Menu

statharas statharas Author
Title: 24 δευτερόλεπτα ..για Τεόντοσιτσ,Π.Α.Ο.Κ., Παναθηναϊκό κι Ευρωλίγκα!
Author: statharas
Rating 5 of 5 Des:
24’’ αύριο κληρώνει λοιπόν για Π.Α.Ο.Κ. ,Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ..η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι αυτή που καίγεται περισσότερο γι αυτήν....
24’’ αύριο κληρώνει λοιπόν για Π.Α.Ο.Κ. ,Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ..η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι αυτή που καίγεται περισσότερο γι αυτήν..

23’’ άλλωστε από την κλήρωση θα φανεί σε μεγάλο βαθμό αν θα καταφέρει ο «δικέφαλος» να μπει στους ομίλους..να αποφύγει τις περίεργες ομάδες θέλουν οι άνθρωποί του..

22’’ σε ένα κατάμεστο «παλατάκι» πάντως ο Π.Α.Ο.Κ. δεν φοβάται κανέναν..θα ανταποκριθεί όμως ο κόσμος σε περίπτωση που γίνει στην Θεσσαλονίκη ο ένας όμιλος των προκριματικών;

21’’ να δούμε βέβαια και τι ομάδα θα έχει ετοιμάσει ο Σούλης Μαρκόπουλος,ο οποίος έμεινε τελικά για ακόμα τρία χρόνια..έτσι έπρεπε κι αυτό έγινε!

20’’ γιατί πρέπει να συνεχίσει το έργο που ξεκίνησε..η ομάδα έχει συνεχώς ανοδική πορεία κι είναι η ώρα να γίνει το επόμενο βήμα πλέον…ν αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα..

19’’ για να ξαναζήσει και η πόλη μετά από χρόνια μεγάλες στιγμές..πρώτα όμως θα πρέπει οι άνθρωποι του Π.Α.Ο.Κ. να κάνουν το καθήκον τους και να φτιάξουν μία ομάδα ανταγωνιστική..

18’’ κλήρωση όμως έχουμε και για τους ομίλους της διοργάνωσης..υπάρχουν αντίπαλοι που θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να τους δούμε στα γήπεδά μας..θα μας τα φέρει έτσι η τύχη;

17’’ ο πρώτος είναι η ΤΣΣΚΑ..θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τον Τεόντοσιτς αντίπαλο στο Σ.Ε.Φ…ο δεύτερος είναι η Αρμάνι,η οποία θέλουμε να κληρωθεί είτε με Παναθηναϊκό είτε με Ολυμπιακό λόγω Φώτση και Μπουρούση..

16’’ μια που είπα Μπουρούση..δεν έχει κλείσει ακόμα αλλά οι πληροφορίες λένε ότι είναι πολύ κοντά στο Μιλάνο και οι εκπλήξεις συνεχίζονται για την Ιταλική ομάδα..αναμένεται συνέχεια..

15’’ έχουν βαλθεί να κάνουν μία άκρως ανταγωνιστική ομάδα και του χρόνου θα έχουμε σπουδαίους τελικούς στο Ιταλικό πρωτάθλημα..μετά από πολλά χρόνια είναι η αλήθεια!

14’’ αυτά με την Ευρωλίγκα ας γυρίσουμε στα δικά μας..έφυγε τελικά ο Τεόντοσιτς με τους οπαδούς των ερυθρολεύκων να φαίνονται απογοητευμένοι..έβλεπαν στον Σέρβο τον ηγέτη της ομάδας..

13’’ και δεν είχαν και αδικο γιατί ο Μίλος είναι παικτάρα..ο καλύτερος άσσος της Ευρώπης κι από τους τελευταίους μεγάλους παίκτες που έχει αναδείξει το ευρωπαϊκό μπάσκετ..χωρίς μυαλό όμως..

