Menu

statharas statharas Author
Title: 24 δευτερόλεπτα ..μόνο μπάσκετ!
Author: statharas
Rating 5 of 5 Des:
24’’ ο Λάκοβιτς ακούγεται ότι έχει επαφές με τον Παναθηναϊκό..ούτε στα πιο τρελά όνειρα του Σλοβένου θα έλεγα εγώ.. 23’’ γιατί δεν είναι κ...

24’’ ο Λάκοβιτς ακούγεται ότι έχει επαφές με τον Παναθηναϊκό..ούτε στα πιο τρελά όνειρα του Σλοβένου θα έλεγα εγώ..

23’’ γιατί δεν είναι και πολλοί οι παίκτες που έχουν συνεργαστεί με τον Ομπράντοβιτς και δεν έχουν καλή σχέση μαζί του..είναι μεγάλο κατόρθωμα αυτό του Γιάκα..

22’’ άρα μάλλον πρόκειται για σενάριο επιστημονικής φαντασίας,που ενδεχομένως να βγαίνει και από την μεριά του παίκτη.

21’’ αρκετοί παίκτες ακούγονται για πολλές ομάδες στην Ευρώπη..όρεξη να έχει κάποιος να ασχολείται με σενάρια,χωρίς όμως να πιστεύει και πολλά από αυτά που λέγονται.

20’’ ο Σισκάουσκας έχει μείνει ελεύθερος αλλά δεν υπάρχει ιδιαίτερη κινητοποίηση από τις ομάδες για να τον κλείσουν..τουλάχιστον δεν έχει διαρεύσει κάτι τέτοιο από τον Τύπο..

19’’ πριν από μερικά χρόνια αν έμενε ελεύθερος ο Λιθουανός θα σφάζονταν οι ομάδες στα πόδια του..κάτι οι τραυματισμοί του,κάτι η ηλικία και το κασέ του,κάνουν τις ομάδες να το σκέφτονται πολύ αυτή την περίοδο..

18’’ ο Σίσκα πάντως δεν παύει να είναι από τα καλύτερα τριάρια αυτή την στιγμή στην Ευρώπη..παικτάρα μεγάλη και σπουδαία προσωπικότητα παρά τα 33 του χρόνια.

17’’ ο Νικ Καλάθης δήλωσε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού ότι θα ήθελε την επόμενη περίοδο να παίξει στους πρωταθλητές του ΝΒΑ..

16’’ καλά αυτός δεν ήταν που έλεγε πριν από μία βδομάδα ότι θέλει να μείνει για πάντα στον Παναθηναϊκό;Μάλλον από την χαρά της επιτυχίας θα ήταν..

15’’ ο Ντούντα από την άλλη δικαιολόγησε την κακή χρονιά του Τεόντοσιτς λόγω του προβλήματος στην μέση..

14’’ ξέχασε όμως να μας πει που οφείλεται η κακή του νοοτροπία όλη την χρονιά μέσα στο γήπεδο!

13’’ στον Π.Α.Ο.Κ. μαθαίνω ότι θέλουν τον Μπάνε Πρέλεβιτς ξανά στην Κ.Α.Ε...μα τόσο καιρό τι περίμεναν να πάει πρώτα στην Π.Α.Ε.;

12’’ αυτό θα πει πάντως ολοκληρωτκή αναγνώριση κι αποδοχή μίας προσωπικότητας από έναν σύλλογο..

11’’ και ο Μπάνε το αξίζει σύμφωνα με αυτά που έχει προσφέρει στον σύλλογο σε καλές και μη περιόδους του στην ομάδα..

10’’ στον κόσμο πάντως αρέσει πολύ να βλέπει ανθρώπους που γνωρίζουν από μπάσκετ,να μπαίνουν στις διοικήσεις των ομάδων τους..

9’’ στον Ολυμπιακό πάλι δύο συνεχόμενα καλοκαίρια προσπάθησαν να διώξουν τον Χαλπερίν..δεν τα κατάφεραν όμως γιατί ο παίκτης είχε συμβόλαιο..

8’’ και φέτος που τελείωσε το τριετές του συμβόλαιο πλάκα θα έχει να τον κρατήσει ο Ντούντα..

7’’ δεν είναι κακός παίκτης ο Γιοτάμ..κατηγορήθηκε όμως ότι ήταν «λίγος» στα μεγάλα παιχνίδια αυτά 
τα τρία χρόνια..

6’’ ο Λεμπρόν Τζέιμς έδωσε συγχαρητήρια στους Μάβερικς και ιδιαίτερα στους Νοβίτσκι,Τέρι και Κιντ παραδεχόμενως την ανωτερότητά τους στους τελικούς.

5’’ δήλωση που τιμάει τόσο τον ίδιο τον «βασιλιά» όσο και τους αντιπάλους του..

4’’ στο εξωτερικό πάντως σε τέτοιες περιπτώσεις έχει αποδειχτεί πολλές φορές ότι υπάρχει άλλο επίπεδο..πολύ διαφορετικό από το δικό μας.

3’’ ιδιαίτερα στο ΝΒΑ που τα πρόστιμα είναι μεγάλα και τα πράγματα πολύ αυστηρά σε τέτοια θέματα..οι δηλώσεις συνήθως είναι προσεγμένες χωρίς όμως πολλές φορές και τα παρατράγουδα να λείπουν..

2’’ ποιος να ξεχάσει άλλωστε πριν από λίγα χρόνια τους τελικούς ανάμεσα σε Σέλτικ και Λέικερς..τότε που πρωταθλητές αναδείχθηκαν οι Σέλτικς..

1’’ τότε που οι Ντοκ Ρίβερς και Φιλ Τζάξον μάλωναν σαν τα κοκόρια για την διαιτησία..και καλή ώρα όπως φέτος στην Ελλάδα,γινόταν μεγάλη συζήτηση για τις βολές..στο τέλος όμως όλοι παραδέχθηκαν την ανωτερότητα των Σέλτικς ..


Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top