Menu

Solo Solo Author
Title: solo: Εξάποντο ματς παραμονής στη Βρέμη
Author: Solo
Rating 5 of 5 Des:
Δεν τα πήγαμε και τόσο καλά χθες βράδυ στη Γαλλια 2 αφού Καέν , Ανζέ δε κατάφεραν να κερδίσουν και έμειναν στο Χ. Νέα μέρα ξεκινά , νέος μή...
Δεν τα πήγαμε και τόσο καλά χθες βράδυ στη Γαλλια 2 αφού Καέν , Ανζέ δε κατάφεραν να κερδίσουν και έμειναν στο Χ. Νέα μέρα ξεκινά , νέος μήνας αλλά υποδεχόμαστε και την Άνοιξη η οποία τουλάχιστον εδώ στη Θεσσαλονίκη μπήκε με συννεφιά.

Ας περάσουμε στις σημερινές επιλογές της ημέρας...

Ξεκινάμε με το Βέρντερ-Αμβούργο ένα ματς , μια ιστορία , μία κατηγορία για δύο ιστορικές ομάδες που παλεύουν να μείνουν στην Μπουντεσλίγκα με το Αμβούργο να μην έχει πέσει ποτέ στην ιστορία του.Επειδή είναι...εξάποντο ματς περιμένω οι δύο ομάδες να μπουν επιθετικά για τη νίκη. Περιμένω και πιστεύω το goal-goal.

Πάμε στο Αουγκσμπουργκ όπου η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται το κάκιστο εκτός έδρας Αννόβερο που έχει μόλις μία νίκη και 10 ήττες στα εκτός έδρας παιχνίδια που εχει δώσει(1-0-10).Η Αουγκσμπουργκ από τη άλλη βρίσκεται σε τρελή φόρμα και έχει μόλις μία ήττα στα τελευτάια 10 ματς που έδωσε. Θα πάω με τον άσσο τον οποίο έυκολα ή δύσκολα η Αουγκσμπουργκ θα τον βγάλει.

Περνάμε στην αγαπημένη μου Γαλλία και στο Νις-Τουλούζ . Μία Νις η οποία δεν είναι και στα καλύτερα της ενώ η Τουλούζ είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη.Δύσκολος ο άσσος , θα τον ποντάρω αλλά για ασφάλεια θα πάω στο under2.5.

Τέλος στο Ρεμς-Βαλενσιεν μία πολύ σοβαρή και καλή φέτος η Ρεμς αντιμετωπίζει τη Βαλενσιέν η οποία δεν έχει ακμάι σχέση με την πεσυνή σοβαρή και επιθετική ομάδα. Πολλά τα προβλήματα στην άμυνα . Θα παίξω τον άσσο της σοβαρότατης φέτος Ρεμς η οποία έχει ακόμα βλέψεις και για Ευρώπη.

Τελευταία άρθρα του Solo...

Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top