Menu

statharas statharas Author
Title: 24 δευτερόλεπτα ..η καθημερινή μπασκετική στήλη!
Author: statharas
Rating 5 of 5 Des:
24’’ τελείωσε και για φέτος το ΝΒΑ..του χρόνου πάλι,μεπρώτο φαβορί ξανά το Μαϊάμι… 23’’ ανακηρύχθηκε MVP των τελικών ο Νοβίτσκι..σιγά το ...

24’’ τελείωσε και για φέτος το ΝΒΑ..του χρόνου πάλι,μεπρώτο φαβορί ξανά το Μαϊάμι…

23’’ ανακηρύχθηκε MVP των τελικών ο Νοβίτσκι..σιγά το νέο

22’’ είναι μικρά μικρά πράγματα που δείχνουν τον  χαρακτήρα και το ήθος ενός ανθρώπου..και ο Γερμανός είναι πραγματικά σπουδαίος..

21’’ κι απ ότι μαθαίνω θα πάει και στην Λιθουανία φέτος να παίξει με την χώρα του στο Ευρωμπάσκετ..έτσι τιμάει κάποιος την χώρα του..

20’’ σε αντίθεση με τους δικούς μας που έφτασαν 31 και ήρθε η ώρα της αποχώρησης..τα χαϊδεμένα μας παιδιά..

19’’ είναι και το άλλο..στην χώρα μας έχουμε διάφορες κατηγορίες αθλητών που αρνούνται να πάνε στην Εθνική..

18’’ μία κατηγορία είναι αυτή που ένας αθλητής  θέλει να είναι στο 100% των δυνάμεών του μέσα στην χρονιά με τον σύλλογό του..λες και όνομα δεν έγινε από την εθνική αλλά από την ομάδα του

17’’  σε μία άλλη κατηγορία είναι ο αθλητής που αδικείται από την διαιτησία και τιμωρεί την Εθνική επειδή  την διοικούν οι «εχθροί του» στο ελληνικό πρωτάθλημα..

16’’ για να μην παρεξηγηθώ,το ότι τα γράφω δεν σημαίνει ότι δεν συμφωνώ με την απόφασή τους..ο καθένας έχει τους λόγους του και τα δίκια του..εγώ απλά καταγράφω τα γεγονότα..

15’’ το ότι ο άλλος πήρε πρωτάθλημα στο ΝΒΑ και θα πάει το καλοκαίρι να παίξει για την χώρα του κάτι λέει..όχι σαν τους δικούς μας..

14’’ πάντως αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον οι φετινές κλήσεις του Ηλία Ζούρου αλλά και η τελική δωδεκάδα που θα επιλεγεί..λέτε να δούμε μία τελείως ανανεωμένη ομάδα;

13’’ η αλήθεια είναι ότι  χρειάζεται η ανανέωση γιατί ο κόσμος βαρέθηκε να βλέπει συνεχώς τα ίδια πρόσωπα τόσα χρόνια..

12’’ Πολύ σίγουρο είδα τον Βασιλακόπουλο ότι θα γυρίσει ο Μπουρούσης στην Εθνική παρότι έθεσε εαυτόν εκτός για φέτος το καλοκαίρι..κάτι θα ξέρει..

11’’ παρά το γεγονός ότι κι εγώ θα τον ήθελα στην Εθνική,όταν έχεις κάνει τέτοια δήλωση είναι δύσκολο να την αλλάξεις..γιατί υποτίθεται δεν είσαι κανα παιδάκι,που ανοίγει όποτε θέλει το στόμα 
του και πετάει λόγια στον αέρα..

10’’  οι ενήλικοι πρέπει να στηρίζουν με πράξεις τα λόγια τους..αλλιώς τους κοροϊδεύει ο κόσμος..ας φύγουμε όμως από την επίσημη αγαπημένη μας,θα επανέλθουμε αργότερα.

9’’ Δήλωσε ο Γκριμάου,για τον τρίτο τελικό στην Ισπανία που γίνεται σήμερα,ότι ο Βασιλειάδης μπορεί να σε σκοτώσει..στον Ολυμπιακό να τα βλέπουν αυτά που τον είχαν και τον άφησαν..

8’’ και τώρα ο Κώστας μια χαρά είναι στην Ισπανία,έχει βρει την υγειά του..χωρίς την τρομερή πίεση της Ελλάδας και του Ολυμπιακού..

7’’ Σήμερα γίνεται ο τρίτος τελικός μέσα στο Μπιλμπάο..άραγε μπορούν οι Βάσκοι τη νίκη;

6’’ δύο έκανε τις νίκες της και η Σιένα..τελικά το μοναδικό πρωτάθλημα που έχει ενδιαφέρον αυτή την στιγμή είναι η Ρωσία..

5’’ το παλεύει ο «Λάζος» να το πάρει το πρωτάθλημα..και δεν θα είναι καθόλου έκπληξη με το φετινό χάλι της ΤΣΣΚΑ..

4’’ στην Μακάμπυ διάβασα θέλουν τον Χαλπερίν πίσω..τι να τον κάνετε ρε παιδιά;

3’’ ο Λεμπρόν δήλωσε ότι δεν ήταν ακόμα η ώρα του να πάρει πρωτάθλημα..εμείς το ξέραμε αυτός 
δεν το ήξερε..

2’’ ο Έιντσον είναι καλός παίκτης..μπορεί να κάνει την διαφορά σε οποιαδήποτε ομάδα στην Ευρώπη..

1’’ θα χει πλάκα να υπογράψει ο Παπαλουκάς με μία από τις ομάδες που ακούγεται και να πάρει και την Ευρωλίγκα του χρόνου..α ρε αθάνατη Ελλάδα

Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top