Menu

statharas statharas Author
Title: 24 δευτερόλεπτα ..για Εθνική ομάδα,Π.Α.Ο.Κ.,Ευρωλίγκα και Φώτση!
Author: statharas
Rating 5 of 5 Des:
24’’ τελικά Αγγελόπουλοι και Γιαννακόπουλοι μένουν ή φέυγουν;..όχι τίποτα άλλο να ξέρει και το ελληνικό μπάσκετ να διαλυθεί ή να μην διαλυ...

24’’ τελικά Αγγελόπουλοι και Γιαννακόπουλοι μένουν ή φέυγουν;..όχι τίποτα άλλο να ξέρει και το ελληνικό μπάσκετ να διαλυθεί ή να μην διαλυθεί..

23’’ δεν βγάζει άκρη κανείς με τις πραγματικές προθέσεις τους..μάλλον μένουν μέχρι να φύγουν..

22’’ με εμφανώς μειωμένο το μπάτζετ των ομάδων τους..η υπόλοιπη Ευρώπη πάντως ανεβάζει τα κασέ κι αναμένεται με ενδιαφέρον νέα Ευρωλίγκα..

21’’ Τούρκοι και Ρώσοι δίνουν πολλά λεφτά και περιμένουμε πολύ δυνατές τις ομάδες τους τη νέα σεζόν..αυτό σε συνδυασμό με τους πάντα καλούς Ισπανούς και τους ανταγωνιστικούς ελπίζουμε Ολυμπιακό-Παναθηναϊκό θα κάνουν μία σπουδαία διοργάνωση..

20’’ να μην ξεχάσουμε και τους Ιταλούς,οι οποίοι εμφανίζονται ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί φέτος..σταθερή δύναμη η Σιένα ενώ η Αρμάνι Μιλάνο κλέβει τις εντυπώσεις στις μεταγραφικές κινήσεις..

19’’  έχουν πάρει ήδη Φώτση και Χέρστον,υπάρχει ο Σκαριόλο στον πάγκο,άφθονα λεφτά από την διοίκηση ενώ ετοιμάζουν κι άλλες εκπλήξεις..

18’’ προς το παρών ανυπομονούμε για τις κλήσεις του Ηλία Ζούρου στην Εθνική..να δούμε νέα πρόσωπα επιτέλους το έχουμε ανάγκη..

17’’ γιατί όσες επιτυχίες και να ήρθαν έχει κλείσει ο κύκλος αυτής της ομάδας..έχουμε ανάγκη να δούμε νέα πρόσωπα..πραγματικά νέα πρόσωπα όμως..

16’’Βασιλειάδης,Μαυροκεφαλίδης,Καλάθης,Σλούκας,Παπανικολάου,Καϊμακόγλου,Παππάς είναι πρόσωπα που θα μπορούσαν να συμπληρώσουν τους έμπειρους της ομάδας και να δώσουν άλλο αέρα στη νέα Εθνική..

15’’ ας περιμένουμε να δούμε όμως τι θα αποφασίσει ο ομοσπονδιακός προπονητής γιατί σίγουρα ξέρει καλύτερα από εμάς..υπάρχει όμως κι ένα αλλά..το αλλά της πίεσης..το οποίο αναγκάζει όλους τους προπονητές να εμπιστεύονται τους έμπειρους κι όχι τους νέους κοιτώντας απλά το τώρα και μην παίρνοντας το ρίσκο της νέας γενιάς..

14’’ ο Γιαννάκης πήρε αυτό το ρίσκο και δικαιώθηκε..είναι καιρός να το τολμήσει και ο Ηλίας Ζούρος..πήγε να το κάνει ο Καζλάουσκας αλλά μας απογοήτευσε γιατί προτίμησε να μπει στην γραμμή της ομοσπονδίας..

13’’ η στήλη δεν γνωρίζει αν ο προπονητής της Εθνικής είναι τόσο αποφασιστικός ώστε να το τολμήσει..αν θέλουμε όμως αποτελέσματα τα επόμενα χρόνια ας τους δώσουμε φέτος την ευκαιρία..δεν έχει να χάσει τίποτα η ομοσπονδία άλλωστε..ας θυσιαστεί και μία χρονιά ώστε να χτιστεί η νέα ομαδάρα που θα πρωταγωνιστεί για τα επόμενα δέκα χρόνια..

12’’ ας αφήσουμε την Εθνική όμως προς το παρών..ορατός ο κίνδυνος μαθαίνω να φύγει ο Σούλης Μαρκόπουλος από τον Π.Α.Ο.Κ…έγκλημα αν γίνει αυτό..

11’’ μάλλον εκεί στην Θεσσαλονίκη δεν έχουν καταλάβει ποιος είναι ο πραγματικός πρωταγωνιστής αυτής της ομάδας τα τελευταία δύο χρόνια..γιατί αν πιστεύουν ότι ήταν ο  Μάρσαλ ή οποιοσδήποτε άλλος παίκτης κάνουν λάθος..

10’’ Νίκος Σταυρόπουλος και Σούλης Μαρκόπουλος κάνουν εξαιρετική δουλειά κι είναι κρίμα να χαλάσει αυτή η χημεία τώρα που η ομάδα βρίσκεται ένα βήμα από την Ευρωλίγκα..

9’’ και τα προκριματικά δεν είναι εύκολη υπόθεση..ας αναλογιστεί κανείς τους παίκτες που έχουν πάρει και τα λεφτά που δίνουν οι Τούρκοι,οι οποίοι έχουν ομάδα που θα αγωνιστεί σε αυτά..

8’’ ο Αντώνης Φώτσης λέει αποφάσισε να πάει στο Μιλάνο κι άφησε την Μπαρτσελόνα να περιμένει..επιλογές είναι αυτά..

7’’ ο καθένας αποφασίζει για τον εαυτό του κι εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κουμάντο σε άλλους..αλλά είναι δυνατόν ν αφήνεις το πρώτο φαβορί της Ευρωλίγκας για να πας στο Μιλάνο;

6’’ και μάλιστα για 600 χιλιάρικα διαφορά;..αφήνεις το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου,μετά το ΝΒΑ,για να πας να παίξεις στην Ιταλία;

5’’ και είσαι και 30 χρονών κι έχεις αυτή την τεράστια ευκαιρία..να συνεχίσεις να αγωνίζεσαι στο κορυφαίο επίπεδο..για να τα λέμε όμως κι όλα υπάρχουν κάποιοι σημαντικοί λόγοι που ο Έλληνας διεθνής πήρε αυτή την απόφαση

4’’ καταρχήν στην Μπαρτσελόνα θα αγωνιζόταν 15-20 λεπτά το πολύ..επομένως είναι λογικό ο αθλητής σε αυτή την ηλικία να θέλει να παίζει περισσότερο..

3’’ επίσης ο Σκαριόλο έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή του καθώς τον έπεισε ότι υπάρχουν λεφτά κι οργάνωση..σκοπός είναι να ετοιμαστεί μία ανταγωνιστική ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκας

2’’ ίσως ένας ακόμα λόγος να είναι και το γεγονός ότι ο Φώτσης παλαιότερα αγωνίστηκε στην Ρεάλ Μαδρίτης..δύσκολο το βλέπω αλλά ποτέ δεν ξέρει κανείς..

1’’ ίσως υπάρχουν ακόμα ρομαντικοί άνθρωποι σε αυτό τον κόσμο του απόλυτου επαγγελματισμού..


Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top