Menu

chatzi chatzi Author
Title: vrettas: Σπαγγέτι με...μπύρα
Author: chatzi
Rating 5 of 5 Des:
Καλησπέρα!! Χθες η μέρα για το στοίχημα ήταν κάπως περίεργη καθώς σπάσαν κάποια φαβορί αλλά δεν βγήκαν και τα δυνατά αουτσάιντερ. Πάμε όμω...
Καλησπέρα!! Χθες η μέρα για το στοίχημα ήταν κάπως περίεργη καθώς σπάσαν κάποια φαβορί αλλά δεν βγήκαν και τα δυνατά αουτσάιντερ. Πάμε όμως στα σημερινά όπου και έχει κάποια φαβορί που πιστεύω ότι πληρώνουν αρκετά καλά.

Ξεκινάω με τον αγώνα για το Καμπιονάτο και την αναμέτρηση της Αταλάντα με την Κιέβο. Οι γηπεδούχοι το ότι δεν κινδυνεύουν άμεσα με υποβιβασμό το οφείλουν στην έδρα τους, καθώς έχουν μόλις τρεις ήττες. Από την άλλη η ομάδα της Βερόνα έκανε νίκη την προηγούμενη αγωνιστική, έπειτα από τρεις μήνες σχεδόν και έτσι βγήκε από την ζώνη του υποβιβασμού. Θεωρώ την Αταλάντα ανώτερη ομάδα και πόσο μάλλον εντός έδρας, κρατάω τον άσσο με απόδοση 2,10.

Συνεχίζω με το καμπιονάτο και τον αγώνα ανάμεσα στην Σασουόλο και την Πάρμα. Μία νίκη ανά δύο μήνες κάνει η Σασουόλο που δείχνει ότι δύσκολα θα παραμείνει στην Σέριε Α. Αντίθετα η Πάρμα πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά καθώς βρίσκεται μια "ανάσα" από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη και τον τελευταίο καιρό παίζουν καλό ποδόσφαιρο σκοράροντας με σχετική άνεση. Θα κρατήσω το διπλό με απόδοση 2,10.

Και κλείνω τα παιχνίδια μου με τον αγώνα για το Γερμανικό πρωτάθλημα και την αναμέτρηση της Χοφενχάιμ με την Βόλφσμπουργκ. Πριν από ένα μήνα περίπου ξαναβρέθηκαν αντίπαλες οι δύο ομάδες για το κύπελλο με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 2-3. Δεν είναι να τους εμπιστεύεσαι τους γηπεδούχους καθώς η άμυνα τους "μπάζει" από παντού και έτσι πάει στράφι η εξαιρετική τους επίθεση. Οι "λύκοι" πάλι δείχνουν να είναι σε τρομερή κατάσταση σκορπόντας τριάρες στους αντιπάλους τους  και με νίκη σήμερα πατάνε στην τέταρτη θέση, που οδηγεί στο Τσάμπιονς λιγκ. Κρατάω το διπλό με απόδοση 2,60.


ΤΡΙΑΔΑ

ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΚΙΕΒΟ   1   2,10
ΣΑΣΟΥΟΛΟ - ΠΑΡΜΑ   2    2,10
ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ - ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ   2   2,60

Καλή τύχη!!



Τελευταία άρθρα του Vretta...

Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top