Menu

statharas statharas Author
Title: bet assist: Κερδίζει εντός ο Κολοσσός (TAMEIO)
Author: statharas
Rating 5 of 5 Des:
Μάλαγα (+6,5) – Μπαρτσελόνα Στην τρίτη θέση του ισπανικού πρωταθλήματος ισοβαθμούν οι δύο ομάδες, πίσω από Ρεάλ Μαδρίτης και Βαλένθ...

Μάλαγα (+6,5) – Μπαρτσελόνα

Στην τρίτη θέση του ισπανικού πρωταθλήματος ισοβαθμούν οι δύο ομάδες, πίσω από Ρεάλ Μαδρίτης και Βαλένθια. Σπουδαία αναμέτρηση επιπέδου Ευρωλίγκα με την Μπαρτσελόνα να διαθέτει μεγαλύτερη ποιότητα και βάθος, αλλά την Μάλαγα να είναι μία πολύ δουλεμένη ομάδα και δυνατή στην έδρα της. Οι γηπεδούχοι μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί κόντρα στην Μπαρτσελόνα και περιμένουμε ένα παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Αρέσει το χάντικαπ στον άσο.

Εκτίμηση: Άσο χάντικαπ με απόδοση 1,90.

Φουενλαμπράδα (+3,5) – Σαραγόσα

Η Σαραγόσα είναι καλύτερη ομάδα και με διαφορετικούς στόχους. Έχει χάσει τον Σερμαντίνι, ο οποίος ήταν ο βασικός της σέντερ και δεν ξέρουμε κατά πόσο θα την επηρεάσει στο σημερινό παιχνίδι και πως θα εμφανιστεί. Έχει τον πρώτο λόγο καόμα και εκτός έδρας κόντρα στην μέτρια, αν και έμπειρη, Φουενλαμπράδα. Αξίζει το διπλό, μπορούν και το χάντικαπ οι φιλοξενούμενοι.

Εκτίμηση: Διπλό χάντικαπ με απόδοση 1,90 ή διπλό στα ίσα με απόδοση 1,60.

Γκραν Κανάρια – Ομπραντόιρο (+9,5)

Οι γηπεδούχοι πραγματοποιούν και φέτος πολύ καλή χρονιά με κύρια όπλα τους την έδρα και την σκληρή τους άμυνα. Η Ομπραντόιρο έχει ανέβει τελευταία, μετράει πέντε σερί νίκες και εμφανίζεται ανταγωνιστική. Σήμερα απέναντι στην Γκραν Κανάρια μπορεί να παλέψει και να διεκδικήσει με αξιώσεις το παιχνίδι αν και από τους γηπεδούχους θα εξαρτηθεί η εξέλιξη του αγώνα. Αρέσει όμως το χάντικαπ, το οποίο θεωρούμε αρκετό.

Εκτίμηση: Διπλό χάντικαπ με απόδοση 1,90.

Εστουντιάντες – Μπιλμπάο (+1,5)

Οι «φοιτητές» θέλουν νίκη για να πάρουν μία μεγάλη βαθμολογική ανάσα και να ξεφύγουν από τη ζώνη του υποβιβασμού. Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια έχουν δύο νίκες, κάτι που δείχνει την βελτίωσή τους τον τελευταίο μήνα. Η Μπιλμπάο δεν είναι δυνατή εκτός έδρας και παλεύει με την εμπειρία της και την έδρα να προλάβει να μπει στα πλέι οφ. Πλέον δεν έχει και την Ευρώπη, σημαντικό στοιχείο αφού έχει παίκτες σε μεγάλη ηλικία και η κούραση παίζει ρόλο. Θα πάμε με το μεγάλο κίνητρο των γηπεδούχων και τον άσο.

Εκτίμηση: Άσο χάντικαπ με απόδοση 1,90.

Κολοσσός Ρόδου – ΚΑΟΔ (+4,5)

Ο Κολοσσός Ρόδου έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στον ΚΑΟΔ στην έδρα του. Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη εμφανίζεται αδύναμη εκτός έδρα, αλλά οι νίκες εντός την κρατάνε πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα την παραμονή και θέλει νίκη απέναντι στον ΚΑΟΔ , που κάνει καλή χρονιά και θέλει πλέι οφ. Μπορεί να κερδίσει ο Κολοσσός αφού οι φιλοξενούμενοι δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Πάμε με το μεγάλο κίνητρο και το πάθος των γηπεδούχων.

Εκτίμηση: Άσο καθαρή νίκη με απόδοση 1,50.

Μιτελντόιτσερ – Λούντβιγκσμπουργκ (+0,5)

Οι φιλοξενούμενοι είναι σε καλή κατάσταση, βρίσκονται στην έβδομη θέση της βαθμολογίας και κοιτάνε προς τα πάνω. Η Μιτελντόιτσερ παλεύει να μπει στα πλέι οφ, είναι βελτιωμένη το τελευταίο διάστημα και κάνει ζημιές. Καλύτερη ομάδα η Λούντβιγκσμπουργκ, τα πάει καλά εκτός έδρας και θα την εμπιστευτούμε σήμερα αφού έχει το μομέντουμε και αγωνίζεται κόντρα σε μία μέτρια ομάδα.

Εκτίμηση: Διπλό χάντικαπ με απόδοση 1,90.

Πιστόια – Ρέτζιο Εμίλια (+1,5)

Οι γηπεδούχοι έχουν πετύχει μεγάλες νίκες εντός έδρας με την άμυνά τους και έχουν σχεδόν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία. Είναι νεοφώτιστη και άπειρη ομάδα, αλλά είναι δυνατή κι ανταγωνιστική εντός. Κόντρα στην Ρέτζιο Εμίλια μπορεί να πετύχει ακόμα μία ιστορική νίκη, αφού μπορεί οι φιλοξενούμενοι να είναι πολύ καλύτερη ομάδα και να κυνηγάνε την τετράδα, αλλά δεν είναι σε καλή κατάσταση αυτό το διάστημα.

Εκτίμηση: Άσο χάντικαπ με απόδοση 1,90.

Μπολόνια – Ρόμα (+2,5)

Στόχος των γηπεδούχων, που είναι ιστορική ομάδα στη γειτονική χώρα είναι η εξασφάλιση και φέτος της παραμονής. Τα οικονομικά προβλήματα είναι αρκετά και το μπάτζετ μειωμένο. Στηρίζεται στην έδρα της για να πάρει τις νίκες που θέλει ώστε να σωθεί. Κόντρα στην Ρόμα μπορεί να τα καταφέρει, αφού οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι έχουν στόχο την εξάδα έχουν μεγάλη αστάθεια στην απόδοσή τους και είναι μία του ύψους μία του βάθους.

Εκτίμηση: Άσο χάντικαπ με απόδοση 1,90.

Πρόταση 1: Ουνικάχα Μάλαγα άσο χάντικαπ με απόδοση 1,90, Σαραγόσα διπλό καθαρή νίκη με απόδοση 1,60, Ομπραντόιρο διπλό χάντικαπ με απόδοση 1,90.

Πρόταση 2: Κολοσσός άσο καθαρή νίκη με απόδοση 1,50, Λούντβιγκσμπουργκ διπλό με απόδοση 1,90, Πιστόια άσο χάντικαπ με απόδοση 1,90.

*Ο bet assist γράφει επίσης στο Kouvadomania.net.


Τελευταία άρθρα της στήλης bet assist...

Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top