Menu

statharas statharas Author
Title: 24 δευτερόλεπτα..η καθημερινή μπασκετική στήλη!
Author: statharas
Rating 5 of 5 Des:
 24’’ δεν γίνεται να μην ξεκινήσω από την μεγάλη νίκη του Νοβίτσκι και της παρέας του μέσα στο Μαϊάμι..άξιοι πρωταθλητές.. 23’’ κατάφερε κα...
 24’’ δεν γίνεται να μην ξεκινήσω από την μεγάλη νίκη του Νοβίτσκι και της παρέας του μέσα στο Μαϊάμι..άξιοι πρωταθλητές..

23’’ κατάφερε και το πήρε ο Ντιρκ..και τώρα το μόνο που του μένει είναι να κατακτήσει και την Ευρωλίγκα..λέτε να το δούμε κι αυτό;

22’’μπορεί να πάει σε καμία ομαδίτσα της Γερμανίας και να βάλει στόχο να πάει να πάρει την κούπα μόνος του..για όλα είναι ικανός!

21’’ το θέμα είναι να μην καταντήσει και το μπάσκετ ένα άθλημα στο οποίο όλοι παίζουν και στο τέλος κερδίζει πάντα ο Γερμανός..

20’’ πάντως χθες το είχαμε γράψει εμείς ότι δεν αρκεί μόνο ο Νοβίτσκι για να κερδίσεις εκτός έδρας το Μαϊάμι..και δικαιωθήκαμε..

19’’ σε αυτό που δεν πέσαμε μέσα ήταν ότι ο Νοβίτσκι θα είναι πολύ καλός..ήταν σε κακή μέρα ο Γερμανός.Όπως και ο Λεμπρόν άλλωστε..

18’’  μια που είπα Λεμπρόν..εξαφανισμένος από τους τελικούς.Τον λύγισε η πίεση της απόφασης που πήρε το καλοκαίρι..η όλη κατάσταση του γύρισε μπούμεραγκ..ούτε γι αστείο δεν είναι Τζόρνταν,ούτε καν  Κόμπε δεν είναι!

17’’ χθες ήταν κακός και ο Γουέιντ..ο πραγματικός αρχηγός των Heat..

16’’ κάποιος εκεί στο Μαϊάμι πρέπει να πεί τον προπονητή να παραιτηθεί!Έχει τώρα τρεις αγώνες που Τέρρυ και Μπαρέα τρέχουν σαν παλαβοί μέσα στο γήπεδο.Αυτοί του πήραν το πρωτάθλημα κι αυτός ακόμα κοιμάται..

15’’ ε ρε Μπέβερλυ που χρειαζόταν..όποιον από τους δύο και να είχε πιάσει θα τον είχε σβήσει..εννοώ παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Αμερικανού για να μην παρεξηγηθώ..

14’’ ας προσγειωθούμε στην ελληνική πραγματικότητα...διαμάχες λέει  έχουμε ανάμεσα ΕΣΑΚΕ και ΟΠΑΠ..ε ρε που το καταντήσανε το μπασκετάκι στην Ελλάδα..

13’’ κι οι «αιώνιοι» της Αθηνας δεν πήγαν καν στη συνεδρίαση..αυτοί οι δύο διαπραγματεύονται μόνοι τους τα συμβόλαιά τους..

12’’ και κατηγούνται ότι δεν σκέφτονται το ελληνικό μπάσκετ..γιατί σκέφτεται το ελληνικό μπάσκετ αυτούς;

11’’ πολλές από τις προτάσεις πάντως του ΟΠΑΠ είναι εξαιρετικές..γιατί λέει δίνει παραπάνω χρήματα σε μία ομάδα αν χρησιμοποιεί τρεις Έλληνες κάτω από το 21ο έτος της ηλικίας τους..έτσι μάλιστα..

10’’ γενικά ο ΟΠΑΠ δίνει λίγο λιγότερα χρήματα από την περσινή χρονιά αλλά βάζει κάποια μπόνους σε περίπτωση που κάποιες ομάδες πετύχουν κάποιους στόχους.Δίνει μάλιστα ένα αξιόλογο ποσό σε περίπτωση που κάποια ομάδα δεν έχει κρούσματα βίας στο γήπεδό της..αυτό μάλιστα είναι εξαιρετικός όρος..αν είσαι μάγκας να το πάρεις το μπόνους

9’’  η μεγάλη δαφωνία ΕΣΑΚΕ-ΟΠΑΠ βρίσκεται στην διαχείριση των δικαιωμάτων των παιχνιδιών στο ίντερνετ..

8’’ τόσα χρόνια αυτοί που διοικούν το ελληνικό μπάσκετ έκαναν τίποτα για το άθλημα;Ο ΟΠΑΠ φταίει για τις προτάσεις που έκανε ή αυτοί  που έχουν οδηγήσει το άθλημα στην απαξίωση;

7’’ Λάθη πολλών ετών πληρώνουν εκεί στον Άρη..πρέπει επιτέλους να βρουν έναν προπονητή,να τον εμπιστευτούν και να τον αφήσουν να δουλέψει..όχι τον Ματσόν πάλι υπάρχουν κι άλλοι..

6’’ κι αυτός ο προπονητής να φτιάξει επιτέλους μία χημεία στην ομάδα με ένα σταθερό ρόστερ..σε λίγο θ αναρωτιόμαστε ποιος παίζει χειρότερα..το Μαϊάμι ή ο Άρης;

5’’  τώρα που θυμήθηκα τον Ματσόν..έκανε λέει πάλι κάτι δηλώσεις ότι θέλει να γίνει σαν τον Ομπράντοβιτς..να γίνεις αλλά μην το λες πολύ θα μας πάρουν με τις πέτρες!

4’’ το έχεις πει μία,δύο,τρεις..ε φτάνει επιτέλους!Εκτός αν το λέει συνεχώς για να το εμπεδώσει κι ο ίδιος..

3’’ στον Π.Α.Ο.Κ. πολύ δύσκολα τα πράγματα οικονομικά.Αν μείνει ένας από τους τρεις ηγέτες του την φετινή χρονιά θα είναι επιτυχία..

2’’ κι αναφέρομαι στους Ντόζιερ,Μάρσαλ και Γκετζέφσκι,οι οποίοι θέλουν να εξαργυρώσουν την καλή τους χρονιά με ένα καλό συμβόλαιο..μπορεί να τους κρατήσει ο Μαρκόπουλος;

1’’ όπως λένε και στην Κ.Α.Ε. το κυριότερο είναι να μην παρασυρθούμε και ξεφύγουμε από αυτά που μπορούμε να πληρώσουμε..έτσι πρέπει να σκέφτονται όλοι..

Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top