Menu

Petrildo Petrildo Author
Title: Η 1η δόση... και ο... 700ΑΡΗΣ!
Author: Petrildo
Rating 5 of 5 Des:
Την 1η δόση αποπληρωμής των προσδοκιών των φίλων της ομάδας του κατέβαλε ο Άρης χθες στο Γεντί Κουλέ. Σε μία καυτή έδρα οι κίτρινοι απέδρασ...

Την 1η δόση αποπληρωμής των προσδοκιών των φίλων της ομάδας του κατέβαλε ο Άρης χθες στο Γεντί Κουλέ. Σε μία καυτή έδρα οι κίτρινοι απέδρασαν με το τρίποντο δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για αλλαγή της ψυχολογίας των παικτών προς το καλύτερο. Η σημασία αυτής της νίκης είναι πολύ μεγάλη, όχι μόνο επειδή ήταν η 1η τη φετινή σεζόν, ούτε επειδή προήλθε σε ένα εκτός έδρας ματς με έναν πολύ φορμαρισμένο αντίπαλο, αλλά επειδή προέκυψε από το γκολ ενός 18χρονου ποδοσφαιριστή ο οποίος εκτός του τέρματος που πέτυχε, έδειξε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ότι μπορεί ο σύλλογος να βασιστεί και σε κάποιους νεαρούς παίκτες οι οποίοι βρίσκονται στο φετινό ρόστερ.

Ο Γιάννης Γιαννιώτας γεννημένος στο Νεοχώρι Χαλκιδικής, βρίσκεται στην ομάδα της Θεσσαλονίκης εδώ και 5 χρόνια (από τα 13 του). Το καλοκαίρι υπέγραψε 3ετές επαγγελματικό συμβόλαιο συνεργασίας με την πρώτη ομάδα με μηνιαίο μισθό € 700. Πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του στο ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό έδειξε πολύ καλά στοιχεία σε ένα παιχνίδι υψηλού συντελεστή δυσκολίας. Όσο για το παιχνίδι της Κρήτης… τι να πούμε; Πέτυχε το νικητήριο γκολ της αναμέτρησης, έδειξε ποδοσφαιρική μαγκιά και αντοχή στα πολύ σκληρά μαρκαρίσματα των αντιπάλων του και έκανε τους φίλους του Άρη να θέσουν πολύ ψηλά της προσδοκίες τους όσον αφορά την εξέλιξη του νεαρού στα επόμενα παιχνίδια.

Επειδή όμως το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι διάρκειας, θα πρέπει να συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς να δίνει τα διαπιστευτήριά του από παιχνίδι σε παιχνίδι. Προσωπικά θα ήθελα να ευχηθώ στο Γιάννη Γιαννώτα να είναι υγιείς και να συνεχίσει να αποδίδει το ίδιο καλά. Επίσης θα ήθελα να ευχηθώ καλή τύχη σε όλους τους νεαρούς-ταλαντούχους ποδοσφαιριστές οι οποίοι προσπαθούν να κερδίσουν μια θέση στις ομάδες της μετρίου επιπέδου superleague.

Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top