Menu

wonapartis wonapartis Author
Title: kontos: Κερδίζει το Hamburg
Author: wonapartis
Rating 5 of 5 Des:
Cardiff - Fulham: Είναι το ντέρμπι παραμονής στην Αγγλία, ο θάνατος σου η ζωή μου. Η Cardiff βρίσκεται στην 19 θέση του πρωταθλήματος με 2...
Cardiff - Fulham: Είναι το ντέρμπι παραμονής στην Αγγλία, ο θάνατος σου η ζωή μου. Η Cardiff βρίσκεται στην 19 θέση του πρωταθλήματος με 22 βαθμούς και στην έδρα της έχει 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και 6 ήττες με 12/22 τέρματα. Αντίθετα η Fulham βρίσκεται στην τελευταία θέση με 21 βαθμούς και εκτός έδρας έχει 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 9 ήττες με τέρματα 11/31. Εγώ θα στηρίξω την Fulham λόγο το ότι πιστεύω πως έχει την εμπειρία και την φανέλα να πάρει αυτό το ματς και λόγο το ότι στον πάγκο έχει Μάγκατ και η Cardiff τον Σόλσκερ. Θα πάω με το διπλό.

Hamburg - Eintracht Frankfurt: Καίγεται για τους βαθμούς το Hamburg στην προσπάθεια του να γλιτώσει τον υποβιβασμό. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 16 θέση με 19 βαθμούς στην έδρα τους έχουν 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 7 ήττες με τέρματα 16/23, από την άλλη οι φιλοξενούμενοι είναι στην 12 θέση με 25 βαθμούς στα εκτός έδρας έχουν 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 6 ήττες με τέρματα 10/24. Η άφιξη του νέου προπονητή έχει ανεβάσει την ψυχολογία στο στρατόπεδο του Hamburg. Πιστεύω πως εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τους 3 βαθμούς. Άσσος.

Celta Vigo - Atl. Madrid: Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 11 θέση με 30 βαθμούς, στην έδρα τους έχουν 3 νίκες, 6 ισοπαλίες και 4 ήττες. Από την άλλη η Atletico είναι στην 3 θέση με 61 βαθμούς και εκτός έδρας έχει 8 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες. Με 3 απουσίες λόγο τιμωρίας θα παραταχθεί η Atletico, Diego Costa, Arda Turan και Godin θα απουσιάζουν ωστόσο πιστεύω πως έκανε την κοιλιά της και τώρα θα επανέλθει στις νίκες. Αρκετά καλή η απόδοση στο διπλό που θα την ακολουθήσω.

Hyde - Halifax: Για την Hyde τα έχω πει πολλές φορές είναι η χειρότερη ομάδα στην κατηγορία. Είναι στην τελευταία θέση είναι στην τελευταία θέση με 9 βαθμούς και μόλις με 1 νίκη σε 35 αγώνες και 6 ισοπαλίες. Μια τραγωδία η άμυνα της καθώς έχει 91 τέρματα μέχρι στιγμής. Αντίθετα η Halifax βρίσκεται στην 9 θέση με 51 βαθμούς  και κυνηγάει την είσοδο της στα πλέι οφ. Έχει όμως μια ιδιαιτερότητα και αυτή η ομάδα, όσο καλή είναι στα εντός έδρας παιχνίδια τόση κακή γίνεται στα εκτός. Στην έδρα της έχει 13 νίκες, 4 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα με τέρματα 41/18 με συγκομιδή βαθμών 43 και στα εκτός έδρας έχει μόλις 1 νίκη, 5 ισοπαλίες και 11 ήττες με τέρματα 17/36 και συγκομιδή βαθμών μόλις 8. Πως γίνεται αυτό δεν ξέρω πραγματικά φαίνεται απίστευτο λες και έχει καμία κατάρα (μπορεί να την παίζει ο Δρακουμέλ στα εκτός) αλλά εγώ σήμερα δεν μπορώ παρά να ρισκάρω στην πρώτη νίκη εντός έδρας για την Hyde. Θα πάω με τον άσσο.

Τριάδα
Cardiff - Fulham: 2 απόδοση 3.30
Hamburg - Eintracht Frankfurt: 1 απόδοση 2.75
Celta Vigo - Atl. Madrid: 2 απόδοση 1.90

Μονό αποδεκτό
Hyde - Halifax: 1 απόδοση 5.00

Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top