Menu

statharas statharas Author
Title: 24 δευτερόλεπτα μόνο Π.Α.Ο.Κ. μία ημέρα πριν το μεγάλο παιχνίδι για τα προκριματικά της ευρωλίγκας!
Author: statharas
Rating 5 of 5 Des:
 24’’ αφιερώνουμε το ολόκληρη την στήλης μας σήμερα στον Π.Α.Ο.Κ. ,ο οποίος δίνει ένα από τα κρισιμότερα παιχνίδια της χρονιάς..μόλις στον...


 24’’ αφιερώνουμε το ολόκληρη την στήλης μας σήμερα στον Π.Α.Ο.Κ. ,ο οποίος δίνει ένα από τα κρισιμότερα παιχνίδια της χρονιάς..μόλις στον πρώτο του αγώνα..

23’’ αρκετά περίεργο βέβαια να παίζει μία ομάδα ένα από τα κρισιμότερα παιχνίδια της στον πρώτο της μόλις επίσημο αγώνα..ευχή μας βέβαια είναι να δώσει τρία κρίσιμα παιχνίδια η ομάδα της Θεσσαλονίκης..

22’’ διαβάζω και ακούω ανθρώπους να λένε ότι είναι μεγάλη ευκαιρία για τον Π.Α.Ο.Κ. να αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα μετά από πολλά χρόνια..κι αναρωτιέμαι που την είδαν την ευκαιρία..

21’’ είναι άραγε πραγαμτική ευκαιρία ή όχι;..όταν εμφανίζεται ένας Π.Α.Ο.Κ. με πολλά κενά στο ρόστερ..όταν δύο από τους παίκτες που θα στηριχθεί η ομάδα δεν ξέρουν ούτε τα ονόματα των συμπαικτών τους ακόμα..

20’’ ..όταν αγωνίζεσαι απέναντι σε καλύτερες ομάδες από εσένα και μάλιστα εκτός έδρας..η ελληνική ομάδα πρέπει να αποκλείσει σίγουρα δύο ομάδες καλύτερες από αυτήν(τουλάχιστον στα χαρτιά) για να μπορεί να αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα..

19’’ δεν μου φαίνονται όλα αυτά σαν ευκαιρία..περισσότερο σαν θαύμα μου κάνει..βέβαια στον αθλητισμό γίνονται και θαύματα αρκεί η ομάδα να είναι προετοιμασμένη..

18’’ αν η ομάδα θα κερδίσει δεν το ξέρουμε..δεν μπορεί να μας το πει ούτε ο Σούλης Μαρκόπουλος..θεωρώ όμως ότι θα είναι τουλάχιστον διαβασμένη κι έτοιμη για να κερδίσει..

17’’ κι αυτό διότι ο Έλληνας τεχνικός προετοιμάζει καλά τα παιχνίδια..δεν μπορούμε πάντως να περιμένουμε πολλά πράγματα επιθετικά από την ομάδα..

16’’ θεωρώ ότι ούτε κι από τους Τούρκους  μπορούμε να περιμένουμε..πρώτο παιχνίδι της χρονιάς είναι κι οι ομάδες θα είναι σίγουρα ανέτοιμες..δεν κερδίζονται από την επίθεση τέτοια παιχνίδια..

15’’ και οι δύο είναι καινούριες ομάδες με πολλές προσθήκες στο ρόστερ τους επομένως λογικό είναι να μην υπάρχει χημεία αλλά ούτε και ρυθμός αφού είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι..

14’’ περιμένουμε να δούμε σκληρή άμυνα από τους παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου και προσπάθεια για κράτημα του σκορ σε χαμηλά επίπεδα..αυτό είναι σχεδόν βέβαιο..

13’’ δεν μπορώ να σκεφτώ με ποιον τρόπο θα μπορούσε ο Π.Α.Ο.Κ. να βάλει 80 πόντους στο αυριανό παιχνίδι..εδώ είναι ζήτημα ακόμα και στους 70 να πάει αν θα βάλει 71 για να κερδίσει..

12’’ για να κάνουμε και λίγο πλάκα πάντως δεν ξέρω πως θα πάει το παιχνίδι κι αν θα είναι κοντά στα τελευταία λεπτά οι δύο ομάδες..ούτε ποια θα είναι η απόδοση του Λάκοβιτς..ένα είναι το σίγουρο..

