Menu

Petrildo Petrildo Author
Title: Τιμιτική αναφορά της UEFA στον ΑΡΗ
Author: Petrildo
Rating 5 of 5 Des:
Μπορεί ο Άρης να μην πέτυχε τους εγχώριους στόχους του για τη φετινή σεζόν, ωστόσο η φετινή του παρουσία στην Ευρώπη φαίνεται να άφησε ‘κάτι...
Μπορεί ο Άρης να μην πέτυχε τους εγχώριους στόχους του για τη φετινή σεζόν, ωστόσο η φετινή του παρουσία στην Ευρώπη φαίνεται να άφησε ‘κάτι’ για να τον θυμούνται, όπως μαρτυρά το αφιέρωμα της UEFA.
  Σύμφωνα με το αφιέρωμα σχετικά με τη διοργάνωση του Europa League για τη σεζόν 2010-2011, η οποία και ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του τροπαίου από την Πόρτο, γίνεται λόγος για την ομάδα της Θεσσαλονίκης η οποία απασχόλησε τους ευρωπαίους σε 2 από τα 26 σημεία στα οποία επικεντρώθηκε το αφιέρωμα.
 Πιο συγκεκριμένα, το κείμενο της UEFA αναλύει 26 γεγονότα τα οποία σημάδεψαν την φετινή σεζόν από το ‘A’ ως το ‘Z’ (η αναφορά γίνεται με βάση το λατινικό αλφάβητο). Αρχικά γίνεται αναφορά στην ομάδα του Άρη στο γράμμα ‘A’ όπου σχολιάζεται η πρώην κάτοχος του τίτλου Atletico: «Αποδείχθηκε εκστρατεία για τους κάτοχους του τροπαίου να ξεχάσουν τόσο σύντομα τον θρίαμβό τους μέσα στο Αμβούργο επί της Fulham. Δεν επανέκαμψαν ποτέ από την ήττα τους το πρώτο βράδυ από τον Άρη Θεσσαλονίκης καθώς και από την ήττα με 2-3 εντός έδρας από τους Έλληνες την 5η αγωνιστική, που σφράγισε την μοίρα τους».

Επιπλέον, στο γράμμα ‘U’ διαβάζουμε Unbeaten at home (Ανίκητος στο σπίτι του): «Οι ελπίδες του ΑΡΗ μπορεί να τελείωσαν στη φάση των 32 απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά τουλάχιστον παρέμεινε με το άθικτο και μεγάλο ρεκόρ αήττητου στην έδρα του. Σε 40 χρόνια- και 25 παιχνίδια εντός έδρας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις- καμία ομάδα δε θριάμβευσε στο γήπεδο Κλεάνθης Βικελίδης».


Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

  1. ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!!
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!!!
    ΥΓ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ !!!
    BATIGOL

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Top