Menu

statharas statharas Author
Title: 24 δευτερόλεπτα:τέλος το ευρωμπάσκετ..τα πρώτα σχόλια για το πρωτάθλημα..
Author: statharas
Rating 5 of 5 Des:
24’’ τέλος λοιπόν το ευρωμπάσκετ..πετυχημένη η Εθνική,υπερομάδα οι Ισπανοί,απογοήτευση οι Λιθουανία,τραγωδία οι Σέρβοι,δικαίωση για Τούρκου...

24’’ τέλος λοιπόν το ευρωμπάσκετ..πετυχημένη η Εθνική,υπερομάδα οι Ισπανοί,απογοήτευση οι Λιθουανία,τραγωδία οι Σέρβοι,δικαίωση για Τούρκους..

23’’ αυτά εν ολίγοις από τα γήπεδα της Λιθουανίας όπου είδαμε ένα ευρωμπάσκετ γεμάτο αστέρες του ΝΒΑ κι όχι μόνο..από τα καλύτερα και δυσκολότερα των τελευταίων χρόνων και με διαφορά..

22’’ επιστροφή λοιπόν στους συλλόγους κι ας ξεκινήσουμε με Π.Α.Ο.Κ. ,ο οποίος σε λίγες ημέρες θα διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για την είσοδό του στους ομίλους της ευρωλίγκας..

21’’ Μαγκέτι περιμέναμε..Μαγκέτι δεν είδαμε..ή μάλλον είδαμε αλλά δεν θα ξαναδούμε,τουλάχιστον σε ελληνικό γήπεδο..στην τηλεόραση ξανά στο ΝΒΑ..

20’’ πήρε Γκίτενς ο δικέφαλος του βορρά..καλός παίκτης θα βοηθήσει ιδιαίτερα στον τομέα των ριμπάουντ όσο και με την εμπειρία του αφού έχει αγωνιστεί στην ευρωλίγκα..

19’’ το αρνητικό είναι ότι δεν έχει αξιόπιστο τρίποντο,στοιχείο σημαντικό για την θέση του και το οποίο ο Σούλης Μαρκόπουλος θα πρέπει να καλύψει από άλλους παίκτες..

18’’ από τους ήδη υπάρχοντες πάντως στο ρόστερ της ομάδας δεν ξέρω ποιος μπορεί να κάνει αυτή την δουλειά..μόνο ο Καλαμπόκης που κι αυτός όμως δεν μπορεί να χαρακτηριστεί «μπόμπερ»..

17’’ μεγάλο πρόβλημα αυτή την στιγμή που μιλάμε αν και το ρόστερ της ομάδας ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί..δε νομίζω πάντως ο Σούλης Μαρκόπουλος να μην βλέπει ότι δεν υπάρχει σουτέρ στην ομάδα..

16’’ εντύπωση επίσης μου προκαλεί και το γεγονός ότι  υπάρχουν αρκετά κενά στο ρόστερ της ομάδας λίγες μέρες πριν το κρίσιμο παιχνίδι με την Γαλατασαράι..πότε θα έρθουν και πότε θα προλάβουν να εγκλιματιστούν  κανείς δεν ξέρει..

15’’ αρκετές προσθήκες έκανε ο συμπολίτης Άρης και περιμένουμε να τους δούμε στο παρκέ τόσο ατομικά όσο και το πώς θα δέσουν ως ομάδα..

14’’ η αλήθεια είναι ότι θεωρώ εξαιρετικό προπονητή τον Βαγγέλη Αλεξανδρή-ειδικά για τα οικονομικά δεδομένα του Άρη- και θέλω να δω τι ομάδα θα φτιάξει ο πρώην προπονητής του Αμαρουσίου..

13’’ σπουδαία κίνηση θεωρώ πως είναι ο Γιασικεβίτσιους στον Παναθηναϊκό..βέβαια η μεταγραφή δεν είναι τελειωμένη καθώς όλοι στο τριφύλλι περιμένουν να φύγει ο Τέπιτς..

