Menu

statharas statharas Author
Title: 24 δευτερόλεπτα ..η καθημερινή στήλη για μπάσκετ!
Author: statharas
Rating 5 of 5 Des:
24’’ αναταραχή έχει προκαλέσει στους οπαδούς του τριφυλλιού το γεγονός ότι οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Παναθηναϊκός σκέφτονται να αποχωρήσουν από ...
24’’ αναταραχή έχει προκαλέσει στους οπαδούς του τριφυλλιού το γεγονός ότι οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Παναθηναϊκός σκέφτονται να αποχωρήσουν από την ομάδα..

23’’ λογικό το βρίσκω μετά από τόσα χρόνια καθημερινής τριβής με το άθλημα να έχουν κουραστεί οι άνθρωποι..είναι και κάποιας προχωρημένης ηλικίας άλλωστε..

22’’ δυστυχώς για τους φίλους του Παναθηναϊκού διαβάζω ότι έχουν αρχίσει ήδη κάποιες επαφές για την πώληση της Κ.Α.Ε…Ευτυχώς γι αυτούς η ομάδα δεν πάει στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο..

21’’ θα μου προκαλέσει μεγάλη εντύπωση πάντως αν αυτή η αλλαγή γίνει άμεσα..υπάρχουν άλλωστε 2 ζητήματα προς συζήτηση..

20’’ το ένα είναι το θέμα Ομπράντοβιτς,ο οποίος έχει άλλον έναν χρόνο συμβολαίου..ο Ζέλικο έχει μάθει με τους Γιαννακόπουλους στο τιμόνι και δεν ξέρω ποια θα είναι η επιθυμία του χωρίς αυτούς.

19’’ το άλλο είναι τα οκτώ ευρωπαϊκά..όλοι στον Παναθηναϊκό μιλάνε για τον στόχο που έχουν να φτάσουν την Ρεάλ Μαδρίτης και να γίνουν η κορυφαία ομάδα στην Ευρώπη..είναι δυνατόν να λείπουν οι Γιαννακόπουλοι από αυτόν τον στόχο;

18’’ ίσως στην αρχή να ασχολούνται με την ομάδα και να συμβουλεύουν τον καινούριο ιδιοκτήτη..ίσως μάλιστα να κρατήσουν κι ένα μέρος από τις μετοχές..κανείς δεν ξέρει τι έχουν στο μυαλό τους τα δύο αδέρφια.

17’’ αυτοί που θα χαρούν σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο είναι οι οπαδοί του Ολυμπιακού,οι οποίοι νομίζουν ότι θα μπορέσουν να πάρουν έτσι το παρασκήνιο..αν δεν το πάρουν και τώρα δεν θα το πάρουν ποτέ.

16’’ οι άνθρωποι του Μπιλμπάο πρέπει να είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από την πορεία της ομάδας..καλύτερα δεν γινόταν άλλωστε

15’’ ακόμα και η μία νίκη επιτυχία θα ήταν κόντρα στην Μπαρτσελόνα αλλά ούτε αυτό δεν κατάφερε ο Φώτης Κατσικάρης και οι παίκτες του..

14’’ ας πάμε και στα ωραία του πρωταθλήματος..φήμες λένε ότι το ΑΣΕΑΔ έχει ήδη αποφασίσει υπέρ της παραμονής του Ηλυσιακού στην Α1 κατηγορία..

13’’ και ρωτώ εγώ τώρα:πως γίνεται να έχει βγει φήμη για την απόφαση ενός οργάνου της δικαιοσύνης πριν την ανακοίνωσή της;

12’’ κι αφού πρόκειται για φήμη γιατί απαντάει επίσημα η Κ.Α.Ε. Α.Ε.Κ.;..αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται πουθενά αλλού..

11’’ το μόνο που δεν έχουμε δει ακόμα είναι να προσφύγει μία ομάδα στο δευτεροβάθμιο όργανο πριν αποφασίσει το πρωτοβάθμιο..μην απορήσετε αν γίνει κι αυτό!

10’’ ο Ομπράντοβιτς,είπε ο μάνατζέρ του,δεν παίρνει ποτέ παίκτες που έχουν τον ίδιο μάνατζερ με αυτόν..που είναι το κακό δηλαδή να γίνεται κάτι τέτοιο;

9’’ δηλαδή αν κάποιος πάρει παίκτη που έχει ίδιο μάνατζερ με αυτόν σημαίνει ότι τα παίρνει;καλό είναι βέβαια που το κάνει ο Ομπράντοβιτς αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάνουν λάθος οι άλλοι που δεν το πράττουν..

8’’ ούτε καν στους 19 της αποστολής της εθνικής Σερβίας δεν πήρε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς τον Ζόραν Έρτσεγκ..αυτό θα πει εμπιστοσύνη στον παίκτη του..

7’’ ούτε για τα μάτια του κόσμου δεν το έκανε ο Σέρβος προπονητής..καλά έκανε βέβαια αφού δεν τον πιστεύει..άλλωστε ούτε και στον Ολυμπιακό τον ήθελε..

6’’ ανεξάρτητα βέβαια με το γεγονός ότι κόντεψε να πάρει πρωτάθλημα φέτος με αυτόν στον Ολυμπιακό..τον άλλον πάντως που είναι υπ ατμόν από τον Πειραιά,τον Κέσελ,τον πήρε στους 19 της αποστολής..

5’’ και θα έχει πολύ πλάκα να τα βάζει από παντού και φέτος ο Μάρκο με την Εθνική..θα τραβάνε τα μαλλιά τους στον Ολυμπιακό που δεν έκανε τίποτα φέτος σε κανένα κρίσιμο παιχνίδι!

4’’ και ξαφνικά ο πρόεδρος των Μάβερικς αποφάσισε ότι δεν θέλει να δώσει το κλασικό δαχτυλίδι που παίρνουν όλοι οι πρωταθλητές ΝΒΑ..και τι θα τους δώσει λοιπόν;

3’’ ο Νοβίτσκι πάντως δήλωσε ότι αυτό θα ήθελε..κι αφού το είπε ο μεγάλος Ντιρκ δεν πρέπει να γίνει πράξη;

2’’ άλλωστε ένα δαχτυλίδι έχει πάρει όλο κι όλο ο άνθρωπος,θα του το στερήσουμε κι αυτό;

1’’ και το πιο πιθανό είναι να μην καταφέρει να πάρει άλλο..λέτε οι Μάβερικς να το ξαναπάρουν του χρόνου;

Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top