11’’ ότι αν το παιχνίδι είναι στον πόντο στο τελευταίο σουτ πρέπει οπωσδήποτε στον Π.Α.Ο.Κ. να δώσουν την μπάλα στον Λάκοβιτς..τελειωμένη υπόθεση..

10’’ το παλικάρι το παρακολουθώ να παίζει μπάσκετ από την πρώτη χρονιά που ήρθε στον Παναθηναϊκό τόσο σε συλλογικό επίπεδο όσο και με την Εθνική Σλοβενίας..πορεία χρόνων..

9’’ και δεν έχει βάλει ούτε ένα νικητήριο σουτ..πρέπει να έχει ένα ποσοστό 0/20..υπάρχουν αγώνες που έπαιξε καλά..υπάρχουν αγώνες που έβαλε κρίσιμα καλάθια όταν απέμενε περίπου 1 λεπτό για να λήξει το παιχνίδι..

8’’ νικητήριο καλάθι πάντως δεν πρέπει να έχει βάλει ποτέ..τουλάχιστον δεν το θυμάμαι εγώ..ακόμα απορώ με αυτούς τους Σλοβένους..τέτοια πίστη στον Λάκοβιτς;..

7’’ υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερα ματς που θυμάμαι εγώ κι ο Λάκοβιτς έχει πάρει το τελευταίο σουτ κι έχει αστοχήσει..κι αυτοί εκεί επέμειναν και φέτος σε αυτόν..

6’’ έχεις τον Ντράγκιτς στην ομάδα σου και δίνεις την μπάλα στην τελευταία επίθεση στον Λάκοβιτς;..ε μάλλον δεν γνωρίζεις το παρελθόν του..ας αφήσουμε όμως τον αγαπημένο μας Λάκοβιτς..

5’’ ας επιστρέψουμε όμως στην ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου..η οποία πρέπει να ελέγξει τα ριμπάουντ ώστε να κατορθώσει να έχει και το έλεγχο του ρυθμού..

4’’ οι Τούρκοι έχουν αξιόλογους παίκτες στην περιφέρεια που μπορούν να δημιουργήσουν για τους συμπαίκτες τους όπως οι Λάκοβιτς,Αρσλάν και Γκόρντον..το θετικό για τον Π.Α.Ο.Κ. είναι ότι οι δύο πρώτοι τρελαίνονται εύκολα και κάνουν άνω κάτω το παιχνίδι..

3’’ επίσης οι Τούρκοι έχουν αρκετούς ψηλούς στο ρόστερ που σουτάρουν από τα 6,75 κι αυτό τους καθιστά ιδιαίτερα επικίνδυνους καθώς οι παίκτες τους δεν μπορούν να δώσουν βοήθειες εύκολα..

2’’ Σούμπερτ και Οζέρ είναι παίκτες που σουτάρουν από έξω και σίγουρα ο Τούρκος τεχνικός θα προσπαθήσει να το εκμεταλλευτεί..όπως επίσης θα προσπαθήσει να κλείσει τους διαδρόμους προς το τούρκικο καλάθι..

1’’ κι αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα γιατί η ελληνική ομάδα δεν έχει τρίποντο..σίγουρα ο Σούλης Μαρκόπουλος το γνωρίζει..περιμένουμε λοιπόν αύριο να δούμε στο παρκέ τι έχει ετοιμάσει ο έμπειρος τεχνικός..

Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

  1. Φιλότιμη η προσπάθεια της διοίκησης για συμμάζεμα των οικονομικών, αλλά το βασικό 3άρι και το βασικό 4άρι ήρθαν 2 μέρες πριν τον αγώνα. Έτσι δουλειά δεν γίνεται. Επίσης, αν παίξουν ζώνη οι Τούρκοι, ποιος θα σουτάρει? Μόνο τον Γιαννακίδη μπορείς να χαρακτηρίσεις σουτέρ. Εκτός κι αν περιμένεις τα γέρικα "σκυλιά" (Καλαμπόκης και Ντικούδης) να μάθουν καινούρια κόλπα στα γεράματα... Ξεχάστε την Ευρωλίγκα. Πάντως στη διάρκεια του πρωταθλήματος και με δουλειά, πιστεύω ότι ο Σούλης θα σερβίρει νόστιμο πιάτο γιατί τα υλικά δεν είναι για πέταμα. Το αντίθετο θα έλεγα. Αν και λείπουν 1-2 συστατικά ακόμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. proto favori o paok gia triti thesi kai fetos sto protathlima vasi roster..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Top