12’’ ο Σαρούνας έστω και στα 35 του χρόνια μπορεί να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό δίνοντάς του ποιότητα στην επίθεση..του δίνει το κάτι παραπάνω,το απρόβλεπτο που δεν το έχει όπως επίσης και το εξαιρετικό του πικ εν ρολ..

11’’ του δίνει επίσης προσωπικότητα μέσα κι έξω από το παρκέ,κάτι πολύ σημαντικό μετά την φυγή των Νίκολας και Φώτση για την Αρμάνι Μιλάνο..όλα αυτά είναι λεπτομέρειες,σε αυτό το επίπεδο όμως κάνουν την διαφορά..

10’’ από την άλλη σημαντικό του μειονέκτημα η άμυνα..είναι βέβαιο ότι όλες οι ομάδες θα στοχεύουν στα αργά του πόδια..ο Ομπράντοβιτς όμως έχει δείξει ότι μπορεί να καλύψει αυτή του την αδυναμία με την ομαδική άμυνα..

9’’ εύλογα ερωτήματα προκαλεί η απόκτηση του Κυρίτση..ένας παίκτης που δε νομίζω ότι χρειάζεται και δεν θα παίζει πολύ στα σημαντικά παιχνίδια..εκτός αν τον πήρανε για να ξεκουράζει τους βασικούς στα εύκολα παιχνίδια του πρωταθλήματος..

8’’ θα μου πείτε βέβαια ο Ομπράντοβιτς ξέρει τι κάνει..σαφώς και ξέρει και θα φανεί μέσα στην χρονιά ποιος θα είναι ο ρόλος του Κυρίτση στην ομάδα..εμείς μέχρι τότε μπορούμε να πούμε αυτό που πιστεύουμε..

7’’ άλλωστε πρόκειται για έναν παίκτη που αγωνίζεται χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα και ξέρουμε τι μπορεί να προσφέρει και τι όχι..παίκτης με ιδιαίτερο επιθετικό ταλέντο και τίποτα αξιόλογο αμυντικά..

6’’ καθόλου περίεργο βέβαια αν ο Ομπράντοβιτς τον ξετρυπώσει από τον πάγκο σε καναν πέμπτο τελικό τον Ιούνη και του πάρει και το πρωτάθλημα με δύο-τρία καλάθια..όλα να τα περιμένεις από αυτόν τον προπονητή..

5’’ χθες λίγο μπόρεσα να δω Ολυμπιακό στο ίντερνετ σε κακή ποιότητα είναι η αλήθεια..με το ζόρι αναγνώριζε τους παίκτες δηλαδή κάποιος που δεν τους ξέρει..

4’’ ότι θα παίζει σκληρή άμυνα η ομάδα του Ίβκοβιτς δεν είναι κανα νέο φυσικά..ας εστιάσουμε σε άλλα πράγματα αν και είναι αρχή ακόμα και δεν είναι για συμπεράσματα τα παιχνίδια..

3’’ ταχύτατος παίκτης ο Λούκας..με εξαιρετικό σουτάκι από τα πέντε μέτρα και καλή 
διείσδυση..επίσης διαβάζει καλά το πικ εν ρολ στην επίθεση και εκμεταλλεύεται καταστάσεις..

2’’ το ερώτημα είναι αν θα παίζει μαζί με τον Σπανούλη στην ίδια πεντάδα γιατί κι οι δύο θέλουν τη μπάλα στα χέρια τους..και οι δύο είναι καλύτερα να παίζουν με Γκετσεβίτσιους και Κέσελ στην πεντάδα..

1’’ καλοί σουτέρ που θα επιτρέπουν  στους Σπανούλη και Λούκας στον άσσο να δημιουργούν για τον εαυτό τους και για την ομάδα..

Θα έχουμε καιρό να τα λέμε από αυτή την στήλη..προς το παρών ο χρόνος μας τελείωσε..θα επανέλθουμε σύντομα..

Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top