Menu

statharas statharas Author
Title: 24 δευτερόλεπτα ..για να μπει η μπάλα στο καλάθι!
Author: statharas
Rating 5 of 5 Des:
24΄΄  εμφανίζεται αυτός ο κ.Δημητρακόπουλος και λέει ότι η ποινή είναι άδικη για τον Παναθηναϊκό.Δεν λέω δικηγόρος είναι ο άνθρωπος,την δου...

24΄΄  εμφανίζεται αυτός ο κ.Δημητρακόπουλος και λέει ότι η ποινή είναι άδικη για τον Παναθηναϊκό.Δεν λέω δικηγόρος είναι ο άνθρωπος,την δουλειά του κάνει..τους οπάδους της ομάδας όμως τους ρώτησε;

23΄΄ γιατί οι μνήμες από το Καραϊσκάκη είναι νωπές ..κι αποδείχθηκε για ακόμα μία φορά ότι η ζώη ρόδα είναι και γυρίζει..και για τους μεν και για τους δε..

22΄΄ δεν ξέρω τι έχει να δηλώσει για όλα αυτά ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς,ο οποίος δήλωσε ντροπιασμένος από αυτά τα γεγονότα αμέσως μετά το παιχνίδι..

21΄΄ στο Ντάλας βρίσκετα ο Νικ Καλάθης για να παρακολουθήσει την ομάδα στην οποία ανήκουν τα δικαιώματά του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού..λέτε να δούμε τον Νικ του χρόνου συμπαίκτη του Νοβίτσκι;Πολύ δύσκολο..

20΄΄  αύριο είναι το 6ο παιχνίδι της σειράς κι αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η αντίδραση των Heat.Δεν είναι πολύ εύκολο πάντως να κερδίσουν 2 σερί παιχνίδια.

19΄΄  όλα τα παιχνίδια μεταξύ τους κρίνονται στις λεπτομέρειες.Θεωρώ ότι σήμερα είναι η μεγάλη ευκαιρία για το Νοβίτσκι και την παρέα του να καθαρίσει το πρωτάθλημα.Το 7ο παιχνίδι πάντα είναι πολύ δύσκολο για τον φιλοξενούμενο.

18΄΄  στην Ισπανία το Μπιλμπάο το πάλεψε το ματσάκι.Δεν τα κατάφερε όμως ούτε στο δεύτερο παιχνίδι..

17΄΄  πετυχαίνεις τέτοια Μπαρτσελόνα και δεν την κερδίζεις;και το πας και καλά το ματσάκι αμυντικά.

16΄΄  η αλήθεια όμως είναι ότι ακόμα και το καλό Μπιλμπάο δεν μπορεί να κερδίσει την μέτρια Μπαρτσελόνα.Είναι τουλάχιστον ένα επίπεδο κάτω η ομάδα του Κατσικάρη..

15΄΄ το 1-0 έκανε η Σιένα στην Ιταλία με τον Ζήση να πραγματοποιεί καλή εμφάνιση.Πιο πιθανό είναι να πάρει η Καντού κανα παιχνίδι παρά το Μπιλμπάο.Δύσκολα πάντως και σε αυτή την σειρά το 3-0 είναι πιο πιθανό.

14΄΄ τουλάχιστον μπορούμε να υπερηφανευόμαστε ότι στην Ελλάδα έχουμε πιο ενδιαφέροντες τελικούς.Μόνο αυτό όμως…

13΄΄ γιατί και χθες που έβλεπα τον αγώνα στην Ισπανία,έβλεπα τους Βάσκους να πανηγυρίζουν εκτός έδρας και να φωνάζουν υπερ της ομάδας τους χωρίς να αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα.Αυτό ονομάζεται πολιτισμός..

12΄΄ πράγμα που ποτέ δεν θα δούμε στην Ελλάδα φυσικά..προς το παρών είμαστε στην κατάσταση..ο καθένας σπίτι του για να είμαστε ήσυχοι.Ακόμα κι έτσι όμως δεν είμαστε ήσυχοι..

11΄΄ βγήκε και είπε ο Μαρκόπουλος ότι το μόνο που θέλουμε από την διοίκηση είναι να μας καθορίσει το μπάτζετ,όλα τα άλλα λέει εμείς θα τα κανονίσουμε..έτσι γίνεται στις σοβαρές ομάδες..

10΄΄ ο Σταυρόπουλος με τον Μαρκόπουλο κάνουν καλή δουλειά στον Π.Α.Ο.Κ.,μπασκετάνθρωποι κι οι δύο γνωρίζουν τι χρειάζεται μία ομάδα.

9΄΄  όχι σαν κάτι άλλες ομάδες που και δεν έχουν ούτε προπονητή ούτε και σοβαρό άνθρωπο να κάνει τις μεταγραφές..μην μου πείτε ότι δεν ξέρουμε ποιοι είναι..

8΄΄  άλλωστε όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους στον χώρο..και οι άσχετοι κάνουν μπαμ..

7΄΄ γιατί όταν παίρνεις παίκτη που δεν στρίβει τότε ή τα παίρνεις από καναν μάνατζερ ή δεν γνωρίζεις..υπάρχει και περίπτωση να μην προσαρμοστεί ο παίκτης.πόσες όμως είναι αυτές οι περιπτώσεις;

6΄΄ δήλωσε ο Μάικ Μπατίστ ότι του αρέσει πολύ η Ελλάδα και πως έχει επισκεφτεί 50 φορές την Ακρόπολη.Ο Έλληνας ζήτημα είναι αν έχει πάει μία φορά..κι αυτή στην τριήμερη που πάμε στο γυμνάσιο.

5΄΄ ο Λίνος Χρυσικόπουλος βρίσκεται στο εξωτερικό για να συμμετέχει σε ένα καμπ στην Ιταλία..το καλύτερο για το παιδί είναι να πάει εξωτερικό,να δουλέψει και να αναδείξει το ταλέντο του..

4΄΄ να κάτσει στον Άρη να κάνει τι;να βλέπει την Σάρα και την Μάρα να παίζουν στην θέση του;..αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται!

3΄΄ η ΤΣΣΚΑ επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο..πληροφορίες κάνουν λόγο για συμφωνία με τον Κρίστιτς..τον καλύτερο σέντερ που θα παίζει του χρόνου,αν έρθει,στη Ευρώπη.

2΄΄ πολλά χρήματα αναμένεται να δώσουν φέτος το καλοκαίρι Ρώσοι και Τούρκοι για μεταγραφές..θα κάνουν όμως ομάδες;

1΄΄ οι Τούρκοι χρόνια τώρα το παλεύουν αλλά προκοπή δεν βλέπουν..φέτος μην ξεχνάμε ότι το φάιναλ φορ διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη..


Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

  1. Ante na fugei to paidi o Linos gt ton exei ksezoumisei h allh...An katsei ki allo mazi ths, sto telos oute ta podia tou den tha mporei na sikwsei...

    el chelo

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Top