Menu

Solo Solo Author
Title: Κύριος ο δικέφαλος, πόρνη η μπάλα....
Author: Solo
Rating 5 of 5 Des:
Ο ΠΑΟΚ φόρεσε, για ακόμα μία φορα  φέτος,το ευρωπαικό του κουστούμι και στάθηκε...κύριος σε ένα μεγάλο ματς στην κατάμεστη τούμπα με αντίπαλ...
Ο ΠΑΟΚ φόρεσε, για ακόμα μία φορα  φέτος,το ευρωπαικό του κουστούμι και στάθηκε...κύριος σε ένα μεγάλο ματς στην κατάμεστη τούμπα με αντίπαλο την σπουδαία,αγγλική, Τότεναμ.Οι Άγγλοι παρότι παρατάχθηκαν με πολλούς αναπληρωματικούς -μάλλον ο Ρέντναπ υποτίμησε το σύνολο του Μπόλονι- ήταν πολύ επικίνδυνοι.Ο δικέφαλος κάνοντας ακόμα μία μεστή και ώριμη εμφάνιση, στάθηκε άτυχος αφού έχασε πολλές μεγάλες ευκαιρίες, αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τους "πετεινούς" της Αγγλίας Πικραμένοι οι φίλαθλοι των γηπεδούχων αφού η ομάδα άξιζε τη νίκη.

Οι ασπρόμαυροι άργησαν να βρουν τα πατήματά τους στο πρώτο μέρος με τους Άγγλους να έχουν την ελαφρά υπεροχή.Στο 32 ο Λίνο σκόραρε απο τη βούλα αλλά ο αστείος ρέφερι διέταξε επανάληψη και ,όπως ξέρετε ,ο βραζιλιάνος σε δευτερη φάση αστόχησε.Φανερά επηρεασμένη και εκνευρισμένη απο αυτή την εξέλιξη η ομάδα του Μπόλονι ,δεν κατάφερε να κάνει κάτι το ιδιαίτερο στο υπόλοιπο του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν με καλή ψυχολογία και έψαξαν το γκολ αλλά η πόρνη μπάλα δε τους έκανε το χατίρι αφού σε δύο περιπτώσεις με τον Αθανασιάδη και σε μία με τον Βιερινια ο Κουντιτσίνι μας έδειξε οτι παρά τα χρονάκια του στέκεται ακόμα σε υψηλό επίπεδο.Το αποκορύφωμα ήταν στο 91 όταν ο Ίβιτς με καρφωτή κεφαλιά κατάφερε να εξουδετερώσει τον Ιταλό κίπερ αλλά τον σταμάτησε το οριζόντιο δοκάρι.

Ο δικέφαλος έδειξε οτι θα παλέψει για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ καθώς με εμφανίσεις ανάλογες τις σημερινής δεν έχει να φοβηθεί αντιπάλους όπως η Σάμροκ αλλά και η νεόπλουτη Καζάν...Δηλαδή πόσο καλύτεροι να παρουσιαστούν οι Ρώσοι απο τους πιτσιρικάδες της Τότεναμ?

Αξιοσημείωτα


- Ο Σαλπι πρέπει κάποια στιγμή να βρει το εαυτό του γιατί είναι απαραίτητος στην ομάδα, αποκαρδιωτική εμφάνιση για ακόμα μία βραδιά.


- Ο Βιειρίνια πρέπει να αρχίζει να έχει διάρκεια στο παιχνίδι του, αυτό φάνηκε ξεκάθαρα πως όταν ο Πορτογάλος είχε κέφια ο ΠΑΟΚ έφτιαχν φάσεις και ήταν απειλητικος για την αντίπαλη εστία!


- Με τον Γεωργιάδη στην ενδεκάδα ο δικέφαλος γίνεται περισσότερο δημιουργικός και πιο επικίνδυνος αλλά...μας φάγανε οι θλάσεις, Λάσλο.


- Παρά το γεγονός οτι κατέβηκαν με αλλαγές οι Άγγλοι έκαναν το παιχνίδι τους και φάνηκε οτι Τάουνσεντ και Λίβερμορ θα τους δούμε σύντομα να αποτελούν βασικά στελέχη των πετεινών


- Κακώς υποτίμησε τους ασπρόμαυρους ο κ.Ρέντναπ.Μπορεί να δικαιώθηκε απο το αποτέλεσμα αλλά η καρδούλα του το ξέρει στη φάση του Ιβιτς στο 91.


- Κατάμεστη για ακόμα μία φορά η Τούμπα χωρίς κανένα παράτραγουδο.


- Πρώτο ματς του Λάσλο Μπόλονι που δε σκοράρει ο δικέφαλος..θα λέγαμε οτι στάθηκε αρκετά άτυχος!


- Ο Αθανασιάδης δείχνει να δουλεύει και να έχει καπαρώσει τη φανέλα του βασικού επιθετικού της ομάδας.Δικαιολογημένα , αφού μέχρι στιγμής οι εμφανίσεις του είναι όλες άψογες.


- Αστέιος ο διαιτητής Μάζιτς που δεν καταλόγισε πεντακάθαρο πέναλτυ στο 30 για την Τότεναμ και έδωσε επανάληψη για..τους τύπους στο εύστοχο ,σε πρώτη φάση ,πέναλτυ του Λίνο.

Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

  1. ΔΙΑΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ. ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΣΤΑ ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ. ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ... ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΣΝΑΟΥΤΣΕΡ... ΕΣΤΩ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΣΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΤΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Top