Menu

Solo Solo Author
Title: Που χάθηκες ρε...Κρίστοφερ Ρε ?
Author: Solo
Rating 5 of 5 Des:
Με αφορμή τα σημερινά δημοσιεύματα  που φέρνουν τον Ρε να ασχολείται με την προπονητική αποφασίσαμε κι εμείς να ασχοληθούμε με την ποδοσφαιρ...
Με αφορμή τα σημερινά δημοσιεύματα  που φέρνουν τον Ρε να ασχολείται με την προπονητική αποφασίσαμε κι εμείς να ασχοληθούμε με την ποδοσφαιρική του βιογραφία...




Πριν απο 12 χρόνια έκανε την εμφανισή του στα ελληνικά γήπεδα ένα απο τα αστέρια του Λιβεριανού ποδοσφαίρου παίζοντας για χάρη της ΑΕΚ. Η τότε διοικηση της ένωσης "τάραξε τα νερά" στη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα φέρνοντας τον έγχρωμο επιθετικό της Άρσεναλ(!!) στην ομάδα με εξάμηνο δανεισμο.

Η επαγγελματική του καριέρα ξεκίνησε από τις Γιάνγκ Κοτοκο και Ιλέβεν,αμφότερες ομάδες τη χώρας του.Απο κει τον ανακάλυψαν σκάουτερ της Μονακό για να τον φέρουν στην ευρώπη για λογαριασμό της ομώνυμης ομάδος,εκεί έπαιξε για 4 χρόνια έχοντας 13 εμφανίσεις και 3 γκολ με ενδιάμεσο δανεισμό ενός έτους στη Γκινγκαμπ όπου έκανε το "¨μπαμ" αφου είχε 33 συμμετοχές με 10 γκολ.

Το μεγάλο βήμα στην καριέρα του το έκανε το 1997 παίρνοντας μεταγραφή για τη αγγλική Άρσεναλ για 300,000 λίρες εισήγηση του τότε νεοφερμένου και πρώην προπονητή της Μονακό Αρσέν Βενγκερ.


Ο Ρε ήταν απο τους "πρωτομάστορες" εκείνη τη χρονιά για τους κανονιέρηδες που κατέκτησαν το ντάμπλ.Σε τρία χρόνια παρουσίας στην Άρσεναλ πρόλαβε να παίξει 28 παιχνίδια 6,σαν βασικός, και σκόραρε 3 φορές.Απο κει δόθηκε δανεικός σε Ντεν Μπος(ολλανδία), Μπέρμινγχαμ(Αγγλία) χωρίς να δείξει σπουδαία πράγματα αλλα και στη δική μας ΑΕΚ οπυ έπαιξε 11 παιχνίδια και σκόραρε 4 φορές.



Απο κει και πέρα η καριέρα του Λιβεριανού πήρε την κατιούσα παίζοντας στις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας αλλά και σε Ισραήλ, Σκωτία,Κατάρ και Ιράν!!





Πλέον έχει κρεμάσει τα παπούτσια του καθώς έχει φτάσει τα 36 και θα ασχοληθέι με την προπονητική,μάλιστα έχει βρεθεί ομάδα στην Αγγλία που θα εμπιστευτεί τις γνώσεις του.

Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top