Menu

Solo Solo Author
Title: Το "χρυσό βατόμουρο" για τον πάγκο του ΠΑΟΚ
Author: Solo
Rating 5 of 5 Des:
Η θέση του προπονητή στον ΠΑΟΚ αποτελεί για όλους "ηλεκτρική καρέκλα".Ο δικέφαλος μετά απο μία χρονιά όπου άλλαξε τρεις προπονητές...
Η θέση του προπονητή στον ΠΑΟΚ αποτελεί για όλους "ηλεκτρική καρέκλα".Ο δικέφαλος μετά απο μία χρονιά όπου άλλαξε τρεις προπονητές ,ψάχνει έναν προπονητή με όραμα ,γνώσεις ,εμπειρίες αλλά και όρεξη για δουλειά.
Με αφορμή αυτό, το gipedo365  σας παρουσιάζει τους 3 χειρότερους προπονητές που έχουν περάσει από τον πάγκο του δικεφάλου και απονέμει το ..."χρυσό βατόμουρο" στον κορυφαίο(!!)αυτών.



Γιώργος Παράσχος

Ο Έλληνας τεχνικός ήρθε στον ΠΑΟΚ επί εποχής Βεζυρτζή,το 2007.Tότε θεωρούνταν από τους καλύτερους προπονητές εν Ελλάδι αφού είχε πραγματοποιήσει εκπληκτικές χρονιές στον πάγκο της Χαλκηδόνας.Με τον ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να βγει στην Ευρώπη τερματίζοντας 7ος.Αξιοσημείωτη η ντροπιαστική ήττα που υπέστη ο δικέφαλος σε φιλικό προετοιμασίας με7-0 από την άσημη Μπραουνσβάιγκ με τον Παράσχο στον πάγκο του.Με την αλλαγή σκυτάλης στον προεδρικό θώκο,ο Θοδωρής Ζαγοράκης αντικατέστησε τον "Οτσαλάν" με τον Φερνάντο Σάντος.Πικραμένος ο Παράσχος με την αποπομπή του ,δικαιωμένος ο Ζαγοράκης με την επιλογή Σάντος.


Αγωνιστικό πλάνο:αμυντικογενές





Ίλιε Ντουμιτρέσκου

 Ο Ρουμάνος στα νιάτα του ήταν μεγάλος ποδοσφαιριστής,όπως έχει παραδεχθεί και ο ίδιος, την προπονητική την έχει ως χόμπυ(!!), καθώς η κύρια ασχολία του είναι η μπουτίκ ρούχων της συζύγου του!!
Με προπονητική θητεία σε Ρουμανία και Κύπρο ,στην Ελλάδα τον γνωρίσαμε στο περασμά του απο τον πάγκο της ΑΕΚ.Στον ΠΑΟΚ ήρθε τον Φλεβάρη του 2006 και έμεινε μέχρι τον Οκτώβριο του ίδιου έτους με πολλές αποτυχημένες μεταγραφικές επιλογές και κακές σχέσεις με τους ποδοσφαιριστές.Χαρακτηριστικό του Ρουμάνου οι προπονήσεις με τα...μουσικής!!


Αγωνιστικό πλάνο:κατενάτσιο




Ρολφ Φρίγκερ


Ήταν 27 Σεπτεμβρίου 2004 όταν η διοίκηση του Γιάννη Γούμενου έφερε στην Τούμπα ως αντικαταστάτη του Άγγελου Αναστασιάδη τον Αυστριακό Ρόλφ Φρίγκερ.Κανείς τότε δεν ενθουσιάστηκε με την επιλογή της διοίκησης αφού παρά το πλούσιο βιογραφικό του αυστριακού(έχει περάσει από Κύπρο,Γερμανία,Αυστρία,Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα) , η ομάδα παρέπαιε και ο ίδιος δεν έκανε τίποτα για να την σώσει, ενώ κινδύνεψε να χάσει και το "τρένο" για την ευρώπη.Η ομάδα βρισκόταν σε "αυτόματο πιλότο".Κακό κοουτσάρισμα,περίεργες επιλογές,απαράδεκτη διαχείριση υλικού.Έφυγε κακήν κακώς 4 μήνες μετά και κανείς δεν έδειξε να δυσαρεστήθηκε.


Αγωνιστικό πλάνο:ανύπαρκτο



Το "χρυσό βατόμουρο"


Μετά απο πολύ σκέψη το gipedo365 απονέμει το χρυσό βατόμουρο στον Αυστριακό Ρολφ Φρίγκερ,τον χειρότερο προπονητή που πέρασε ποτέ απο τον πάγκο του ΠΑΟΚ.Κανείς δε θα θέλει να θυμάται τις τότε αποκαρδιωτικές εμφανίσεις του δικεφάλου.Η αποδέσμευση του από την ομάδα έκανε πολλούς να ξεφυσάνε από ανακούφιση.



Όλα είναι θέμα συγκυρίας...αλλά όχι για σας κύριε Φρίγκερ.

Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

  1. Oxi gia sas kurie Fringer..xaxaa..Mpravo Solo. Wraios!

    El chelo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μας είχε ζαλίσει τον έρωτα με το "fighting spirit". Σε όλες τις συνεντεύξεις τύπου γι' αυτό μιλούσε.
    Τραγωδία η ομάδα, fighting spirit αυτός.
    Κλαρίνο ο ΠΑΟΚ, ξανά μανά fighting spirit αυτός.
    Λίγο ακόμα και θα του έδειχναν το fighting spirit τα παιδιά στην 4...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. xaxaxaxaxaxaaxaxaxaxxaxaaxaxaxxaxaxaaxaxxaxaaxaxxa

    Apistefto karnavali o anthrwpos!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Top