώνη του υποβιβασμού, ενώ μακριά από το γήπεδο της δεν τα πηγαίνει καλά έχοντας σε 12 αναμετρήσεις 2ν-3ι-7η. Πιστεύω η Βερόνα εύκολα η δύσκολα θα πάρει τους 3 βαθμούς. Άσσος με απόδοση 1.85 στον ΟΠΑΠ.

Τορίνο-Σαμπντόρια: Την προηγούμενη αγωνιστική η Τορίνο αν και στάθηκε αξιοπρεπώς στο ντέρμπι με την Γιουβέντους (δεν της δόθηκε πέναλτι και κόκκινη κάρτα υπέρ της), δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το ματς χάνοντας με 1-0. Στην βαθμολογία βρίσκεται στην 8η θέση με 36 βαθμούς, ενώ στην έδρα της σε 12 ματς μετράει 5ν-5ι-2η. Από την άλλη μεριά η Σαμπτνόρια ηττήθηκε εντός έδρας από τη Μίλαν με 0-2. Στην βαθμολογία βρίσκεται στην 12η θέση με 28 βαθμούς έχοντας σε 12 εκτός έδρας αναμετρήσεις 3ν-3ι-6η. Πιστεύω η Τορίνο δεν αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα και θα πάρει τους 3 βαθμούς. Άσσος με απόδοση 1.85 στον ΟΠΑΠ.

Εργοτέλης-Π.Α.Ο.Κ: Την προηγούμενη αγωνιστική ο Εργοτέλης κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας χάρη σε γκολ του Μπαντιμπανγκά που ισοφάρισε σε 1-1, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στην «Λεωφόρο». Στην βαθμολογία βρίσκεται στην 11η θέση με 31 βαθμούς, ενώ στην έδρα του σε 13 ματς μετράει 4ν-4ι-5η. Από την άλλη μεριά ο «Δικέφαλος του βορρά» αν και ήταν μέτριος, πήρε εύκολα τη νίκη στην «Τούμπα» με 3-0 με αντίπαλο τον Πανθρακικό. Στην βαθμολογία βρίσκεται στην 2η θέση με 54 βαθμούς έχοντας σε 13 εκτός έδρας ματς 5ν-2ι-6η. Μετά από 4 ανεπιτυχή εκτός έδρας αποτελέσματα πιστεύω ο Π.Α.Ο.Κ θα επιστρέψει στις επιτυχίες. Διπλό με απόδοση 1.85 στον ΟΠΑΠ.



ΒΕΡΟΝΑ-ΜΠΟΛΟΝΙΑ 1 (1.85)
ΤΟΡΙΝΟ-ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ 1 (1.85)
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-Π.Α.Ο.Κ 2 (1.85)


Καλή μας επιτυχία!!!




Τελευταία άρθρα του Serafeim...

Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top