Menu

statharas statharas Author
Title: 24 δευτερόλεπτα για το ντέρμπι των αιωνίων κι όχι μόνο!
Author: statharas
Rating 5 of 5 Des:
24’’ πέρασε λοιπόν ακόμα  ένα ντέρμπυ αιωνίων..από τα χειρότερα που έχουμε παρακολουθήσει τα τελευταία χρόνια..κι από τα πιο ήσυχα σύμφωνα...

24’’ πέρασε λοιπόν ακόμα  ένα ντέρμπυ αιωνίων..από τα χειρότερα που έχουμε παρακολουθήσει τα τελευταία χρόνια..κι από τα πιο ήσυχα σύμφωνα με τους δύο Σέρβους προπονητές..

23’’ με συγχωρείτε αλλά θα διαφωνήσω με τους κουμπάρους..αφενός έχουμε παρακολουθήσει καλύτερες ατμόσφαιρες..αφετέρου δεν ήταν και κανένα σπουδαίο παιχνίδι..

22’’ γιατί κύριοι περιμένετε να έρθουν τα κρίσιμα παιχνίδια και μετά βγείτε να δηλώσετε για τον καλό σας κατά τα άλλα κόσμο..για να ξέρουμε και τι λέμε σε αυτή τη χώρα..και προφανώς κανένα σχόλιο για εμετικά πανό..

21’’ γιατί θα έρθει ο Μάρτιος και θα παίξετε πάλι τελικό κυπέλου ανάμεσα σε συγγενείς και φίλους και θα αναρωτιέστε πάλι γιατί δεν μπορεί να διοργανωθεί ένας κανονικός τελικός..

20’’ και μετά θα έρθει και ο Ιούνης..εκεί θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος γιατί μην μου πείτε ότι η ατμόσφαιρα στα δύο γήπεδα θα είναι φυσιολογική..και πάλι θα αναρωτιούνται οι δύο Σέρβοι..

19’’ λες και είναι από άλλο κόσμο και δεν ξέρουν τι γίνεται και πότε στην χώρα μας..ας αφήσουμε λοιπόν τις δηλώσεις σε αυτή την χώρα κι ας κοιτάξουν οι αρμόδιοι να πάρουν κανένα μέτρο της προκοπής όταν θα πρέπει..

18’’ αγωνιστικά είδαμε ένα πολύ κακό παιχνίδι..με πολλά λάθη και αρκετά άστοχα σουτ..ο μεν Παναθηναϊκός ήταν κακός …ο δε Ολυμπιακός μέτριος για τα δεδομένα του..κι όμως οι πράσινοι κέρδισαν άνετα..

17’’ η διαφορά δυναμικότητας αυτή τη στιγμή είναι μεγάλη..μιλάμε πάντα με αυτά τα δεδομένα γιατί μέχρι τον Μάρτη που θα ξανασυναντηθούν οι δύο ομάδες πολλά αλλάζουν..

16’’ επομένως στον Ολυμπιακό θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι που χάσανε ένα τέτοιο παιχνίδι μόνο με 4 πόντους και πλέον έχουν βάσιμες ελπίδες ανατροπής στον δεύτερο γύρο..

15’’ ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να πάρει..από την άλλη ο Παναθηναϊκός μου άφησε την εντύπωση ανώτερης ομάδας..δεν φάνηκε να τους απασχολεί η διαφορά..

14’’ έβγαζαν μια σιγουριά ότι τους έχουμε φέτος ότι κι αν γίνει..και δεν είναι ψέματα αυτό..είτε με πλεονέκτημα έδρας είτε χωρίς αυτοί είναι το φαβορί..επαναλαμβάνω με αυτά τα δεδομένα όμως..

13΄΄ γιατί αν οι κόκκινοι ενισχυθούν όπως ακούγεται μετά αλλάζουν τα πράγματα..γιατί μπορεί η διαφορά δυναμικότητας να είναι αρκετά μεγάλη,στο μπάσκετ όμως αυτά αλλάζουν γρήγορα..

