Menu

statharas statharas Author
Title: 24 δευτερόλεπτα για την τεράστια νίκη των Σκοπίων αλλά και το μεγάλο παιχνίδι της Εθνικής..
Author: statharas
Rating 5 of 5 Des:
24’’ στο τελευταίο μου άρθρο σχετικά με το ευρωμπάσκετ αναρωτιόμουν αν τελικά θα υπερισχύσει η μπασκετική λογική ή η καρδιά των αουτσάι...





24’’ στο τελευταίο μου άρθρο σχετικά με το ευρωμπάσκετ αναρωτιόμουν αν τελικά θα υπερισχύσει η μπασκετική λογική ή η καρδιά των αουτσάιντερ..

23’’  σίγουρα αυτό που δεν σκεφτόμουν ήταν η νίκη των Σκοπίων επί των διοργανωτών..από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις που έχουν γίνει σε τέτοιο τουρνουά..

22’’  εκτεθήκαμε κι εμείς που γράφαμε ότι είναι δεδομένη η νίκη των Λιθουανών από όποια μεριά κι αν το έβλεπε κανείς..

21’’ άλλωστε είναι νωπές ακόμα οι μνήμες από το μουντομπάσκετ της Τουρκίας,όπου με το έτσι θέλω τους πήγαν τρένο τους διοργανωτές μέχρι τον τελικό..

20’’ για να μην παρεξηγηθώ κιόλας δεν περίμενα η Λιθουανία να θέλει βοήθεια εξωαγωνιστική για να κερδίσει τα Σκόπια..αλλά λες αν χρειαστεί θα γίνει κι αυτό..

19’’ κι άντε τώρα να εξηγήσεις στον κόσμο ότι τα Σκόπια είναι μία μέτρια ομάδα..γιατί πραγματικά είναι μία μέτρια ομάδα που παίζει εξαιρετική άμυνα..

18’’ έχουν βρει απίστευτη χημεία μεταξύ τους,βγάζουν ενέργεια,έχουν ρόλους κι όλο αυτό τους βγαίνει μέσα στο γήπεδο με τον καλύτερο τρόπο..ως εκεί όμως τίποτα παραπάνω..

17’’ κλείνεις τον Μακάλεμπ και τέλος το παραμύθι..έτσι είναι οι καλές ομάδες;..ό,τι κι αν μου πει κάποιος δεν μπορεί να με πείσει ότι αυτή η ομάδα έχει ποιότητα στο ρόστερ της..

16’’ το αντίθετο θα έλεγα..χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι δουλεμένη ομάδα..χίλια συγχαρητήρια της αξίζουν..η αλήθεια όμως να λέγεται για να ξέρουμε και τι βλέπουμε..

15’’ δηλαδή αν η Ελλάδα κερδίσει σήμερα την Γαλλία τι σημαίνει ότι είναι καλή ομάδα;..μία μέτρια ομάδα είναι κι η Εθνική μας,η οποία όμως αν της κάτσει το παιχνίδι μπορεί και να κερδίσει..

14’’ αυτό δε σημαίνει ότι έγινε και ομαδάρα όμως..ότι έχει μέλλον μπροστά της ναι έχει..ότι μπορεί σε κάποια χρόνια να γίνει ομαδάρα ναι μπορεί..τώρα όμως δεν είναι..

13’’ και το γράφω τώρα πριν γίνει το παιχνίδι ανεξάρτητα με το αν θα προκριθούμε στα ημιτελικά της διοργάνωσης..θα στηρίζαμε πάντως έναν τελικό Σκόπια – Ελλάδα..!!!

12’’ αυτό να δούμε και μετά να πάμε όλοι για ψάρεμα καλύτερα..να δεις μετά για πότε ξεχνάει ο Έλληνας την κρίση και δίνει το πεντακοσάρικο για να πάει στην Λιθουανία για τον τελικό..

11’’ περιμένουμε λοιπόν με αγωνία την σημερινή αναμέτρηση της Εθνικής..λούζερ τους ανεβάζουν οι δημοσιογράφοι του Γάλλους..λούζερ τους κατεβάζουν..δεν έχουν κι άδικο πάντως..

10’’ αυτοί οι Γάλλοι είναι ικανοί να χάσουν με κάθε πιθανό κι απίθανο τρόπο το παιχνίδι..κι οι Λιθουανοί εδώ που τα λέμε με απίθανο τρόπο το έχασαν το ματσάκι..κάποια πράγματα δεν μπορούν να ξαναγίνουν..

9’’ και μάλιστα σημαντικά λάθη από τον πιο έμπειρο παίκτη και ηγέτη αυτής της ομάδας..τον Γιασικεβίτσιους..ποιος να το περίμενε άραγε;Τεράστια η απώλεια του Κλέιζα..

8’’ δικαιωθήκαμε και σε κάτι..αυτή η Λιθουανία χωρίς τον Κλέιζα δεν έχει τον παίκτη να την ξεκολλήσει στο σκοράρισμα στα δύσκολα που θα έχουν κολλήσει όλοι..

7’’ γιατί μπορεί στο τουρνουά να έχει μέσο όρο 85 πόντους στην επίθεση και να φαίνεται ότι έχει καλύψει το κενό του..δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα..γιατί οι πόντοι του Λίνας ήταν σε κρίσιμα σημεία..

6’’ εκεί που η μπάλα έκαιγε..κι εκεί αυτοί οι πόντοι δεν αναπληρώνονται εύκολα από οποιονδήποτε παίκτη..ελεύθερος σούταρε ο Γιασάιτις στο τέλος και το έχασε..αλήθεια το έχανε αυτό ο Κλέιζα;..

5’’ ας επιστρέψουμε στα δικά μας όμως..λέτε να δούμε ζώνη από τον Ζούρο αλά Ομπράντοβιτς;..δεν είναι όμως τόσο απλά τα πράγματα γιατί δεν υπάρχει Διαμαντίδης..

4’’ και τον ρόλο του δύσκολα μπορεί κάποιος άλλος να τον παίξει..το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι θα δούμε ζώνη σήμερα και μάλιστα για μεγάλο διάστημα..καμιά έκπληξη αν είναι και σε όλο το παιχνίδι..

3’’ το κυριότερο είναι να πάρουμε τα ριμπάουντ..αν το καταφέρουμε αυτό θα ελέγξουμε και  τον ρυθμό του αγώνα..και τότε θα έχουμε πολλές πιθανότητες να κερδίσουμε το παιχνίδι..

2’’ έχω την εντύπωση ότι ο Ζούρος θα έχει ετοιμάσει κάποια πράγματα για  τους Γάλλους..πρέπει να βρεθεί τρόπος να τους προβληματίσουμε στην επίθεση..την άμυνά μας την περιμένουν..η επίθεση θα κάνει την διαφορά..

1’’ Πολύ καλό παιχνίδι γίνεται και το βράδυ..προβλέπω σπουδαία Σερβία..ακόμα δεν έχει κάνει ένα μεγάλο παιχνίδι..τα υπόλοιπα αύριο..

Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top