12’’ οι προοπτικές του είναι τεράστιες..το στυλ του μοναδικό..με αγωνιστικό θράσος που δεν υπάρχει πλέον στους παίκτες της εποχής μας..θυμίζει παίκτες άλλων εποχών που έπαιζαν με το ταλέντο τους..χωρίς μυαλό όμως..

11’’ πλέον οι παίκτες είναι σαν ρομποτάκια..γυμνάζονται και κάνουν συγκεκριμένα πράγματα μέσα στο γήπεδο..ο Μίλος είναι ξεχωριστός..είναι ο παίκτης που θα σου κάνει αυτό που δεν φαντάζεσαι..

10’’ έχει χαρακτηριστικά του Σαρούνας και το μόνο που μένει είναι να αποδείξει ότι μπορεί να τον φτάσει γιατί τώρα έχει μόνο το ταλέντο του..χωρίς μυαλό όμως..γι αυτό και υπάρχει και η άλλη άποψη..

9’’ η οποία λέει ότι ο παίκτης έπρεπε να φύγει για να μπορέσει να δουλέψει και να βελτιωθεί..στην Ελλάδα τα είχε παρατήσει..η αλλαγή αυτή ήταν απαραίτητη για την καριέρα του που είχε πάρει καθοδική πορεία..

8’’ εκεί σίγουρα μπορεί να δουλέψει καλύτερα..οι Γιόνας Καζλάουσκας και Γιάννης Σφαιρόπουλος ίσως φαντάζουν ιδανικοί για να βρουν το κουμπί του..στον Ολυμπιακό άλλωστε άλλος είναι ο ηγέτης πλέον..

7’’ πέρα από όλα τα άλλα αυτή η ιστορία θύμισε ακόμα μία φορά στους ρομαντικούς του αθλήματος ότι ο επαγγελματισμός κυριαρχεί σε όλα τα επίπεδα..κι ο παίκτης κοιτάει το συμφέρον του..

6’’ γιατί και ο Τεόντοσιτς αν ήθελε να μείνει θα έμενε άλλωστε είχε άλλη μία χρονιά συμβόλαιο..προτίμησε όμως τα ζεστά λεφτά και καλά έκανε..δεν μπορεί να βγάζεις προς τα έξω όμως ότι σε διώξανε..

5’’ τι περίμενε δηλαδή;..να έπαιρνε 2 εκ.ευρώ από τον Ολυμπιακό και μετά να έδειχνε την αγάπη του για την ομάδα;στα λίγα λεφτά φαίνεται η μαγκιά..με τόσα λεφτά έμενε ο οποιοσδήποτε κι όχι αυτός που υποτίθεται έχει δεθεί..έτσι είναι αυτά..

4’’ ας το καταλάβουμε για ακόμα μία φορά ότι όλα είναι επαγγελματισμός..ο ρομαντισμός έχει πεθάνει στον αθλητισμό..πάμε όμως και στον Παναθηναϊκό..μειώσεις αναμένονται σε πολλούς..

3’’ στα λόγια όλοι λένε ότι θα το συζητήσουν και δεν είναι αρνητικοί..στην πράξη θα φανεί..όταν θα έρθει η μειωμένη κατά 35-40% πρόταση..ανταγωνιστικοί πάντως θα είναι οι «πράσινοι»..

2’’ αρκεί να κάνουν επιτυχημένες επιλογές στους Αμερικανούς που θα έρθουν..κυρίως στην θέση 4 που η ομάδα έχει μείνει γυμνή..γιατί ο κορμός,αν δεν φύγουν πολλοί,είναι ο ίδιος..ο ίδιος που κατέκτησε την Ευρωλίγκα πέρυσι..

1’’ πρώτο φαβορί φέτος για την Ευρωλίγκα η ΤΣΣΚΑ..μένει να δούμε ποιον θα επιλέξει για άσσο η Μπαρτσελόνα πλέον..ενδιαφέρουσα η Ευρωλίγκα του χρόνου..κι ακόμα δεν τέλειωσαν οι μεταγραφές..


Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top