Menu

statharas statharas Author
Title: Πά(ω)ο για τίτλο..
Author: statharas
Rating 5 of 5 Des:
                                                                Παναθηναϊκός από τα παλιά εμφανίστηκε στην Τούμπα και πέρασε αέρα  από την ...

                                                               
Παναθηναϊκός από τα παλιά εμφανίστηκε στην Τούμπα και πέρασε αέρα  από την δεύτερη δυσκολότερη, γι αυτόν, έδρα του πρωταθλήματος. Με εξαιρετική εμφάνιση που θύμισε άλλες εποχές επιβλήθηκε του ’’λαβωμένου’’ Π.Α.Ο.Κ. με 3-1, σκορ που προφανώς και αδικεί τους πράσινους, οι οποίοι στην κυριολεξία έκαναν ό,τι ήθελαν στο γήπεδο. Προσωπικά δεν μπορώ να θυμηθώ κάποιο παιχνίδι των πρασίνων τα τελευταία χρόνια, με αυτό το βαθμό δυσκολίας, που να κάνουν τόσο επιβλητική εμφάνιση.

Αναφερόμαστε στην ίδια ομάδα, η οποία το καλοκαίρι δεν ήξερε που πατούσε και που βρισκόταν. Αυτή που πρώτα οι ίδιοι οι οπαδοί της απαξίωσαν και στη συνέχεια οι υπόλοιποι φίλαθλοι με αποτέλεσμα να φτάσουμε σε σημείο πριν από λίγες εβδομάδες ο Π.Α.Ο.Κ. να θεωρείται από πολλούς φαβορί όχι μόνο για να ανταγωνιστεί τον Ολυμπιακό αλλά και για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης. Πλέον όλα έχουν γυρίσει τούμπα κι ο Παναθηναϊκός φαντάζει ικανότατος να αμφισβητήσει  τα πρωτεία του αιώνιου αντιπάλου του.

Αν αναλογιστεί κανείς ότι οι πράσινοι έχουν μόνο το πρωτάθλημα μπροστά τους, χωρίς την κούραση από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και τον αποπροσανατολισμό που προκαλούν αυτά σε μία ομάδα, εύκολα μπορεί να καταλάβει γιατί αυτόματα γίνεται αν όχι φαβορί, σίγουρα ισάξιος διεκδικητής του τίτλου. Αν μάλιστα κερδίσει και την Α.Ε.Κ. την επόμενη αγωνιστική στο Ο.Α.Κ.Α. τότε θα πάει στο ‘’Γεώργιος Καραϊσκάκης’’ καβάλα στο άλογο ως πρωτοπόρος, χωρίς άγχος και με την άνεση των δύο αποτελεσμάτων για να μείνει στην κορυφή έχοντας βγάλει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα.

Από την άλλη πλευρά βέβαια ο Παναθηναϊκός δεν έγινε ξαφνικά ομαδάρα και θα είναι πολύ μεγάλο λάθος αν παίκτες και προπονητικό επιτελείο αποπροσανατολιστούν και πιστεύουν ότι θα έχουν εύκολο έργο την επόμενη Κυριακή. Γιατί στην Ελλάδα έχει αποδειχτεί ότι όσο εύκολο είναι για κάποιους να σε αποθεώσουν άλλο τόσο εύκολο είναι και να σε ξαναγιουχάρουν στην πρώτη στραβή. Το σίγουρο είναι ότι αυτή η ομάδα πείθει  ότι μπορεί να φτάσει μέχρι το τέλος και για όλους εμάς τους απλούς φιλάθλους μόνο ενθουσιασμό μπορεί να προκαλέσει αυτό το γεγονός αφού κανείς δεν θέλει ένα πρωτάθλημα  χωρίς μεγάλο ενδιαφέρον για την κορυφή.

Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

  1. Δε μπορείς να λες οτι αδικει τον ΠΑΟ το 1-3 αφού πέραν των γκολ , εκ των οποίων τα 2 ήταν απο εκτέλεση φαουλ, δε δημιπύργησε καμία ευκαιρία στο παιχνίδι!Παρόλα αυτα ήταν δίκαια νικητής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. exeis dikio en merei..giati i katholiki iperoxi tou nomizo deixnei oti evaze osa xreiazotan ki ithele

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Top