Menu

wonapartis wonapartis Author
Title: Ξανά πρωταθλήτρια η Ρέιντζερς
Author: wonapartis
Rating 5 of 5 Des:
Πρωταθλήτρια Σκωτίας αναδείχθηκε η Ρέιντζερς, συντρίβοντας στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος με 5-1 την Κιλμάρνοκ. Αυτό είναι το ...

Πρωταθλήτρια Σκωτίας αναδείχθηκε η Ρέιντζερς, συντρίβοντας στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος με 5-1 την Κιλμάρνοκ.

Αυτό είναι το 54ο πρωτάθλημα Σκωτίας στην ιστορία του συλλόγου και τρίτο συνεχόμενο. Η Σέλτικ περίμενε στραβοπάτημα της Ρέιντζερς στην έδρα της Κιλμάρνοκ για να πανηγυρίσει αυτή το πρωτάθλημα, ωστόσο αυτό δεν συνέβη ποτέ και η εύκολη νίκη επί της Μάδεργουλ με 4-0 δεν είχε κάποιο αντίκρισμα. Ο Χούπερ άνοιξε το σκορ στο 29ο λεπτό και στο 40` ο Έλληνας άσος έκανε το 2-0 έπειτα από ωραίο συνδυασμό με τον Τσάρλι Μάλγκριου. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσαν οι Μαλόνεϊ (53`) και ΜακΚουρτ (71`).

Η πρωταθλήτρια, από σήμερα, Σκωτίας Ρέιντζερς «καθάρισε» την υπόθεση τίτλου μέσα σε… 7 λεπτά! Ο Λάφερτι άνοιξε το σκορ πριν τη συμπλήρωση ενός λεπτού, ενώ στο 5` τον μιμήθηκε ο Νέισμιθ, με τον Λάφερτι να «χτυπά» ξανά στο 7ο λεπτό. Οι πρωταθλητές… κατέβαζαν στροφές στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους, αλλά επανήλθαν δριμύτεροι στην επανάληψη με τον Γέλαβιτς να κάνει το 4-0 στο 49` και τον Λάφερτι να ολοκληρώνει το χατ τρικ του στο 53`. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν με τον Ντέιτον στο 65ο λεπτό.


πηγη:metropolis

Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top