Menu

Solo Solo Author
Title: Φα...Foot...ης : Καλό ποδοσφαιρικό χειμώνα
Author: Solo
Rating 5 of 5 Des:
Οι βροχές των τελευταίων ημερών μας έκαναν να καταλάβουμε οτι μπήκαμε επιτέλους στο φθινόπωρο...άντε και με έλιωσαν οι ζέστες.Πλυμμήρες σε ό...
Οι βροχές των τελευταίων ημερών μας έκαναν να καταλάβουμε οτι μπήκαμε επιτέλους στο φθινόπωρο...άντε και με έλιωσαν οι ζέστες.Πλυμμήρες σε όλη την Ελλάδα,θα έμενε απ'έξω το ελληνικό ποδόσφαιρο?






- Φορτσάτη η ΑΕΚ στις πρώτες 2 αγωνιστικές τα πήρε τα 6 πονταλάκια....Στην Τούμπα μπορεί???Η προιστορία λέει ναι..οι παίκτες του Μπόλονι λένε οχι..θα φανεί στο χορτάρι.

- Απογοητεύει ο ΟΣΦΠ στις πρώτες του εμφανίσεις,έχασε χωρίς να κάνει ευκαιρία απο την λίγη Μαρσέιγ και κέρδισε με το στανιό την...Ξανθούλα!Αντε να δούμε πότε θα στρώσει η αρμάδα του Βαλβέρδε.

- Πλιάτσικο του Άρη στον Ολ.Βόλου.Έκλεισε καλά παικτάκια που σίγουρα θα συμπληρώσουν το ρόστερ των κιτρίνων αλλά θα ανεβάσουν και το επίπεδο στην ομάδα . Ο λόγος για τους Σανκαρέ, Ούμπιντες , Ακόστα ενώ φήμες λένε και για τον τερματοφύλακα Γιακόυποβιτς...Μάγκας ο Σάκης!

- Παπα...Φλωρίδης στην Τούμπα...τουλάχιστον ο δικέφαλος απο όλη αυτή την ιστορία κέρδισε 1εκ ευρώ του Σαχπατζίδη.Τρυπήθηκε και πάλι επικοινωνιακά ο δικέφαλος.

- Ο Τσάκας φέρνει άραβες στον Παναθηναϊκό...ο Άραβας θα έρθει???Πάντως οι πράσινοι τηρούν σιγή ιχθύος...Θα φανεί στο χειροκρότημα!

- Την κολοκυθιά παίζουν στην ΕΠΟ...Βόλτες στα δικαστήρια ο ΗΡΑΚΛΗΣ...Που θα παίζει τελικά του χρόνου ο Γηραιός???
A.Super League
B.Football League
C.Football League 2
D.Δ Εθνική να σωθούμεεεε
Εγώ θα επέλεγα το D αφου απ'ότι φαίνεται δε θα παίξει στην Σούπερ Λιγκ.Δ να σβηστούν και τα χρέη και να κάνετε όλοι μία καινούργια και υγιή αρχή!

- Έχει τραβήξει πολλά ο λαός του γηραιού και του αξίζουν τα καλύτερα για τη μάχη που δίνουν για την αγαπημένη τους ομάδα.




ΚΑΛΗ ΣΕΖΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ


Φιλάκια και τα λέμε σύντομα....αγαπούλες!

Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top