Menu

Solo Solo Author
Title: Ο ΟΦΗ επέστρεψε...
Author: Solo
Rating 5 of 5 Des:
Είχε "εξαφανιστεί" τα τελευταία χρόνια, ενώ περάσαν αρκετά απο τότε που "χάθηκε" απο την ελίτ του ελληνικού ποδοσφαίρου....
Είχε "εξαφανιστεί" τα τελευταία χρόνια, ενώ περάσαν αρκετά απο τότε που "χάθηκε" απο την ελίτ του ελληνικού ποδοσφαίρου.Μιλάμε φυσικά για τον ΟΦΗ, που μετά απο 2 χρόνια απουσίας(ήταν στη Β εθνική, κατα κόρων Football League) επέστρεψε και μάλιστα όχι απλά να μείνει αλλά , γιατί όχι, να πρωταγωνιστήσει κιόλας.
Μια ομάδα που τον Ιούλιο δεν ήξερε αν θα παίξει τελικά στην Σούπερ Λιγκ, μία ομάδα χωρίς μεγαλομέτοχο, χωρίς προετοιμασία χωρίς ιδιαίτερα πολλές και ποιοτικές μεταγραφές(εξαιρώντας Μάντζιο,Λόπεθ,Κάρολ) αλλά με την επιστροφή στην φυσική της έδρα,άφησε επιτέλους το "ψυχρό" Παγκρήτιο και γύρισε στο "καμίνι" Γεντί Κουλέ.Χαρακτηριστικό είναι οτι και οι οπαδοί της ομάδος γεμίζουν πλέον το γήπεδο αναγνωρίζοντας κατ'αυτό τον τρόπο την προσπάθεια διοίκησης και παικτών να ξανακάνουν τον ΟΦΗ πρωταγωνιστή.
Μετά από 8 αγωνιστικές(έπαιξε 6 αφου έκανε τα ρεπό με ομάδα Α κ Β) το σύνολο του "Αναστό" έχει καταφέρει να μαζέψει 9 βαθμούς έχει μόλις μία ήττα έχοντας βγάλει πρόγραμμα με αγώνες σε Τούμπα, Καραισκάκης αλλά και ΑΕΚ στην Κρήτη χωρίς να χάσει.
Με όπλο την άμυνα ο Αναστόπουλος ,με παίκτες όπως Ερόλ, Ταυλαρίδης, Γεωργίου, έχει στήσει ένα σκληροτράχηλο σύνολο που ξέρει να αμύνεται σωστά αλλά και να αντεπιτίθεται ακόμα πιο  ορθολογικά.Σουμπίνιο , Λόπεθ , Μάντζιος , Παπουλής σηκώνουν το βάρος της επίθεσης της ομάδας δικαιώνοντας μέχρι τώρα τις προσδοκίες όλων στο Ηράκλειο.Ενώ δε μπορεί κανείς να παραλείψει την εμπειρία και τη λάμψη που προσδίδει ένας παίκτης όπως ο Κάρολ που αποτελεί τον φύλακα άγγελο της εστίας των Κρητικών.Ένας παίκτης που έχει περάσει και απο την ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχοντας μάλιστα πολλές συμμετοχές.
Εμφανίσεις όπως η χτεσινή στο Καραισκάκης δίνουν αυτοπεποίθηση και ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια αν και όπως φαίνεται ο στόχος της παραμονής που έθεσε ο κ. Μαχλάς στην αρχή της σεζόν δείχνει μικρός στις βλέψεις των παικτών της ομάδας.
Ένα θεωρείται σίγουρο, ο ΟΦΗ επέστρεψε και είναι εδώ για να πρωταγωνιστήσει....

Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top