12’’ δύο ποιοτικοί παίκτες είναι η διαφορά..αν ο Ντούσαν Ίβκοβιτς κάνει δύο καλές μεταγραφές σε τέσσερα και περιφέρεια οι ομάδες έρχονται κοντά..

11’’ ο Παναθηναϊκός δείχνει σε κακή κατάσταση το τελευταίο διάστημα..δεν πατάνε καλά παίκτες κλειδιά της ομάδας όπως για παράδειγμα οι Μπατίστ και Μάριτς κι έχει μείνει να παλεύει μόνος στην ρακέτα ο Βουγιούκας..

10’’ επίσης παρουσιάζει πολύ μεγάλο πρόβλημα στο τέσσερα..θέση κομβική γι αυτόν εδώ και χρόνια..καλός ο Καϊμακόγλου αλλά σαν ρολίστας..ιδιαίτερα χρήσιμος όμως θέλει βοήθειες κι ο Σμιθ δεν φαίνεται να έχει προσαρμοστεί ακόμα..

9’’ το κυριότερο όμως πρόβλημα των πρασίνων νομίζω πως είναι το γεγονός ότι φέτος δεν φαίνεται να υπάρχουν οι παίκτες που θα πάρουν τα μεγάλα σουτ..μέχρι τώρα τουλάχιστον μετά τον Διαμαντίδη το χάος..

8’’ Οι απουσίες των Νίκολας και Φώτση φαντάζουν τεράστιες αυτή την στιγμή..πάλι καλά που είναι κι 
ο Σάρας στην ομάδα και ξεκολλάει πολλές φορές την ομάδα στην επίθεση..

7’’ κάθε χρονιά όμως τέτοια εποχή ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα με τους καινούριος παίκτες της ομάδας..σιγά σιγά θ αρχίσει να ρολάρει η ομάδα..είναι δεδομένο ότι θα βελτιωθεί..

6’’είχαμε και νίκη του Άρη το Σάββατο;..ε καιρός ήταν νομίζω να κάνει την πρώτη του νίκη..καλά δεν είναι και για να το πανηγυρίζουν πολύ βέβαια..τον Ίκαρο κέρδισαν..μία από τις χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος..

5’’ Π.Α.Ο.Κ. και Πανιώνιος αναμενόμενα πήραν τα παιχνίδια απέναντι σε Μαρούσι και Δράμα..δύο ομάδες που παλεύουν να σωθούν..συγκινεί η προσπάθεια του Αμαρουσίου για σωτηρία..δεύτερο σερί παιχνίδι που χάνει στο καλάθι..

4’’ Σαράντα ολόκληρα λεπτά έπαιξε ο Γκορί..εποχές Γκάλη θυμόμαστε που δεν έβγαινε έξω ούτε για ανάσα..ούτε ο Διαμαντίδης δεν παίζει πλέον στο σύγχρονο μπάσκετ χωρίς να καθίσει έστω για λίγο στον πάγκο να πάρει ανάσες..

3’’ έχει μικρύνει πολύ πλέον το ροτέισον του Μαρκόπουλου κι αυτό θα το πληρώσει αφού τα παιχνίδια είναι συνεχή σε Ελλάδα κι Ευρώπη..

2’’ Αναμενόμενη ήταν επίσης κι η νίκη του Ρεθύμνου..το είπαμε ότι έχει πολύ καλή ομάδα και θα κάνει νίκες εντός έδρας..έκπληξη για μένα η νίκη του Περιστερίου..

1’’ δείχνει ότι τουλάχιστον στην έδρα του θα είναι μαχητικό και θα κάνει νίκες απέναντι στους θεωρητικά μικρούς..και η Καβάλα είναι καλή ομάδα..τουλάχιστον για τα εντός όπως φαίνεται..

Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top